My Aurora Forecast Pro

My Aurora Forecast Pro på PC

Publicerad av JRustonApps B.V.


  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: svenska
  • Kategori: Weather
  • Senast uppdaterad: 2020-02-26
  • Filstorlek: 148.80 MB
  • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10

Software Förhandsgranska

 My Aurora Forecast Pro på PC   My Aurora Forecast Pro på PC   My Aurora Forecast Pro på PC   My Aurora Forecast Pro på PC   My Aurora Forecast Pro på PC   My Aurora Forecast Pro på PC   My Aurora Forecast Pro på PC  

Hur man Hämta och installera My Aurora Forecast Pro på din Windows-dator

För tillfället, My Aurora Forecast Pro är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera My Aurora Forecast Pro på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder My Aurora Forecast Pro på pc

Öppna programmet Emulator och skriv My Aurora Forecast Pro i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda My Aurora Forecast Pro För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

25,00 kr På iTunes
Ladda ner Android

My Aurora Forecast Pro Beskrivning

My Aurora Forecast Pro är den bästa appen för att se norrskenet. Den har en elegant mörk design och tilltalar både turister och seriösa auroraskådare genom att berätta det du vill veta - exakt hur troligt det är att du kommer att se aurora borealis eller detaljer om solvinden och solbilder med hög upplösning . Med den här appen kommer du att se norrsken på nolltid. - Få reda på KP-indexet och hur troligt det är att du kommer att se norrsken. - Visa en lista över de bästa platserna att skåda från just nu. - En karta som visar hur stark auroran är runt om i världen, baserat på SWPC-ovationens auroralprognos. - Gratis push-aviseringar när auroral aktivitet förväntas vara hög. - Prognoser för nästa timme, flera timmar och flera veckor framåt så att du kan planera din nordskensutflykt i förväg (beroende på väderförhållanden). - Solvindstatistik och solbilder. - Turinformation för Island eller till och med Alaska eller Kanada. Om du vill få de senaste uppdateringarna om geomagnetisk aktivitet och tycker om att se aurora borealis är den här appen rätt för dig.