VEM?

VEM? på PC

Publicerad av Bonnierforlagen Ab


  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: svenska
  • Kategori: Book
  • Senast uppdaterad: 2016-08-29
  • Filstorlek: 11.37 MB
  • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10

Software Förhandsgranska

 VEM? på PC   VEM? på PC   VEM? på PC   VEM? på PC   VEM? på PC  

Hur man Hämta och installera VEM? på din Windows-dator

För tillfället, VEM? är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera VEM? på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder VEM? på pc

Öppna programmet Emulator och skriv VEM? i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda VEM? För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

VEM? Beskrivning

Stina Wirséns hyllade Vem-böcker är en av den största svenska bilderbokssuccéerna. Boken som du kan läsa gratis, Vem bestämmer?, är en berättelse om stora känslor. Här kan du själv läsa för ditt barn eller välja att låta ditt barn lyssna på Stina Wirséns egen inläsning av boken. I appen får du ett eget bibliotek med en bokhylla där de böcker du köpt kommer att stå. Du kan läsa dem när du vill. Den första boken, Vem bestämmer?, står redan i din bokhylla och väntar på att bli läst. Under bokhyllan hittar du en Vem?-bokhandel med sju andra Vem?-böcker som du kan köpa och ladda ner när du vill. Du kan välja att få historierna upplästa av Stina Wirsén med automatisk bläddring, eller använda appen som en vanlig bilderbok där du bläddrar och läser texten själv. "Det som gör Stina Wirséns fåordiga bilderböcker så bra är just att de tar alla de stora känslorna på allvar, och släpper fram dem utan att moralisera. /.../ Så enkelt. Och så klokt." Kattis Streberg, Södermanlands Nyheter "Smått genialiskt för de minsta /.../ Kan det bli bättre´för de minsta små´?" Eva Bejhed, Bohuslänningen Support: http://support.paragallo.no/support/vem/ Appen är designad och utvecklad i samarbete med Paragallo AS.