Grillo Parlante

Ladda ner Grillo Parlante

Publicerad av Mattia Confalonieri

den 2024-04-27

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Games
  • Formellt Tillstånd: 20,00 kr
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 1.6
  • Filstorlek: 101.87 MB



Ladda ner ⇩
Användares rekommendation:

5/5

5
Från 1 användarbedömningar.

★ ★ ★ Grillo Parlante Översikt

Grillo Parlante på PC   Grillo Parlante på PC   Grillo Parlante på PC   Grillo Parlante på PC  

Vad är Grillo Parlante? Grillo Parlante är en app som är en digital version av det populära spelet från 80-talet som lärde barn att läsa och skriva genom att spela och ha kul med sin unika "röst". Appen har olika spellägen som Scrivi, Ripeti, ABC, Codice och Indovina, där varje bokstav som skrivs eller ord som uttalas visas på skärmen. Appen är riktad till barn från 3 år och uppåt och är också lämplig för vuxna som vill återuppleva nostalgiska minnen från sin barndom.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Mattia Confalonieri 1 5 1.6 4+


11 detaljer om Grillo Parlante

1. "Utmärkt som bästa italienska spel-/utbildningsappen för iPhone 2013/14 enligt macitynet.it" Grillo Parlante är en hyllning till det populära spelet från 80-talet som entusiasmerade hela generationer och lärde dem att läsa och skriva genom att spela och ha kul med sin omisskännliga "röst".

2. Detta spel syftar till att lära sig att skilja mellan olika bokstäver genom att koppla ljudet till formen och skriva samma bokstav som uttalas av Grillo Parlante, eller så kan det användas som fantasispel genom att skriva ett ord som börjar med den föreslagna bokstaven.

3. • Alfabetsspel Genom att trycka på ABC-knappen uttalar och visar Grillo Parlante, vid varje tryck på knappen, en slumpmässig bokstav i alfabetet innan den går vidare till nästa bokstav.

4. Vid det här laget uttalar Grillo Parlante ett ord som barnet ska skriva och kontrollera genom att trycka på knappen "Kontroll".

5. Om det fortfarande är fel uttalar Grillo Parlante ordet tre gånger, varav en stavas, så att barnet får en korrekt uppfattning om de enskilda bokstäverna och sambandet mellan ljud och form.

6. Riktad till barn från 3 år och uppåt, gör den det möjligt att lära sig genom att ha kul och är även lämplig för vuxna som med en nypa nostalgi minns de trevliga stunderna då de spelade och lärde sig.

7. • Kodspel Genom att trycka på Kod-knappen kan barnet skriva ett valfritt ord och genom att trycka på Kontroll-knappen omvandla det till en hemlig kod bestående av siffror och symboler.

8. • Skrivspel För att starta skrivspelet trycker man på den bokstav som motsvarar önskad svårighetsnivå (det finns fyra ökande svårighetsnivåer, från A till D) och sedan på knappen "Starta".

9. Grillo Parlante är en Universal App och är kompatibel med alla enheter och är redan optimerad för att fungera bäst på den nya iPad med retina-skärm.

10. På så sätt får barnet möjlighet att skriva en text efter den angivna bokstaven.

11. Efter spelet kan barnet välja att fortsätta med ytterligare 10 ord eller gå vidare till ett annat spel.

Hur man Hämta och installera Grillo Parlante på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app Grillo Parlante Get App or Alternatives ↓ 1 Reviews
5
Mattia Confalonieri

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Grillo Parlante på din PC:

För närvarande är Grillo Parlante inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Grillo Parlante på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på Grillo Parlante. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Grillo Parlante på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Grillo Parlante i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Grillo Parlante För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

20,00 kr På iTunes ↲

Grillo Parlante funktioner och beskrivning

- Scrivi: Ett spelläge där barnet ska skriva ord som Grillo Parlante uttalar. Det finns fyra svårighetsnivåer och varje spelomgång har 10 ord.

- Ripeti: Ett spelläge där barnet ska upprepa ord som Grillo Parlante uttalar. Det finns 10 slumpmässiga ord per spelomgång.

- ABC: Ett spelläge där Grillo Parlante uttalar en bokstav och barnet ska skriva en text som börjar med den bokstaven. Detta spelläge hjälper barnet att lära sig att känna igen bokstäver och koppla ihop ljud med form.

- Codice: Ett spelläge där barnet kan skriva ett ord och omvandla det till en hemlig kod bestående av siffror och symboler.

- Indovina: Ett spelläge där barnet ska gissa ett dolt ord genom att trycka på rätt bokstav. Om barnet gissar fel mer än sex gånger avslöjar Grillo Parlante det dolda ordet.

Appen har också en "förbättrad röst" för pedagogiska ändamål, möjlighet att spela med engelska ord och instruktioner på italienska, samt möjlighet att använda hörlurar.

Recensioner

Bästa programvaran Games, som Grillo Parlante



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up