BlockuDoku - Blockera pussel

BlockuDoku - Blockera pussel på PC

Publicerad av Easybrain


  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: svenska
  • Kategori: Games
  • Senast uppdaterad: 2020-02-27
  • Filstorlek: 199.04 MB
  • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10

Software Förhandsgranska

 BlockuDoku - Blockera pussel på PC   BlockuDoku - Blockera pussel på PC   BlockuDoku - Blockera pussel på PC   BlockuDoku - Blockera pussel på PC   BlockuDoku - Blockera pussel på PC   BlockuDoku - Blockera pussel på PC  

Hur man Hämta och installera BlockuDoku - Blockera pussel på din Windows-dator

För tillfället, BlockuDoku - Blockera pussel är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera BlockuDoku - Blockera pussel på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder BlockuDoku - Blockera pussel på pc

Öppna programmet Emulator och skriv BlockuDoku - Blockera pussel i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda BlockuDoku - Blockera pussel För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

BlockuDoku - Blockera pussel Beskrivning

BlockuDoku är en fantastisk kombination av sudoku och blockpussel. Det är ett enkelt, men utmanande pussel med block som du inte kommer att kunna lägga ifrån dig. Matcha block för att fylla rader och rutor och ta bort dem. Håll brädet rent och sätt nya rekord i detta hjärnpussel. SÅ SPELAR MAN: - Släpp ner blocken på 9x9-rutnätet. - Fyll linjer och rutor för att hålla brädet rent. - Genomför dagliga utmaningar och vinn unika troféer. - Förstör flera komponenter samtidigt för att få in en kombo. - Gör flera lyckade drag i rad för att få en vinstserie. - Sätt nytt rekord och tävla mot andra spelare i Game Center. - Anpassa spelet med valfritt tema. HUR BLIR MAN EN MÄSTARE PÅ BLOCKUDOKU? • Det finns ingen tidsgräns, så ta tid på dig. Tänk ett steg i förväg om du ställs inför ett svårt drag. Det kan vara ditt sista. • Försök att placera klassiska block och träblock på brädet på ett sätt som förstör rader eller 3x3-rutor med varje drag så att inte brädet blir fullt. • Hitta en bra balans mellan att förstöra figurer så snabbt som möjligt och få så många kombos och vinstserier som möjligt för att få högre poäng. • Få fler poäng genom att göra vinstserier. Ju tommare brädet är, desto bättre för dig! • Det är alltid en risk att vänta på rätt block – du kan snabbt få slut på drag. När du får chansen att förstöra en figur, gör det. Koppla av eller gör hjärngympa med ett avslappnande men ändå utmanande parti BlockuDoku varsomhelst, närsomhelst!