Traveler's Pharmacy

Ladda ner Traveler's Pharmacy

Publicerad av TenTal

den 2024-04-28

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Medical
  • Formellt Tillstånd: 55,00 kr
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 1.90
  • Filstorlek: 126.73 MB



Ladda ner ⇩

★ ★ ★ Traveler's Pharmacy Översikt

Traveler's Pharmacy på PC   Traveler's Pharmacy på PC   Traveler's Pharmacy på PC   Traveler's Pharmacy på PC   Traveler's Pharmacy på PC  

Vad är Traveler's Pharmacy? World Drugs är en app som hjälper resenärer att hitta motsvarande mediciner i olika länder utan internetuppkoppling. Appen har en omfattande och uppdaterad databas med nästan en miljon läkemedelsnamn och över 8000 molekyler i över 200 länder. Appen är utformad för att vara snabb och enkel att använda och ger resenärer tillgång till information om mediciner på ett säkert och tillförlitligt sätt.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC TenTal 0 1.90 17+


11 detaljer om Traveler's Pharmacy

1. ============================================= FÖR RESANDE ============================================= Lämna inte landet utan den här applikationen på din iPhone! Du vet aldrig vad som kan hända och du kan inte ta med dig alla dina vanliga och favoritläkemedel... Om du skulle behöva något akut kan en snabb sökning med World Drugs-applikationen hjälpa dig att hitta motsvarande produkter i det land du besöker.

2. ============================================= EXAKT OCH FREKVÄNT UPPDATERAD DATABAS ============================================= World Drugs-databasen har sammanställts av en professionell farmaceut och frekventa uppdateringar (genom appuppdateringar) kommer att se till att du alltid har den mest kompletta listan över mediciner i din ficka.

3. Hur ska du hitta den där? Med World drugs kan du på några sekunder och utan internetuppkoppling se en lista över motsvarande läkemedelsnamn och du kan till och med visa det lokala namnet i fullskärm för den lokala farmaceuten eller läkaren.

4. ============================================= OBS ============================================= Databasen i denna applikation är en delmängd av vår andra applikation för hälso- och sjukvårdspersonal: "World Drugs Converter".

5. ============================================= OMFATTANDE DATABAS ============================================= Convert Drugs-databasen täcker nästan 1 miljon läkemedelsnamn och över 8000 molekyler (generiska namn) i över 200 länder.

6. Detta innebär att World Drugs kommer att ge dig snabba och exakta resultat även utan någon internetuppkoppling (till exempel när du reser utomlands).

7. ***** Hitta snabbt internationella motsvarigheter till dina mediciner, UTAN INTERNETUPPKOPPLING ***** Så du är på en affärsresa till Kina och behöver plötsligt en av dina vanliga mediciner.

8. ============================================= INGEN INTERNETUPPKOPPLING BEHÖVS ============================================= Databasen lagras med applikationen på din iPhone.

9. ============================================= VAD ÄR TRAVELLER'S PHARMACY? ============================================= Traveller's Pharmacy är en snabb och användarvänlig applikation som är utformad för resenärer.

10. ============================================= ANSVARSFRISKRIVNING ============================================= Den här applikationen ger inte medicinsk rådgivning.

11. Den kommer att ge dig motsvarande recept eller andra receptfria mediciner (kommersiella produktnamn) i de flesta länder i världen.

Hur man Hämta och installera Traveler's Pharmacy på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app Traveler's Pharmacy Get App or Alternatives ↓ 0 Reviews
TenTal

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Traveler's Pharmacy på din PC:

För närvarande är Traveler's Pharmacy inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Traveler's Pharmacy på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på Traveler's Pharmacy. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Traveler's Pharmacy på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Traveler's Pharmacy i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Traveler's Pharmacy För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

55,00 kr På iTunes ↲

Traveler's Pharmacy funktioner och beskrivning

- Hitta motsvarande mediciner i olika länder utan internetuppkoppling

- Omfattande och uppdaterad databas med nästan en miljon läkemedelsnamn och över 8000 molekyler i över 200 länder

- Snabb och enkel att använda

- Ger resenärer tillgång till information om mediciner på ett säkert och tillförlitligt sätt

- "Wikipedia"-knapp i resultatvyn som visar Wikipedia-information om molekylen (om den finns). Observera att denna funktion kräver internetuppkoppling.

- Appen ger inte medicinsk rådgivning och användare uppmanas att alltid kontrollera med en läkare eller apotekare innan de köper eller använder något läkemedel.

Bästa programvaran Medical, som Traveler's Pharmacy



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up