Babblarna&me

Babblarna&me på PC

Publicerad av Hatten Förlag AB


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Games
 • Senast uppdaterad: 2016-12-14
 • Filstorlek: 237.94 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Babblarna&me på PC   Babblarna&me på PC   Babblarna&me på PC   Babblarna&me på PC  

Hur man Hämta och installera Babblarna&me på din Windows-dator

För tillfället, Babblarna&me är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Babblarna&me på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Babblarna&me på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Babblarna&me i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Babblarna&me För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

35,00 kr På iTunes
Ladda ner Android

Babblarna&me Beskrivning

Bli en Babblare, du också! Gå till fixarboden FIXEDIX och bestäm hur du vill se ut och vad du vill ha på dig. Gå sen till STUDION och spela in dina egna ljud tillsammans med de olika Babblarna. Ute i parken finns det sex olika aktiviteter att göra tillsammans med de olika Babblarna. Gör så många egna &me-figurer du vill och spela in nya ljud till varje. När som helst kan du byta mellan dina egna figurer och leka tillsammans med någon av dina favorit-Babblare: Åk bergochdalbana med Bobbo, hoppa i soffan med Babba, bolla på stranden med Doddo eller trolla med Diddi och så vidare. Syftet med appen är att på ett enkelt sätt kunna leka med Babblarna samt att lockas till att härma och hitta på egna ljud. Det fungerar bra att leka själv med appen som tillsammans med kompisar eller en vuxen. Eftersom det går att göra så många egna figurer man vill fungerar den också bra för grupper av barn som turas om att använda appen. Leken i appen är språkfri och fungerar oavsett vilket språk barnet är van vid. Appen är lätt att navigera och att leka med, även för småttingar. Om man tycker att det är svårt att göra egna figurer och/eller att spela in ljud så fungerar det jättebra ändå. Då kan man bara välja att vara en slumpmässig me-figur. Självklart har appen barnlås så att bara vuxna kan öppna inställningarna för att läsa och att göra enklare anpassningar. Där finns också utförlig beskrivning av hur appen fungerar. Appen innehåller inte erbjudanden, reklam eller ytterligare försäljning i form av ”InAppPurchase”. Support Har du problem med appen eller undrar något är du välkommen att läsa på vår supportsida. Det är också enkelt att kontakta oss via ett formulär för att enkelt få svar på dina frågor. Om Babblarna Babblarna leker med riktigt små barns allra första språkljud. Med sitt enkla uttryck lockar de till tidig tal- och språkutveckling. Babblarna är ett helsvenskt koncept från Hatten Förlag som baserar sig på Karlstadmodellens idéer om språkutveckling och strukturerad språkträning. Pedagogiken är för barn från cirka ett år. Babblarna är älskade av många små och jättesmå barn. För dig som vill ha mer finns det böcker, musik, spel, plastfigurer, gosisar, kläder och mycket mer med Babblarna. Välkommen till www.babblarna.se!

Recensioner

 • Värdelös

  Av Frittefrittzon
  Finns inget att göra. Dottern tröttnade på 2min och hon älskar babblarna
 • Uselt

  Av lutheeern
  Ljudet fungerar inte, så helt onödigt köp.
 • Ljudet

  Av Dez--922
  Varför fungerar inte ljudet ¿ ge mig mina pengar tebax!?
 • Uselt

  Av Iffelito455
  Uselt. Inte tillräckligt interaktivt för att sysselsätta en 2,5 åring, inte ens i 1 min. Tråkig och onödig app.
 • Ljudet fungerar inte

  Av PVintage
  Ljudet i appen fungerar inte. Alla inställningar är ok och högtalaren i appen är på ON. Jag har testat att installera om appen ett flertal gånger. Nu får barnen kolla på den inspelade youtubeversionen. Reklamation?