Ullaredslistan

Ullaredslistan på PC

Publicerad av Emil Zeilon


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Shopping
 • Senast uppdaterad: 2017-12-19
 • Filstorlek: 5.44 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Ullaredslistan på PC   Ullaredslistan på PC  

Hur man Hämta och installera Ullaredslistan på din Windows-dator

För tillfället, Ullaredslistan är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Ullaredslistan på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Ullaredslistan på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Ullaredslistan i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Ullaredslistan För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

12,00 kr På iTunes
Ladda ner Android

Ullaredslistan Beskrivning

Inga otrevliga överraskningar i kassan! Med Ullaredslistan har du alltid koll på notan! Inköpslistor är kanon, men de har en tendens att bli röriga. Trädgårdsredskap, kläder, leksaker och husgeråd huller om buller, i den ordning man kom på dem. Så när man står där i leksaksavdelningen får man skumma igenom hela långa listan, och hoppas att man inte missar presenten till lilla Stina. Funktionen Planeringslistan löser detta! I Planeringslistan kan du kategorisera alla planerade inköp efter avdelning. När du sedan kommer till varuhuset kan du enkelt pricka av din lista, avdelning för avdelning. När du hittar dina varor är det bara att skriva in priset, så uppdateras din budget direkt! Du kan också dela Ullaredslistan mellan flera enheter. På så vis kan du och din partner lägga till saker på planeringslistan på varsitt håll, i takt med att ni kommer på saker ni ska titta efter. När ni väl är på plats i varuhuset kan ni utan problem dela upp er, och ändå arbeta på samma lista. Supersmidigt! Med Ullaredslistan blir shoppingturen både enklare och roligare!

Recensioner

 • Synk

  Av Guuldstrand
  Lägger man in en vara så önskar man att den läggs in under rätt kategori. Planeringslistan? Ja, om den synkas med på platslistan. Varför lägga in samma sak två gånger?! Planeringslistan är svårnavigerad. Scanna in vara så man får upp rätt pris. Och att man sen kan välja; ha kvar alt ta bort. Kunna markera vilka varor man köpt. Olika listor, när man varit o handlat och använt inköpslistan, måste man radera vara för vara, därför vore det bra med olika listor, tex efter datum. Då kan man själv välja att spara listan eller ta bort hela listan på en gång. Drar väldigt mycket batteri. Känner att denna app behöver mer utveckling för att fungera på ett tillfredsställande sätt. Känner mig lite besviken.
 • En sak saknas!

  Av Hackspett36
  Att man kan ta bort varorna man handlat och kunna ha kvar de man vill ha stående till nästa gång man kommer till Ullared.
 • Underlättar besöket!

  Av mladolfssob
  Smidigt att kunna skriva listan och sen få den avbockad samtidigt med pris. Ännu bättre hade varit om man kunde scanna av streckkoden 👍 även om man kunde dra och ändra kategorierna efter den ordning man går i varuhuset
 • Tips

  Av bfjeielebeueb
  Jag hade önskar en funktion där jag själv kan flytta runt i kategorierna så att dom kommer i den ordningen som jag väljer att gå i varuhuset. Då blir det mkt lättare att bocka av listan i ”rätt” ordning. En annan önskan är att kunna skriva in många varor i samma kategori så att jag skiljer bläddra och välja en kategori 20 ggr om jag nu ska ha 20 varor från samma avdelning. Sen hade det va bra att kunna ångra. Om jag klickar i att jag köpt en vara, men klickade fel, då skulle jag vilja kunna få tillbaks den varan till min inköpslista utan att den är förbockad. Annars tycker jag att appen verkar bra. Ska testa den nästa vecka när jag är på GeKås.
 • Bra hjälpmedel att hålla koll på kostnaderna.

  Av Tiiniis
  Hade ju vart grymt bra om man kunde scanna in varorna.
 • Superbra!!

  Av Smulan666
  Jättebra app som underlättar i Ullared eller andra ställen man handlar mycket och vill ha koll!! En eloge till skaparen som lyssnar på önskemål från en appanvändare!
 • Perfekta hjälpredan!

  Av Emro_09
  Otroligt smidigt att enkelt kunna checka av på inköpslistan och tydlig budgetlista! Rekommenderas till alla ullared-älskare!
 • Besviken

  Av Vmomagnus
  Alla uppgifter måste du lägga in själv, vara och pris. Inger register med artiklar. Finns bättre appar som är gratis.
 • Super

  Av Tesselie
  Super bra app ska använda den för första gången nu
 • Ullareds lista

  Av Lenper64
  Besviken. Trodde man kunde läsa av streckkoden Skulle underlätta väldigt mycket.