MyRadar Weather Radar

Ladda ner MyRadar Weather Radar

Publicerad av Aviation Data Systems, Inc

den 2024-01-17

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Weather
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 7.82.0
  • Filstorlek: 197.36 MB



Ladda ner ⇩
Användares rekommendation:

5/5

5
Från 41 användarbedömningar.

★ ★ ★ MyRadar Weather Radar Översikt

MyRadar Weather Radar på PC   MyRadar Weather Radar på PC   MyRadar Weather Radar på PC   MyRadar Weather Radar på PC   MyRadar Weather Radar på PC  

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Aviation Data Systems, Inc 41 4.63415 7.82.0 4+


11 detaljer om MyRadar Weather Radar

1. Förutom den live-radar har MyRadar en ständigt växande lista över väder- och miljörelaterade datalager som du kan lägga över kartan; vår animerade vindlager visar en fantastisk visuell representation av både ytvindar och vindar på jetströmsnivå; lager för frontgränser visar hög- och lågtryckssystem samt själva frontgränserna; jordbävningarnas lager är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om de senaste rapporterna om seismisk aktivitet, helt anpassningsbart när det gäller allvarlighetsgrad och tid; vårt orkanlager gör att användare kan hålla sig uppdaterade om den senaste aktiviteten för tropiska stormar och orkaner över hela världen; lager för flygtrafik lägger till AIRMETs, SIGMETs och annan flygrelaterad data, inklusive möjligheten att spåra flygningar och visa deras IFR-flygplan och rutter, och lagret "skogsbränder" gör att användare kan hålla sig à jour med den senaste brandaktivite...

2. Istället för att behöva kolla appen hela tiden kommer MyRadar att skicka dig en varning upp till en timme i förväg om när regnet kommer att nå din nuvarande plats, ned till minuten, inklusive detaljer om intensitet och varaktighet.

3. En ny funktion som introducerats i denna version av MyRadar är möjligheten att få varningar baserade på aktivitet för tropiska stormar och orkaner; du kan konfigurera appen att skicka dig en varning varje gång en tropisk storm eller orkan bildas, uppgraderas eller nedgraderas.

4. MyRadar har också möjlighet att skicka väder- och miljövarningar, inklusive varningar från National Weather Service, som till exempel tornadovarningar och varningar för svårt väder.

5. Orkanövervakaren ger ytterligare data utöver den gratis versionen, inklusive sannolikhetskonen för prognosbanor för tropiska stormar/orkaner, och den inkluderar också en detaljerad sammanfattning från National Hurricane Center.

6. MyRadar är en snabb, kraftfull och användarvänlig väderapp som visar animerad väderradar för din nuvarande plats och snabbt visar vilket väder som är på väg mot dig.

7. Dessa varningar kan vara en livräddare när du är på språng och inte alltid har tid att kolla vädret - våra system kommer att proaktivt göra jobbet åt dig och låta dig veta i förväg innan regnet kommer.

8. Förutom de gratis funktionerna i appen finns det ytterligare uppgraderingar tillgängliga, inklusive realtidsövervakning av orkaner - perfekt för början av orkansäsongen.

9. En av de mest användbara funktionerna i MyRadar är möjligheten att ge avancerade regnvarningar; vår patentansökta process för att förutsäga hyperlokala regn är den mest exakta i branschen.

10. Denna grundläggande funktionalitet ger det snabbaste sättet att få en överblick över vädret när du är på språng, och det är det som har gjort MyRadar så framgångsrikt genom åren.

11. Bara starta appen; din plats dyker upp med animerad live-radar, med radarloopar på upp till två timmar.

Hur man Hämta och installera MyRadar Weather Radar på din Windows-dator


Ladda ner en app som MyRadar Weather Radar på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. MyRadar Ad Free MyRadar Ad Free Ladda ner 4.8/5
688 betyg
ACME AtronOmatic, LLC

Alternativt, Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app MyRadar Weather Radar Get App or Alternatives ↓ 41 Reviews
4.63415
Aviation Data Systems, Inc

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda MyRadar Weather Radar på din PC:

För närvarande är MyRadar Weather Radar inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder MyRadar Weather Radar på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på MyRadar Weather Radar. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder MyRadar Weather Radar på pc

Öppna programmet Emulator och skriv MyRadar Weather Radar i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda MyRadar Weather Radar För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Bästa programvaran Weather, som MyRadar Weather Radar



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up