Temperatur

Temperatur på PC

Publicerad av Freiholtz Consulting


  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: svenska
  • Kategori: Weather
  • Senast uppdaterad: 2017-11-30
  • Filstorlek: 9.44 MB
  • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
ladda ned appen →

Software Förhandsgranska

 Temperatur på PC   Temperatur på PC   Temperatur på PC  

Hur man Hämta och installera Temperatur på din Windows-dator

För tillfället, Temperatur är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Temperatur på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Temperatur på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Temperatur i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Temperatur För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

Temperatur Beskrivning

Följ aktuell temperatur på över 300 platser i Sverige, baserat på pinfärsk data från www.temperatur.nu. Aktuella temperaturer presenteras i en kartvy eller i en lista som kan sorteras alfabetiskt eller efter temperatur. Förutom aktuell temperatur kan du dessutom se en graf över hur temperaturen har förändrats under det senaste dygnet, veckan, månaden eller året. Lägg till dina utvalda stationer som favoriter så får du en omedelbar överblick av de temperaturer du är mest intresserad av. Låt Temperatur fungera som din egen termometer - snabbt, enkelt och alltid med dig i din telefon! Temperatur.nu är Sveriges största privata temperatursida med data från över 300 väderstationer. Till skillnad mot de flesta andra sammanställningar av temperaturer som finns på internet hämtar temperatur.nu inte data från flygplatser, som ofta ligger någon eller några mil från stadskärnorna. Temperatur.nu hämtar i stället data från privata, kommunala, företagsdrivna och föreningsdrivna väderstationer, som oftast uppdateras mycket ofta och är mer centralt placerade. De temperaturangivelser som står efter respektive stad är de senaste uppmätta värden temperatur.nu har tillgång till. Normalt är de värdena inte äldre än 10 minuter. I de fall då temperaturen anges som N/A finns det inte något färskt värde för orten. Datum och tidpunkt i graferna är tidpunkten för senaste uppdatering. Då data hämtas från så många skilda källor kan felaktiga värden i enstaka fall förekomma, även om arbete läggs på att automatiskt sortera bort sådant.