STEINS;GATE HD

Ladda ner STEINS;GATE HD

Publicerad av MAGES. Inc.

den 2024-04-26

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Games
  • Formellt Tillstånd: 259,00 kr
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 1.77
  • Filstorlek: 1.40 GB



Ladda ner ⇩

★ ★ ★ STEINS;GATE HD Översikt


Vad är STEINS;GATE HD? STEINS;GATE är en populär japansk science-fiction/äventyrsspelserie som nu finns tillgänglig för iPad. Spelet har sålt över 1 miljon exemplar sedan starten 2009 och är baserat på en anime som för närvarande sänds. Spelet har en speltid på över 30 timmar och stödjer endast japanska.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC MAGES. Inc. 0 0 1.77 12+


11 detaljer om STEINS;GATE HD

1. Oväntade berättelser om hur man hanterar en mobiltelefon under spelet! * Du kan anpassa mobiltelefonen i spelet som en riktig mobiltelefon! * Särskilda termer som dyker upp under spelet registreras i TIPS LIST och du kan läsa förklaringar! * Med CONFIG kan du ändra olika inställningar och njuta av din favoritspelsstil! * Full röstskådespel! * Mer än 30 timmars total speltid! * Sparad data kan lagras på iCloud! Spela med olika enheter och dela sparad data! * Stöder Game Center! * Stöder Push-meddelanden! * Ett spännande äventyrsspel baserat på tidsresor! * Historien utspelar sig i Akihabara och kretsar kring science fiction, med inslag av SERN, John Titor, "IBN5100" PC och mer! * Spela som en av 6 karaktärer med olika slut för var och en! (Inklusive en manlig karaktär) * Med en originalhandling av Chiyomaru Shikura, karaktärsdesign av huke, gadgetdesign av SH@RP och scenarioskapande av Na...

2. - Hur man spelar Intuitiva pekskärmskontroller säkerställer en smidig spelupplevelse! • Vanliga kontroller Telefonpanel: Aktivera telefonutlösning/Stänga av Tvåfingertryck (eller knip-in): Visa Tryck: Framåt text, Bekräfta Svep nedåt: Visa loggskärm Svep uppåt: Dölj meddelandeområdet Svep åt höger: Hoppa över lästa meddelanden Svep åt vänster: Tvinga meddelandeöverslag Enfingertryck och håll: Automatiskt läge • "STEINS;GATE HD" ytterligare kontroller Svep uppåt på höger sida av skärmen: Aktivera telefonutlösning Svep nedåt på vänster sida av telefonutlösning: Stäng telefonutlösning - Historia Rintato Okabe, känd som "Okarin", är en universitetsstudent med "andra klassens syndrom".

3. Sedan 2009 har STEINS; GATE-serien sålt över 1 000 000 exemplar! "STEINS;GATE", baserat på den för närvarande sända anime-serien, har äntligen släppts för iPad! * Denna produkt är endast för iPad.

4. Historien i STEINS;GATE är inte din vanliga tidsresande historia, utan en "hypotetisk vetenskapsäventyr" som fokuserar på själva strukturen för tidsresor.

5. Många av situationerna och vetenskapliga begrepp som hänvisas till i spelet är hämtade från verklig vetenskap; därför är storyn trovärdig och intellektuellt stimulerande för spelare.

6. Senare släpptes spelet för PC och PSP, tillsammans med ytterligare merchandise som spin-off-spel, karaktärsånger och drama-CD-skivor.

7. Släpptes i oktober 2009 för Xbox 360 och vann det högsta Famitsu-priset (japansk spel-tidning).

8. - Funktioner * Spelet har ett telefonutlösningssystem, optimerat för iOS.

9. - Produktöversikt STEINS;GATE är det andra samarbetsverket mellan 5pb och Nitroplus med ett science fiction-/äventyrstema.

10. * Spelet stöder endast japanska.

11. En animerad anpassning började sändas i april 2011 och blir alltmer populär.

Hur man Hämta och installera STEINS;GATE HD på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app STEINS;GATE HD Get App or Alternatives ↓ 0 Reviews
0
MAGES. Inc.

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda STEINS;GATE HD på din PC:

För närvarande är STEINS;GATE HD inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder STEINS;GATE HD på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på STEINS;GATE HD. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder STEINS;GATE HD på pc

Öppna programmet Emulator och skriv STEINS;GATE HD i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda STEINS;GATE HD För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

259,00 kr På iTunes ↲

STEINS;GATE HD funktioner och beskrivning

- Telefontrigger-systemet är optimerat för iOS och ger oväntade berättelser om hur man hanterar en mobiltelefon under spelet.

- Du kan anpassa mobiltelefonen i spelet som en riktig mobiltelefon.

- Speciella termer som dyker upp under spelet registreras i TIPS LIST och du kan läsa förklaringar.

- Med CONFIG kan du ändra olika inställningar och njuta av din favoritspelsstil.

- Full röstskådespeleri.

- Sparad data kan lagras på iCloud och spelas på olika enheter.

- Stödjer Game Center och Push Notifications.

- En spännande äventyrsspel baserat på tidsresor.

- Spelet utspelar sig i Akihabara och kretsar kring science-fiction, med ämnen som SERN, John Titor, "IBN5100" PC och mer.

- Spela som en av sex karaktärer med olika slut för varje (inklusive en manlig karaktär).

- Med en original handling av Chiyomaru Shikura, karaktärsdesign av huke, gadgetdesign av SH@RP och scenario-utveckling av Naokata Hayashi (5pb.).

- Öppnings- och slutsekvenser baserade på Xbox 360-versionen.

Tagline: Den 12:e teorin som till och med kan hädra Gud - det är en produkt av chans vi fick.

Produktbeskrivning: STEINS;GATE är det andra samarbetet mellan 5pb och Nitroplus med en science-fiction/äventyrstema. Spelet vann högsta Famitsu-priset (japansk videospelstidning) när det släpptes i oktober 2009 för Xbox 360. Senare släpptes spelet för PC och PSP, tillsammans med ytterligare merchandise som spin-off videospel, karaktärsånger och drama-CD-skivor. Serien har sålt över 100 000 exemplar. En anime-adaption började sändas i april 2011 och blir alltmer populär. Handlingen i STEINS;GATE är inte din vanliga tidsresande historia, utan en "hypotetisk vetenskapsäventyr" som fokuserar på själva strukturen av tidsresor. Många av situationerna och vetenskapliga koncept som hänvisas till i spelet har hämtats från verklig vetenskap; storylinjen är därför trovärdig och intellektuellt stimulerande för spelare.

Hur man spelar: Intuitiva touchpanelkontroller säkerställer en smidig spelupplevelse! Vanliga kontroller inkluderar telefonpanel, tvåfingertryck, svepning och tryck. För STEINS;GATE HD finns det ytterligare kontroller som att svepa upp på höger sida av skärmen för att aktivera telefontrigger och svepa ner på vänster sida av telefontrigger för att stänga av den.

Handling: Rintato Okabe, känd som "Okarin", är en universitetsstudent med andra gradens syndrom. Han är en självutnämnd galen vetenskapsman som kallar sig "Kyoma Hououin". Han är grundaren av vad han kallar "Future Gadget Laboratory" där han tillbringar det mesta av sin tid med att uppfinna udda saker tillsammans med två andra medlemmar. En dag uppfann de av misstag en "tidsmaskin" som kunde skicka textmeddelanden till det förflutna. När ett antal faktorer sammanfaller kommer en global händelse att bryta ut från Akihabara!

Bästa programvaran Games, som STEINS;GATE HD



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up