iPlaya

Ladda ner iPlaya

Publicerad av Gloria Latorre

den 2024-03-17

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Weather
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 7.1.0
  • Filstorlek: 64.19 MB



Ladda ner ⇩

★ ★ ★ iPlaya Översikt

iPlaya på PC   iPlaya på PC   iPlaya på PC   iPlaya på PC   iPlaya på PC  

Vad är iPlaya? iPlaya är en app som fungerar som en komplett guide till alla stränder i Spanien och Portugal. Appen ger användaren tillgång till information om varje strand, inklusive dess egenskaper och tillgängliga tjänster, samt en fullständig väderprognos för upp till 10 dagar. Appen innehåller också spektakulära bilder och exklusiva videor.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Gloria Latorre 0 0 7.1.0 4+


11 detaljer om iPlaya

1. - EGENSKAPER har en karta för att hitta stranden (med möjlighet att beräkna rutter och starta telefonens navigator), en kort beskrivning av stranden och en lista över allmänna egenskaper (längd, bredd, markkomposition, om det är en nudiststrand, om det är tillåtet med hundar, om det är en rökfri strand), tillgängliga tjänster (duschar, toaletter, uthyrning av parasoller, solstolar eller vattensporter, sport- och lekområden), tillgänglighet, miljöegenskaper och säkerhetsåtgärder.

2. Vi lägger gradvis till användbar information: tjänster på stranden för personer med nedsatt rörlighet, information om att ta med hundar, "rökfria" stränder, stränder där det är lämpligt att ha vattenskor, etc.

3. Detta är avsnittet där du kan hjälpa oss genom att betygsätta de stränder du känner till, ge din åsikt eller ladda upp foton för att visa andra användare.

4. - HITTA är en sökfunktion där du kan hitta stränder efter namn eller genom att ställa in filter efter egenskaper eller väderförhållanden.

5. Här hittar du olika typer av innehåll: listor över stränder som är grupperade efter någon gemensam egenskap, recensioner av specifika stränder, historier om kustområden, etc.

6. Med iPlaya har du en komplett guide med egenskaperna hos alla stränder och de tjänster de erbjuder, samt en fullständig väderprognos för upp till 10 dagar på din telefon.

7. - Du kan också se alla foton vi har av stranden i ett GALLERI, där du också hittar strandens video om det finns någon.

8. - LISTOR grupperar olika sätt att söka efter stränder: efter provinser eller regioner, efter närhet, stränder med drönarvideor, etc.

9. - TIMVIS PROGNOS för temperatur, himmelens tillstånd, känslan av värme, vattentemperaturen, våghöjden (höjd, period och riktning på vågorna), vind (hastighet, byar, riktning), tidvattensnivåer och solens och månens uppgångs- och nedgångstider.

10. Dessutom kan du från sammanfattningen lägga till stranden som favorit, rapportera om du har sett maneter de senaste timmarna och dela din åsikt om stranden.

11. De spanska och portugisiska kusterna har nästan 4300 stränder, bland vilka det finns verkliga pärlor.

Hur man Hämta och installera iPlaya på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app iPlaya Get App or Alternatives ↓ 0 Reviews
0
Gloria Latorre

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda iPlaya på din PC:

För närvarande är iPlaya inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder iPlaya på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på iPlaya. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder iPlaya på pc

Öppna programmet Emulator och skriv iPlaya i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda iPlaya För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

iPlaya funktioner och beskrivning

- En dynamisk sektion med utvalda stränder och olika typer av innehåll, inklusive listor över stränder med gemensamma egenskaper, recensioner av specifika stränder och historier om kustområden.

- Listor som grupperar stränder efter provins eller region, närhet, drönarvideor och mer.

- En personlig lista med favoritstränder.

- En sökfunktion där användaren kan söka efter stränder efter namn eller filtrera efter egenskaper eller väderförhållanden.

- En sammanfattning av varje strand med information om väderprognos, tidvatten, egenskaper, tillgängliga tjänster, tillgänglighet, miljöegenskaper och säkerhetsåtgärder. Användaren kan också se bilder och läsa recensioner från andra användare.

- Möjlighet att lägga till stränder i favoriter, rapportera om man har sett maneter och dela sin åsikt om stranden.

- En Apple Watch-version som ger tillgång till favoritstränderna.

- iPlaya Premium, som ger tillgång till längre väderprognoser, mätningar av tidvatten och fler videor och innehåll. Detta kräver en prenumeration med automatisk förnyelse.

Bästa programvaran Weather, som iPlaya



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up