Middagsakuten

Middagsakuten på PC

Publicerad av Alija Sirbic


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Food & Drink
 • Senast uppdaterad: 2021-01-10
 • Filstorlek: 31.47 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Middagsakuten på PC   Middagsakuten på PC   Middagsakuten på PC   Middagsakuten på PC   Middagsakuten på PC   Middagsakuten på PC   Middagsakuten på PC   Middagsakuten på PC   Middagsakuten på PC   Middagsakuten på PC  

Hur man Hämta och installera Middagsakuten på din Windows-dator

För tillfället, Middagsakuten är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Middagsakuten på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Middagsakuten på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Middagsakuten i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Middagsakuten För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

99,00 kr På iTunes
Ladda ner Android

Middagsakuten Beskrivning

Middagsakuten - en ny app som hjälper dig med vardagspusslet. Middagsakuten hjälper dig inte bara med att planera veckans middagar, den hjälper dig också att ta vara på ingredienser du redan har hemma och ta fram recept baserat på vad du är sugen på. Har du beslutsångest kan du antingen med Middagsakuten överraska dig med ett recept som innehåller de ingredienser du valt eller helt enkelt visa alla recept på en gång. De ingredienser du inte har hemma lägger du med ett knapptryck in i inköpslistan så att du inte glömmer något när du är i affären. Skapa dina egna veckomatsedlar med familjens favoriträtter eller låt Middagsakuten slumpa fram en veckomatsedel åt dig. Middagsakuten är din smarta digitala kokbok som är fylld med över 70 recept och som hela tiden fylls på med ny smarrig middagsinspiration. Recepten är framtagna av de framgångsrika receptkreatörerna och TV-profilerna Camilla Hamid och Linn Utbult.

Recensioner

 • Bra app men kan förbättras!

  Av Plitaplätt
  Supersmidig app som underlättar i vardagen. Tycker att det hade varit bra om man hade kunnat redigera i inköpslistan och lägga till eller ta bort varor.
 • För lite recept

  Av Makke1996
  Alldeles för lite recept och speciellt om du vill äta kött! Tycker nästan allt där vegetariskt och veganskt! Köpa absolut inte appen NU utan vänta tills där har kommit fler recept!
 • Problem att scrolla alla ingredienser

  Av Zemzem1974
  Snygg och bra app, men eftersom det inte går att scrolla ner för att läsa samtliga ingredienser i ett recept faller hela iden.
 • För få recept

  Av PunkFiq
  Mycket besviken på så få recept. Känner mig lurad.
 • Appen för den obeslutsamma

  Av SauceJudas
  Appen ger oss svaret på livets största fråga; vad ska vi äta ikväll? Med andra ord, underbar app med ljuvliga recept som jag och min sambo nyttjar flitigt! Litet önskemål om att lägga till ”anteckningar” som funktion när en går in på sina favoriserade recept, sådan att man kan lägga skriva ner andra ingredienser eller tillägg, fungerar då både som ett sätt att sätta sin personliga tvist på redan underbara recept och, som i vårt fall, anpassa recepten för diverse allergener.
 • Bra men lite

  Av ida wibom
  Fin app som skulle kunna bli bra med fler recept. Det kan ibland vara svårt att hitta runt men fin design och bra när man lärt sig.
 • Bra ide men en helt del saknas

  Av tinapepsy
  Tanken är bra men saknar funktionen att man kan lägga i favoritrecept i veckomatsedel direkt. Nu måste man gå en omväg för det och söka efter varje recept. Hade även varit bra om man haft sin egen användare och därmed kunnat lägga till egna recept. Då kan man enkelt inkludera dem i veckomatsedel än och att alla ingredienserna därmed ingår i listan med vad man behöver handla.
 • För få recept

  Av ama.el
  Tycker att det är ett jättestarkt koncept men tyvärr helt för lite recept att välja mellan :(
 • Så bra

  Av Ledahi
  Oerhört bra och pedagogisk app!
 • Inte helt såld

  Av EmSoThHe
  Tror säkert att appen kommer bli bättre med tiden. För mig som är väldigt matintresserad och som experimenterar hejvilt i köket redan som det är. Så är den här appen inte något för mig. Hade hoppats på att rensa skafferiet skulle vara till stor hjälp. Men tror säkert att den bli betydligt mer användbar när dem kommit igång ordentligt. Har man noll fantasi och mer eller mindre noll intresse/kunskap för matlagning då är den här appen perfekt för dig. Förvänta dig inte att recept urvalen är oändlig.