Meteogrammet för iPhone

Meteogrammet för iPhone på PC

Publicerad av Michal Frankowski


  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: svenska
  • Kategori: Weather
  • Senast uppdaterad: 2020-02-05
  • Filstorlek: 46.63 MB
  • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
ladda ned appen →

Software Förhandsgranska

 Meteogrammet för iPhone på PC   Meteogrammet för iPhone på PC   Meteogrammet för iPhone på PC   Meteogrammet för iPhone på PC   Meteogrammet för iPhone på PC  

Hur man Hämta och installera Meteogrammet för iPhone på din Windows-dator

För tillfället, Meteogrammet för iPhone är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Meteogrammet för iPhone på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Meteogrammet för iPhone på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Meteogrammet för iPhone i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Meteogrammet för iPhone För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

12,00 kr På iTunes
Ladda ner Android

Meteogrammet för iPhone Beskrivning

Är du intresserad av vädertrender? Då är den här interaktiva appen den rätta för dig. Applikationen visar prognoser från alla städer i Sverige och från de flesta städer i världen i form utav grafer med information om temperatur, atmosfärstryck, luftfuktighet, vindhastighet, samt andel molnighet. Appen består av två fönster. Det övre fönstret visar en detaljerad sammanfattning av vädret för de kommande 48 timmarna, och det nedre fönstret visar en förändring av bl a temperaturen för 6 dagar framåt. Den smidiga popup-menyn gör appen mycket användarvänlig, då du pekar någonstans på diagrammet visas en mer detaljerad information. Med hjälp av Meteogram appen kan du kolla vädret för din aktuella plats eller välja en plats från den databas som innehåller väderprognoser från mer än 120 000 städer världen över. Om du har något önskemål eller synpunkter beträffande denna app, kan du klicka på länken till Meteograms support sida (länken längst upp på sidan) och använda kontaktformuläret. Vi kommer att försöka hjälpa dig så fort vi kan!