Plus och minus för barn

Plus och minus för barn på PC

Publicerad av Dana Israel


  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: svenska
  • Kategori: Games
  • Senast uppdaterad: 2016-04-13
  • Filstorlek: 17.34 MB
  • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
  • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Plus och minus för barn på PC  

Hur man Hämta och installera Plus och minus för barn på din Windows-dator

För tillfället, Plus och minus för barn är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Plus och minus för barn på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Plus och minus för barn på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Plus och minus för barn i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Plus och minus för barn För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

Plus och minus för barn Beskrivning

Plus och minus för barn Barn spelar och lär sig plus och minus med siffrorna 0 till 10 och 0 till 20 Detta är ett gratis barnspel. Spelet hjälper till att lära sig och komma ihåg att plussa siffror upp till 10 och 20, och att dra bort siffror upp till 10 och 20. Ditt barn kommer älska att lösa mattefrågor och kommer lära sig svaren utan problem. Förskolebarn och förstaklassare lär sig att plussa och räkna minus med siffror. Denna gratisversion med reklam har alla funktioner och inkluderar alla spel och animationer. Det här mattespelet är skapat för barn och är lätt att navigera. Det här är ett roligt plus- och minusspel. Spelet är jättebra och pedagogiskt. * Hur spelar man? Barnet väljer först om hen vill spela med eller utan ledtrådar. På nästa skärm får barnet välja att spela med plus eller minus, och om det ska gå upp till 10 eller 20. Barnet kommer svara på några frågor som har fina animationer. Efter att ha löst 5 matematiska frågor är det ett jättebra spel för barn att spela. Förskolebarn och förstaklassare fortsätter lösa frågor med plus och minus genom hela spelet. Ditt barn kommer snabbt förbättra sina mattekunskaper. Vi är säkra på att du kommer älska det här spelet och lära dig av det. Spela och ha så kul! Mejla oss för förslag eller kommentarer We Play We Learn Teamet