VDOT 511 Virginia Traffic

Ladda ner VDOT 511 Virginia Traffic

Publicerad av Iteris, Inc.

den 2023-11-04

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Travel
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 4.4.2
  • Filstorlek: 111.00 MB



Ladda ner ⇩

★ ★ ★ VDOT 511 Virginia Traffic Översikt

VDOT 511 Virginia Traffic på PC   VDOT 511 Virginia Traffic på PC   VDOT 511 Virginia Traffic på PC   VDOT 511 Virginia Traffic på PC   VDOT 511 Virginia Traffic på PC  

Vad är VDOT 511 Virginia Traffic? Virginia 511 är en mobilapplikation som kombinerar officiell information från Virginia Department of Transportation (VDOT), kör- och transitvägledning från Google, navigering med Waze och andra informationskällor för att ge en dynamisk one-stop-shop för resenärers informationsbehov i hela Virginia.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Iteris, Inc. 0 0 4.4.2 4+


11 detaljer om VDOT 511 Virginia Traffic

1. Den mobila applikationen Virginia 511 kombinerar officiell information från Virginia Department of Transportation (VDOT), kör- och kollektivtrafikinstruktioner från Google, navigering med Waze och andra informationskällor för att erbjuda en dynamisk one-stop-shop för resenärers informationsbehov i hela Virginia.

2. Tryck på ett alternativ för att se detaljerade kör- eller kollektivtrafikinstruktioner, tryck sedan på Waze-knappen för att öppna Waze-appen för navigering till din destination (installation av Waze-appen krävs för att använda den här funktionen).

3. Huvudmenyn i det övre vänstra hörnet ger tillgång till Twitter-flöden, kameror per rutt, restider för fördefinierade vägsegment, länkar till andra pendlingstjänster för ditt område och mer.

4. En unik funktion ger en begränsad möjlighet att se köra-till-kollektivtrafikalternativ för dessa tjänster när "Närliggande kollektivtrafikalternativ" väljs från vissa riktningresultat.

5. Öppna appen, sök efter valfri plats i sökfältet och se restider för körning och/eller kollektivtrafikalternativ till den platsen som tillhandahålls av Google.

6. Ytterligare information som finns tillgänglig i norra Virginia inkluderar VRE-tåg och PRTC-busscheman och rutter, tillsammans med realtidspositioner för VRE-tåg.

7. Dessa tjänster kommer att utökas i framtiden för att inkludera fler myndigheter i hela delstaten.

8. Tryck på pennan i den här menyn för att omorganisera kartlager i menyn som du önskar.

9. Tillgång till VDOT-kameror, händelserapporter, konstruktion, broöppningar och mer tillhandahålls på kartan genom att växla alternativ från överlagringsmenyn i det övre högra hörnet.

10. Resmeddelanden gör att du kan definiera en återkommande resa och önskad ankomsttid och få en pushnotis i förväg om nödvändig avgångstid baserat på den aktuella trafiken varje dag.

11. Inställningar kan nås längst ner i huvudmenyn och inkluderar en möjlighet att anmäla sig till resmeddelanden.

Hur man Hämta och installera VDOT 511 Virginia Traffic på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app VDOT 511 Virginia Traffic Get App or Alternatives ↓ 0 Reviews
0
Iteris, Inc.

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda VDOT 511 Virginia Traffic på din PC:

För närvarande är VDOT 511 Virginia Traffic inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder VDOT 511 Virginia Traffic på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på VDOT 511 Virginia Traffic. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder VDOT 511 Virginia Traffic på pc

Öppna programmet Emulator och skriv VDOT 511 Virginia Traffic i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda VDOT 511 Virginia Traffic För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

VDOT 511 Virginia Traffic funktioner och beskrivning

- Sök efter en plats i sökfältet och se restider för körning och/eller transitalternativ till den platsen som tillhandahålls av Google.

- Tryck på ett alternativ för att se detaljerade kör- eller transitvägledningar och tryck sedan på Waze-knappen för att öppna Waze-appen för navigering till din destination (installation av Waze-appen krävs för att använda den här funktionen).

- Tillgång till VDOT-kameror, händelserapporter, konstruktion, broöppningar och mer tillhandahålls på kartan genom att växla mellan alternativ från överlagren i det övre högra hörnet. Tryck på pennan i detta meny för att omorganisera kartlager i menyn som du önskar.

- Huvudmenyn i det övre vänstra hörnet ger tillgång till Twitter-flöden, kameror efter rutt, restider för fördefinierade vägsegment, länkar till andra pendlingstjänster för ditt område och mer.

- Inställningar kan nås längst ner i huvudmenyn och inkluderar en möjlighet att anmäla sig till resmeddelanden. Resmeddelanden gör det möjligt att definiera en återkommande resa och önskad ankomsttid och få en pushnotis i förväg om nödvändig avgångstid baserat på den aktuella trafiken varje dag.

- Ytterligare information som finns tillgänglig i norra Virginia inkluderar VRE-tåg och PRTC-busscheman och rutter, tillsammans med realtids VRE-tågplatser. En unik funktion ger en begränsad möjlighet att se kör-till-transit-alternativ för dessa tjänster när "Närliggande Transitalternativ" väljs från vissa riktningar resultat. Dessa tjänster kommer att utökas i framtiden för att inkludera fler byråer statewide. Andra funktioner i appen kommer också att fortsätta att förbättras över tiden.

Bästa programvaran Travel, som VDOT 511 Virginia Traffic



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up