Solitaire Showtime: Tri-Peaks

Solitaire Showtime: Tri-Peaks på PC

Publicerad av Jam City, Inc.


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Games
 • Senast uppdaterad: 2021-01-12
 • Filstorlek: 336.83 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Solitaire Showtime: Tri-Peaks på PC   Solitaire Showtime: Tri-Peaks på PC   Solitaire Showtime: Tri-Peaks på PC   Solitaire Showtime: Tri-Peaks på PC   Solitaire Showtime: Tri-Peaks på PC  

Hur man Hämta och installera Solitaire Showtime: Tri-Peaks på din Windows-dator

För tillfället, Solitaire Showtime: Tri-Peaks är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Solitaire Showtime: Tri-Peaks på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Solitaire Showtime: Tri-Peaks på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Solitaire Showtime: Tri-Peaks i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Solitaire Showtime: Tri-Peaks För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

Solitaire Showtime: Tri-Peaks Beskrivning

Kom till SOLITAIRE SHOWTIME magiska värld! Inte ditt vanliga klassiska patiensspel, spela solitaire tri peaks med en twist! Gå med vår SUPER SÖTA KATT OCH KANIN i ett roligt patienskortspel gratis! Om du gillar spindelpatiens och är på jakt efter ny hjärngympa gratis har du kommit rätt! Showtime Solitaire är den bästa tri-peaks solitaire och solitaire golfspelsmixen. Bättre än spader och mer interaktivt än mahjong – SHOWTIME solitaire tripeaks är ett magiska spel som tar med dig på en resa genom magiska världar. Spela med vänner och gå med i klubbar och spela tillsammans och GE BORT STORA PRISER! I våra patiensklubbar kan du arbeta som ett team och VINNA STORA PRISER! På samma sätt som rummikub, kan du gå med i eller skapa klubbar med solitaire showtime. Starta ditt magiska patiensspel med en massa skoj! Spela gratispatients spel efter spel och slappna av. Patiens är ett utmärkt sätt att förbi skärpt på samma sätt som hjärter, mahjong och ordsök Mental skärpa är något vi alla kämpar med mot slutet av dagen, så spela patiens gratis. Denna patiensapp är inte som Microsofts vanliga patiensspel. På solitaire showtime kommer du alltid att ha kul och kan spela patiens med vänner. - Hundratals gratispatienser att spela och VINNA STORT - Många unika patiensspelayoter - Nya roliga patiensspeltwister - Spela med vänner i team och vinn tillsammans får att få större priser! - Få en komplett samling och förbättra ditt spelande - Enkelt att spela men svårt att bemästra - ska vi se om du kan vinna!? Solitaire showtime liknar Klondike, pyramidpatiens, mahjong, klassisk patiens och free cell solitaire. Om du tyckt om att spela gin rummy, freecell, pinochle, spit, spoons, three peaks, spit, taki eller yaniv så är solitaire showtime rätt gratisspatiens för dig ! Få bästa platsen till patiensmagi och spela ett av de bästa gratispatiensspelen Solitaire SHOWTIME! Ladda ner och spela I DAG!

Recensioner

 • Annoying

  Av RhondaBaker
  Live the card part, hate the collection and earnings part.