Ruzzle

Ruzzle på PC

Publicerad av MAG Interactive


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Games
 • Senast uppdaterad: 2020-11-03
 • Filstorlek: 381.45 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Ruzzle på PC   Ruzzle på PC   Ruzzle på PC   Ruzzle på PC  

Hur man Hämta och installera Ruzzle på din Windows-dator

För tillfället, Ruzzle är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Ruzzle på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Ruzzle på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Ruzzle i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Ruzzle För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

Ruzzle Beskrivning

Gör som över 70 miljoner andra spelare, testa Ruzzle - världens snabbaste ordspel. -Bland de tio mest populära ordspelen i 145 länder -Över 70 miljoner spelare -Så beroendeframkallande att det har spelats i sammanlagt 100 000 år - Ny funktion: Lagspel! Ruzzle är ett rappt och beroendeframkallade ordspel där du kan utmana dina vänner eller en slumpmässig motspelare. Hitta så många ord som möjligt genom att dra fingret över bokstäverna på skärmen. Använd bonusbrickor för att samla fler poäng än din motståndare. Matchen består av tre ronder som spelas när du själv har tid. Har du två minuter över? Utmana dig själv och dina vänner i Ruzzle! Ruzzle finns tillgängligt på 14 språk. --- Ruzzle är gjort med en rejäl dos kärlek av MAG Interactive, som tar din underhållning på största allvar. Gör som över 100 miljoner andra spelare, kolla in våra andra braksuccéer, som WordBrain, Wordalot och Ruzzle Adventure! Vi uppskattar verkligen din feedback. Gå till RuzzleGame på Facebook och berätta vad du tycker! Läs mer om MAG Interactive på vår webbplats. Good Times!

Recensioner

 • Ni är bara för mycket!

  Av Ifrågasätter
  Erbjudande till oss spelare om att köpa ett genipaket för 539kr är obegripligt och allt annat än genialiskt! Inte en enda gång svarar ni vettigt på kritik och feedback. Inte en enda gång känns det som att ni tar åt er om kritiken och försöker återgå till det vi spelare påpekar är det som en gång varit detta spels storhet. Har man som jag köpt appen så vill jag slippa reklam, vilket jag förvisso gör, men jag vill OCKSÅ slippa era eländiga erbjudanden om de s.k. ”Genipaketen”.
 • Helaå

  Av KalleKult
  Väldigt bra o rolig app
 • Reklam

  Av semesterärbäst
  När jag skaffade Ruzzle betalade jag för att slippa reklam. Plötsligt har det börjat dyka upp reklam igen!!!! Är inte det avtalsbrott?? Skitdåligt!!
 • För tung

  Av AnnaKarin A
  Alldeles för tung! Har inte uppdaterat på jättelänge eftersom jag inte har plats för den nya. Min gamla app är 107 mb, varför nu denna jätte?
 • Spelet är okej, men..

  Av zanoii
  …varje gång jag öppnar appen får jag meddelande att den klistrar in det jag tidigare har kopierat i en annan app, precis som TikTok mfl tidigare gjorde. Varför tar Ruzzle del av min privata data och var hamnar den, MAG? Dessutom får man hela tiden en bricka på app-ikonen utan att det finns något vettigt att göra i appen, antar att de vill att man kollar på reklam.
 • Nyare version mycket sämre

  Av SMVKYL
  Den nyare versionen går i större utsträckning ut på att man ska betala för att fortsätta spela
 • Missnöje

  Av Karin Verbeet
  Mitt favoritspel hittills, men den senaste uppdateringen är en besvikelse.
 • Spelat hur många år som helst MEN....

  Av Soffipropp.1
  Då har det varit gratis men nu börjat kosta och det jag tjänat in dras fort bort för varje match du spelar. När att är slut skall jag sluta spela! Vet fler som slutat! Tråkigt!
 • Hade kunnat vara roligare

  Av Alvenzo
  Runda 1 är rätt tråkig, runda 2 är lite bättre och runda 3 är riktigt kul. Om de gjorde så att alla rundor var som 3:e så skulle spelet bli mycket roligare. Det skulle åtminstone gå att välja.
 • Kul med vänner / helt tragiska events

  Av Axelandeer
  Vanliga dueller är kul. Events där pengar/in game currency är inblandat är bland det sämsta jag varit med om. Det är mycket som är fel, men till en början: Power-ups som förstör poängen med spelet istället för att bygga på konceptet. Alltså, power ups som hittar ord åt dig eller ger dig mer multipliers än dina motståndare. Inte bara pay to win, utan det tar bort poängen med att spela ”Ruzzle” från första början. Ordsök där spelet hittar ord åt dig. Inte kul att möta någon och inte veta vilka ord de ens hittade på egen hand. Det är rent tragiskt. Jag skulle rekommendera spelet om man vill spela med vänner men alla andra spellägen utöver det är bara rent slöseri av din tid.