Voxer Walkie-Talkie PTT

Voxer Walkie-Talkie PTT på PC

Publicerad av Voxer LLC


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Business
 • Senast uppdaterad: 2021-01-12
 • Filstorlek: 97.66 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Voxer Walkie-Talkie PTT på PC   Voxer Walkie-Talkie PTT på PC   Voxer Walkie-Talkie PTT på PC   Voxer Walkie-Talkie PTT på PC   Voxer Walkie-Talkie PTT på PC  

Hur man Hämta och installera Voxer Walkie-Talkie PTT på din Windows-dator

För tillfället, Voxer Walkie-Talkie PTT är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Voxer Walkie-Talkie PTT på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Voxer Walkie-Talkie PTT på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Voxer Walkie-Talkie PTT i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Voxer Walkie-Talkie PTT För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

Voxer Walkie-Talkie PTT Beskrivning

Få röstmeddelanden direkt – när och var som helst. Med Voxer kan du lyssna på varje meddelande i realtid (de du kommunicerar med kan höra dig samtidigt som du pratar) och inspelat (du kan spela upp dem senare). Du kan också skicka SMS, foton och dela din plats bredvid dina ljudmeddelanden.

Voxer gör det möjligt för dig att enkelt och direkt kommunicera med en vän eller en grupp vänner. Glöm bort alla separata telefonsamtal, röstmeddelanden, SMS och e-postmeddelanden. Voxer är snabbare, billigare och sparar massor med tid åt dig. 
 Voxer för iOS har helt och hållet formats om med ett helt nytt användargränssnitt och förbättrad batterilivslängd. Voxer för också meddelandetjänsten till en ny nivå med kvitton som visar när dina meddelanden levererades och hördes/sågs av alla! Dessutom kan du dela dina meddelanden på sociala nätverk, via e-post och SMS genom att använda ’Dela’-funktionen. 
Anslut dig till tiotals miljoner andra människor världen över som använder Voxer för att:
* Njuta av en kostnadsfri live-walkie-talkie - PTT (Push To Talk – Tryck för att tala)
* Skicka röst-, text-, foto- och platsmeddelanden 
* Spela upp meddelanden när som helst - alla är inspelade
* Chatta med en vän eller med en grupp
* Skapa meddelanden till och med när du är offline
* Få notifieringar om nya meddelanden
* Undvik irriterande reklam
* Fungerar på alla mobila datanätverk och över WiFi – bra för internationell användning
* Spela upp röstmeddelanden snabbare 2x eller 3x hastigheten

 ++++ UPPGRADERA TILL VOXER PRO +++++ 

 Voxer Pro är byggt för fjärranslutna mobila lag som inte sitter vid ett skrivbord och behöver kommunicera snabbt. På begäran, leverans, logistik, hotell och gästfrihet, fälttjänst, icke-statliga organisationer och utbildningsgrupper använder alla Voxer Pro. Voxer Pro abonnemang är $ 3,99 / månad eller $ 29,99 / år och förnyas automatiskt. - Betalningen debiteras på iTunes-konto vid inköpsbekräftelse - Prenumerationen förnyas automatiskt om inte automatiskt förnyas stängs av minst 24 timmar före slutet av den aktuella perioden - Ditt konto debiteras för förnyelse inom 24 timmar före slutet av den aktuella perioden (antingen $ 3,99 / månad eller $ 29,99 / år) - Du kan hantera dina prenumerationer och automatisk förnyelse kan stängas av genom att gå till dina kontoinställningar efter inköpet - Oanvänd del av en gratis provperiod, om den erbjuds, förverkas när användaren köper en prenumeration på Voxer Pro Sekretesspolicy: https://www.voxer.com/privacy Användarvillkor: https://www.voxer.com/tos 
*** NY Times-recension, 5 september 2012, “Mina damer och herrar, vi har en vinnare. Voxer är gratis. Den är fullspäckad med funktioner. Och den är självförklarande.” 
- David Pogue***

*** CNET-recension, 8 january 2013, “Detta är vårt favoritsätt att kommunicera snabbt på” Några frågor?
- Gilla oss på Facebook @ fb.com/voxer
- Följ oss på Twitter @ twitter.com/voxer
- Kolla in support.voxer.com
- Skicka oss din feedback direkt från Voxer. Knacka på Inställningar -> Support -> Skicka feedback

Recensioner

 • Weird app

  Av Browstein
  It doesn't work at all! Wasted of time.
 • Mycket användbar, men har brister

  Av Dj Max-It
  Hela min familj använder denna tack vare att min bror använder den på sitt jobb. Den har dock några stora problem. Absolut största problemet är att när du håller telefonen mot örat och pratar så slocknar inte skärmen, utan istället så känner den av örat och då brukar inspelningen avbrytas av att Voxer går ut ifrån inspelningen. Mycket irriterande. Händer också ofta att inspelningar avbryts på mitten och att hälften inte kommer fram på en bra stund, ibland dagar. När täckningen är dålig så kan inspelningar försvinna helt verkar det som till och med. Men när appen funkar så är den väldigt användbar och den används dagligen!
 • En recencsion

  Av Svårt!!
  Jag och en av mina vänner avänder appen mycket sedan då vi laddade ner den, den fungerar bra, och man kan verkligen kommunicera bra på ett bra och roligt sätt, men dock skulle jag vilja höra ljudet och inte bara se push-notisen då appen är stängd eller telefonen är låst, det är något som borde förbättras, Annars, Strålande!!
 • Kanon!

  Av Oggeploggelingonmogge
  Otroligt lätthanterlig app med gratis funktion att skicka mms och talmeddelanden! Jättebra för ungdomar som inte laddat sin telefon med pengar men vill kunna skicka mms!
 • Ett måste för Iphone!

  Av Huang Rixiang1131
  Voxer är en grym app. Det går mycket snabbare att kommunicera med korta röstmeddelanden via Voxer än med sms. En till stor fördel är att programmet fungerar bra som ett komplement om det är för dålig täckning för att ringa ett vanligt samtal. Det är även otroligt att de lyckats finansiera appen utan störiga reklambanners. Den enda nackdelen är att Voxer inte har lika många användare som exempelvis Whats App, men detta kommer självklart ändras i framtiden.
 • Well..

  Av Näbbet1992
  Sucks on 3G sumtimes . Works on wifi . Fix dat . Ill use HeyTell til then .
 • Grym för voice sms och gratis snack

  Av Mellieh3170
  Det bästa jag testat i denna kategori, att kunna kasta iväg meddelanden till folk utan att behöva skriva sms, oavsett om man för tillfället har täckning eller ej. Använder den också för att snacka gratis internationellt - grymt bra!
 • Superbra !

  Av Ji85my1919
  Funkar jättebra!
 • Perfekt

  Av S_H_S
  Suuuuuuper den är jätte häftig program :)
 • Super app

  Av  Roko11
  Mycket bra app! Rekommenderar starkt till alla. Kan nu enkelt och snabbt nå mina syskon som bor utomlands och det kostar mig ingen krona. Saknar dock att kunna skicka video klipp.