Lime - Alltid i närheten

Ladda ner Lime - Alltid i närheten

Publicerad av Neutron Holdings. Inc.


Användares rekommendation:

5/5

5
Från 37,695 användarbedömningar.


Ladda ner appen

Hoppa till: Ladda ner på Android | Installera på Windows | Ladda ner på iphone

Vad är bra!

1. För att ta itu med klimatförändringarna och göra städer hälsosammare och bättre att leva i strävar vi efter att revolutionera transporterna i den urbana miljön och skapa en gemensam, eldriven och koldioxidfri framtid.

2. Vare sig det gäller pendling till jobbet, ärenden, en utflykt med vänner eller att utforska en ny stad, så har Lime har ett eldrivet fordon som uppfyller varje behov, preferens eller komfortnivå.

3. Lime en ledande leverantör av eldrivna fordon, som omfattar skotrar, cyklar och mopeder och finns tillgängligt i mer än 150 städer över hela världen.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Neutron Holdings. Inc. 37695 4.84016 3.33.0 4+


Software Förhandsgranska

             

Hur man Hämta och installera Lime - Alltid i närheten på din Windows-dator


Ladda ner en app som Lime - Alltid i närheten på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. limeroad shopping limeroad shopping Ladda ner /5
0 betyg
2. Sublime Sublime Ladda ner 3.1/5
39 betyg
ERC IT
3. sublime sublime Ladda ner /5
0 betyg
Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Lime - Alltid i närheten på din PC:

För tillfället, Lime - Alltid i närheten är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Lime - Alltid i närheten på din dator i 4 enkla steg nedan:Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

 1. Nox-app .
 2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

 1. klicka på Lime - Alltid i närheten. Installationsprocessen börjar.
 2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
 3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Lime - Alltid i närheten på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Lime - Alltid i närheten i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

 1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
 2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
 3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Lime - Alltid i närheten För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Lime - Alltid i närheten Beskrivning

Lime är det perfekta koldioxidfria alternativet för alla dina resor, när och var som helst. Lime en ledande leverantör av eldrivna fordon, som omfattar skotrar, cyklar och mopeder och finns tillgängligt i mer än 150 städer över hela världen. Vare sig det gäller pendling till jobbet, ärenden, en utflykt med vänner eller att utforska en ny stad, så har Lime har ett eldrivet fordon som uppfyller varje behov, preferens eller komfortnivå. HUR DET FUNGERAR • Ladda ner appen, skapa ett konto, godkänn vårt Användaravtal, bekräfta att du har läst vårt Sekretessmeddelande och välj en giltig betalningsmetod • Hitta ett Lime-fordon på kartan (tillgången till fordon beror på din plats och tillgänglighet) • Lås upp ditt fordon genom att skanna QR-koden, ange registreringsnumret eller, om det är tillgängligt i den stad du befinner dig i, genom att trycka på en knapp i appen KÖR GRÖNT Vårt uppdrag är att skapa en koldioxidfri framtid och renare, sundare städer som sätter människor först. Transport är en av de största källorna till klimatstörande växthusgasutsläpp och står för cirka 25 % av koldioxiden globalt. För att ta itu med klimatförändringarna och göra städer hälsosammare och bättre att leva i strävar vi efter att revolutionera transporterna i den urbana miljön och skapa en gemensam, eldriven och koldioxidfri framtid. Elektrisk delad mikromobilitet är ett av de mest hållbara sätten att ta sig fram, med potential att ersätta alla kortare bilresor. KÖR MED ANSVAR Ett säkert samhälle börjar med att köra ansvarsfullt. Det är viktigt att komma ihåg trafikreglerna innan du börjar köra. Du ska alltid: • Köra skoter och cykla på anvisade vägar, aldrig på trottoarer • Använda hjälm när du kör • Parkera inte på gångbanor, uppfarter och rullstolsramper Besök https://safety.li.me/ för att läsa mer I vårt användaravtal kan du läsa mer om Limes produkter och tjänster, samt hur vi beräknar våra priser: https://www.li.me/user-agreement. Se Lime-appen för information om de tjänster och fordon som erbjuds i din stad.

Recensioner


 • Av Moa_L
  1

  Warning: Charges u for non functioning e-scooters

  Every third time or so that I have used a Lime scooter something has been wrong with it and its been impossible to get it up to more than 10 chilometers an hr. After a block I have therefore parked it and reported the error in the app. Nontheless I was charged everytime. This makes Lime an extremly expensive and annoying option to other companies on the market which gices you the money back if the ride is shorter than a miute (ie giving you the option to try another scooter). Once the scooters acctually work there are, again, speedproblems uphil. • Av Malmo Lime
  1

  Dyr

  Malmö: 10 kr som startavgift + 3 kr/minut därefter. • Av Alic12a
  1

  Lurade mig på pengar

  Åkte i ca 2min fram och tillbaka för att testa den och trodde allt var lugnt. det stod på appen att det kosta 5,40kr. Kollade sedan på kontot och då har 162kr dragits. Är väldigt besviken på er då jag precis jobbat ihop dessa pengar. • Av snabbahamstern2344
  1

  Dåligt

  Drog 69 när de drog att de kosta 17 • Av Katya 👑
  5

  Bästa

  En gång var bromsen trasig😐 annars 💯👌


keyboard_arrow_up