Northern Lights Sweden Alerts

Northern Lights Sweden Alerts på PC

Publicerad av Letovaltsev Maxim


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Weather
 • Senast uppdaterad: 2020-07-29
 • Filstorlek: 79.60 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Northern Lights Sweden Alerts på PC   Northern Lights Sweden Alerts på PC   Northern Lights Sweden Alerts på PC   Northern Lights Sweden Alerts på PC   Northern Lights Sweden Alerts på PC  

Hur man Hämta och installera Northern Lights Sweden Alerts på din Windows-dator

För tillfället, Northern Lights Sweden Alerts är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Northern Lights Sweden Alerts på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Northern Lights Sweden Alerts på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Northern Lights Sweden Alerts i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Northern Lights Sweden Alerts För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

Northern Lights Sweden Alerts Beskrivning

"Prognos av norrsken" är en app för prognos av sannolikheten av norrsken och anmälningar om det finns en möjlighet att se den. Perfekt för fotografer och beundrarna av polarsken! Viktiga funktioner: - en kortsiktig prognos av sannolikheten att se norrsken för nästa timme i din aktuella position (eller någon annan) med en prognos av molnighet, tid för månuppgång/månnedgång och procent av månens belysning (på en Ovation modellen från NOAA); - en långsiktig prognos för de kommande 3 dagar på en Wing Kp modellen med prognos av molnighet - anmälningar om det finns en viss procent av sannolikheten för att se norrsken baserat på din position i zenit eller horisonten (betalda). - anmälningar om överskott av Kp index av en förutbestämd mängd Du kan också se de viktigaste parametrarna för solvinden och upprätta anmälningar baserat på deras prestationer. Öka dina chanser att se norrsken!

Recensioner

 • Mycket bra app.

  Av B 4 Y
  Bäst*****