Norrsken

Norrsken på PC

Publicerad av Johan Runbert


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Weather
 • Senast uppdaterad: 2017-10-07
 • Filstorlek: 7.42 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Norrsken på PC   Norrsken på PC   Norrsken på PC   Norrsken på PC  

Hur man Hämta och installera Norrsken på din Windows-dator

För tillfället, Norrsken är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Norrsken på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Norrsken på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Norrsken i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Norrsken För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

12,00 kr På iTunes
Ladda ner Android

Norrsken Beskrivning

Se Norrsken idag Applikationen Norrsken låter dig se prognoser och data som ger dig möjligheter att se norrsken i Sverige. Med ett enkelt gränssnitt kan du nu få prognoser som visar hur långt ner i Sverige det är troligt att det finns chans till att se norrsken. Version 1.1.4 - Uppdatering av kartor - Mindre justeringar av layout - Tid visas nu med minuter Version 1.1.2: - Rapporter via push-notiser vid extrema förhållanden i Sverige - Ny applikationsikon - Bugfixar Version 1.0.0: - Se daglig prognos med klockslag, kp-index samt sydligaste stad - Långtidsprognos över 3 dagar - Data över solens vindhastighet - Fakta och förklaringar om norrsken och tillhörande data - Prognos på engelska med data över kp-index från 8 olika källor runt om i världen - Kompass för att enkelt hitta norr - Kartor över norra- och södra halvklotet som indikerar norrskensaktivitet just nu - Fototips och möjlighet att använda enhetens inbyggda kamera

Recensioner

 • Onödig som app

  Av Resenär
  Informationen är svårläst eftersom den inte är anpassad för små modeller av iPhone. Ingen kopppling till GPS eller kartplats. Den är helt onödig som app om man inte utnyttjar de kopplingar som går att göra till iPhones funktioner.
 • Bra sammanställt

  Av ...::.:::::..::::.:::..
  Önskar att man kunde ange sin geografiska plats samt få notifikation vid god prognos. Det hade också varit trevligt om index och kartor gick att få större/i helskärmsläge då det inte är helt enkelt att läsa dom. Det finns ingen kontaktinformation eller möjlighet till support/feedback i appen. Trots att prognoserna går att hitta gratis på nätet tycker jag att 9kr är ett rimligt pris för den goda generella sammanställningen.