Eco Kat App

Eco Kat App på PC

Publicerad av Ecotrade Group


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Business
 • Senast uppdaterad: 2020-12-24
 • Filstorlek: 87.32 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Eco Kat App på PC   Eco Kat App på PC   Eco Kat App på PC   Eco Kat App på PC   Eco Kat App på PC  

Hur man Hämta och installera Eco Kat App på din Windows-dator

För tillfället, Eco Kat App är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Eco Kat App på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Eco Kat App på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Eco Kat App i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Eco Kat App För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

Eco Kat App Beskrivning

Ecotrade Group är en ledande auktoriserad köpare av skrotade katalysatorer som under de senaste 15 åren har byggt upp en enorm databas med kunskap som företaget har utvecklat till en omfattande katalog med fler än 20000 artiklar vilket stiger nästan dagligen. Denna online prislista för katalysatorer innehåller bilder och du kan smidigt leta upp värdet på dina förbrukade katalysatorer antingen after bilmärke eller katalysatortillverkaren. Eftersom vi är i spetsen för katalysatoråtervinningsindustrin, åtar vi oss att ge dig de mest kompletta och omfattande katalogpriser över katalysatorer, som uppdateras 3 gånger per dag för att återspegla marknadspriserna. Ecotrade har gjort stora investeringar i teknikens framkant som är utformad, i samband med laboratorieanalys, att exakt mäta, till en extremt hög nivå av noggrannhet, ädelmetallinnehåll i alla begagnade katalysatorer. Våra skräddarsydda fullt utrustade laboratorier kan snabbt och effektivt utföra materialanalys, med användning av flera metoder inklusive röntgenfluorescens (XRF) -testning. Vid katalysator-transaktioner, är förhållandet mellan köpare och säljare i grunden obalanserat. Köpare har alltid makten; sålunda betyder det att det kan vara en vara en obehaglig process att sälja sin begagnade katalysator. Genom att tillhandahålla snabba och enkla bedömningar som snabbt låter säljare veta om de får en rättvis affär eller inte, förbättrar Ecotrade Group säljarens förhandlingsställning. Beroende på var du befinner dig i världen, kan du personligen, om du vill sälja dina katalysatorer, besöka oss och låta våra erfarna och omhändertagande köpare sortera och bedöma värdet på ditt material. Köp och sälj begagnade katalysatorer med Ecotrade Group! Offert begagnad katalysator - 20K katalysatorer - Bästa begagnade katalysator katalog - Rätt värde på använda katalysatorer - Den bästa begagnade katalysator guiden - Alla begagnade katalysator priser.

Recensioner

 • Fine app but to expensive.

  Av Mark Bin.
  If You work in scrap business, good to have it.