BeMyEye - Tjäna pengar

Ladda ner BeMyEye - Tjäna pengar

Publicerad av BeMyEye

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Lifestyle
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 8.20.0
  • Filstorlek: 51.22 MB



Ladda ner ⇩
Användares rekommendation:

4/5

4
Från 217 användarbedömningar.

★ ★ ★ BeMyEye Översikt

BeMyEye - Tjäna pengar på PC   BeMyEye - Tjäna pengar på PC   BeMyEye - Tjäna pengar på PC   BeMyEye - Tjäna pengar på PC   BeMyEye - Tjäna pengar på PC  

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC BeMyEye 217 4.37327 8.20.0 12+


11 detaljer om BeMyEye - Tjäna pengar

1. Med BeMyEye kan du tjäna pengar genom att svara på enkäter eller frågeformulär, genom att ta foton i butiker, genom att spela rollen som mystery shopper m.fl.: enkla minijobb som du kan göra med din smarttelefon.

2. Vill du hitta enkla och snabba sidojobb för att tjäna pengar på din fritid? Ladda ner BeMyEye-appen i dag och upptäck uppdragen som finns omkring dig.

3. Våra uppdragsteam finns tillgängliga varje dag för att hjälpa dig att klara av dina uppdrag och tjäna lättförtjänta pengar.

4. Appen är helt kostnadsfri och det krävs inga köp efter installationen: ladda ner BeMyEye, registrera dig och börja tjäna riktiga pengar nu.

5. Ifall du upplever problem eller vill lämna förslag eller idéer kan du skicka oss ett meddelande direkt via appens inbyggda chatt, mejla oss på [email protected] eller besöka våra sidor på Facebook och Twitter.

6. Vi arbetar med de allra största företagen (Coca Cola, Nestle, Heineken, Ferrero, Mattel m.fl.): samla in information om deras produkter och du kan tjäna i genomsnitt 50 kr för ett 10-minutersuppdrag.

7. Inga krediter som man måste låsa upp, minijobben som du gör låter dig tjäna riktiga pengar direkt.

8. Tveka inte att kontrollera appen regelbundet om det inte finns några uppdrag i din närhet: nya uppdrag publiceras varje dag.

9. Gå med de 2 000 000 personer som redan använder appen och slutför korta uppdrag med din smarttelefon i butiker nära dig.

10. Det har aldrig varit enklare att tjäna pengar på fritiden.

11. Vi skickar också notifikationer för att informera dig om de senaste publicerade uppdragen.

Hur man Hämta och installera BeMyEye - Tjäna pengar på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app BeMyEye Get App or Alternatives ↓ 217 Reviews
4.37327
BeMyEye

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda BeMyEye - Tjäna pengar på din PC:

För närvarande är BeMyEye - Tjäna pengar inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder BeMyEye - Tjäna pengar på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på BeMyEye - Tjäna pengar. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder BeMyEye - Tjäna pengar på pc

Öppna programmet Emulator och skriv BeMyEye - Tjäna pengar i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda BeMyEye - Tjäna pengar För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Recensioner


  • Av Pappmannen
    1

    Erfaren

    Meddelanden efter varje uppdrag om att man övertrasserat tiden trotts att allt gjordes korrekt, skickar på uppdrag som är tillgängligt först nästa dag men du blir informerad om när du är på plats för att utföra uppdraget. BeMyEye tar godtyckligt dina poäng och ditt arbete bara för att lura dig på uppdragspengarna. Suporten har ingen verklighetsförankring och svarar med randomsvar. Möjlighet för att bifoga skärmdump finns inte och konversationen blir osaklig utan att kunna lösa uppgiften. Extremt girigt företag och i slutändan går du back med dina reseutlägg och tid. Enklare om du ger bort dina pengar till någon behövande än att låta detta företag stjäla skamlöst av dig.



  • Av rs943
    1

    Oseriöst

    Mycket oseriöst företag som ligger bakom detta! De kan inte hjälpa på plats om bilder inte laddas mm och finns inte tillgängliga och lägger ansvaret på den som innehar appen, istället för att själva ta ansvar för att saker ska fungera. Ännu en gång man cyklat iväg för ett uppdrag som inte fungerar och noll kronor i ersättning...



  • Av AjvarPhone
    1

    Jobba gratis

    Det bäst betalda jobbet (fanns bara ett med den förtjänsten) gav 100kr. För den pengen ska du fråga 30 frågor till personalen på olika avdelningar och fotografera de olika avdelningarnas skyltning och hyllor. Du får inte berätta att du jobbar som ”mystery chopper”. Att fotografera i butik är aldrig tillåtet men det måste du ju göra för att få till uppdraget. Vill du jobba som hemlig agent men tjäna som tanten med muggen utanför ICA så är det här jobbet för dig. Fattigt, fegt och regelvidrigt är hela konceptet. Sök jobb som marknadsundersökare istället och tjäna 2000kr på uppdraget istället för att ge bort din tid.



  • Av gustdager
    5

    Quick money

    Good as a secondary income if you are a student or in need for lunch money for example.



  • Av fortnite is bäst gud
    5

    Nice

    Nice


Bästa programvaran Lifestyle, som BeMyEye - Tjäna pengar



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up