FirstVet - Veterinär i mobilen

Ladda ner FirstVet - Veterinär i mobilen

Publicerad av FirstVet AB


Användares rekommendation:

5/5

5
Från 3,297 användarbedömningar.


Ladda ner appen

Hoppa till: Ladda ner på Android | Installera på Windows | Ladda ner på iphone

Vad är bra!

1. FirstVet är en trygg tjänst för de gånger du är osäker på om ett besök på veterinärkliniken behövs, vid besvär som inte är akuta eller om du snabbt behöver komma i kontakt med en veterinär.

2. Kanske undrar du varför din katt plötsligt har tappat aptiten? Varför din hund kräks eller har diarré? Eller hur du på bästa sätt ska rengöra ett sår på din häst? Vi hjälper dig.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC FirstVet AB 3297 4.91689 2.36 12+


Software Förhandsgranska

         

Hur man Hämta och installera FirstVet - Veterinär i mobilen på din Windows-dator

För tillfället, FirstVet - Veterinär i mobilen är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera FirstVet - Veterinär i mobilen på din dator i 4 enkla steg nedan:Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

 1. Nox-app .
 2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

 1. klicka på FirstVet - Veterinär i mobilen. Installationsprocessen börjar.
 2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
 3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder FirstVet - Veterinär i mobilen på pc

Öppna programmet Emulator och skriv FirstVet - Veterinär i mobilen i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

 1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
 2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
 3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda FirstVet - Veterinär i mobilen För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

FirstVet - Veterinär i mobilen Beskrivning

TRÄFFA EN ERFAREN VETERINÄR DIREKT I MOBILEN FirstVet är en trygg tjänst för de gånger du är osäker på om ett besök på veterinärkliniken behövs, vid besvär som inte är akuta eller om du snabbt behöver komma i kontakt med en veterinär. - Få råd, behandling eller remiss - Öppet alla dagar - Alltid fristående och oberoende råd Kanske undrar du varför din katt plötsligt har tappat aptiten? Varför din hund kräks eller har diarré? Eller hur du på bästa sätt ska rengöra ett sår på din häst? Vi hjälper dig. VAR FÖRBEREDD - REGISTRERA DITT DJUR NU Genom att ladda ner appen och registrera ditt djur i förväg kan du snabbt få hjälp när du behöver det som mest. Att registrera sig är helt gratis och tar mindre än en minut. INGÅR I DE FLESTA DJURFÖRSÄKRINGAR Veterinärbesök hos FirstVet ingår i de flesta djurförsäkringar. Du hittar alltid dina villkor på vår hemsida firstvet.se. VÅRA VETERINÄRER Alla våra veterinärer har alltid svensk veterinärlegitimation och lång erfarenhet. Här är några exempel på vad våra veterinärer och specialister kan hjälpa ditt djur med: - Kräkningar och diarré - Ögon- och öronproblem - Förgiftningar - Klåda och hudproblem - Hosta och nysningar - Fästingmedel för hund och katt - Skador och olyckshändelser - Beteendeproblem - Tandvård - Rehabilitering och friskvård - Förskrivning av avmaskningsmedel för häst - Sjukvårdsrådgivning för gårdsdjur Vi har idag över 300 000 nöjda kunder, där 98,5% ger oss högsta betyg. SÖK BLAND TUSENTALS FRÅGOR OCH SVAR OM DJUR Du kan även själv söka fakta och råd om sällskapsdjur i vår kunskapsdatabas. Har du en egen fråga som du inte hittar svar på kan du skicka in den och få den besvarad av våra veterinärer, helt gratis. Här är några exempel på vanliga frågor: - Är kyckling farligt för hunden? - Kan jag ge min katt mjölk? - Min hund äter gräs och kräks - är det normalt? - Är katten sjuk om nosen är torr? - Varför stampar kaniner med baktassarna? - Hur ofta ska jag avmaska min häst? - Ska jag vaccinera min kanin mot gulsot? - Vilket fästingmedel ska jag välja?

Recensioner


 • Av Simon ekh
  5

  Helt toppen!

  En riktig toppenapp med mycket trevlig personal +++++ • Av nejliikan
  5

  Trevligt bemötande och snabb kontakt. Super funktion

  🙏👍 • Av Zoff4n
  4

  Bra men dåliga färger

  Man ser ex inte klockan högst upp pga ljusturkos färg • Av IdaMaria
  5

  Bästa tjänsten!

  Bra, trygga och kunniga veterinärer! Tack för att ni finns! • Av pelles matte
  5

  FirstVet

  Mycket nöjd!!


keyboard_arrow_up