BoneBox™ - Skull Viewer

Ladda ner BoneBox™ - Skull Viewer

Publicerad av iSO-FORM, LLC den 2024-04-23

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Medical
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 2.1.0
  • Filstorlek: 117.03 MB



Ladda ner ⇩
Användares rekommendation:

5/5

5
Från 1 användarbedömningar.

★ ★ ★ BoneBox Översikt


Vad är BoneBox? BoneBox™ Skull Viewer är en realtids 3D-medical education app som innehåller detaljerade anatomiska modeller av skallen. Appen är utvecklad av ett team av anatomister, medicinska illustratörer, animatörer och programmerare som använder sig av CT-bilder av mänskliga skallar och moderna 3D-modelleringstekniker. Användaren kan interagera med skallen i realtid och utforska anatomiska strukturer från alla vinklar. Appen är lämplig för användare på alla nivåer, från gymnasieelever till medicinska yrkesverksamma.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC iSO-FORM, LLC 1 5 2.1.0 12+


11 detaljer om BoneBox™ - Skull Viewer

1. BoneBox™ Skull Viewer är ett verktyg för medicinsk utbildning i realtid 3D som har exceptionellt detaljerade anatomiska skallmodeller och unika interaktiva element.

2. • Frågesport: BoneBox™ Skull Viewer är ett utmärkt verktyg för vilken anatomiundervisning eller laboration som helst.

3. Det är den första i en ny serie appar som utvecklats specifikt för iPad 2 och New iPad av ett team av anatomer, certifierade medicinska illustratörer, animatörer och programmerare som använder faktiska CT-bilder av människor och toppmoderna 3D-modelleringstekniker.

4. • Pinnar: Genom att slå på färgkodade pinnar kan användaren studera namnen och platserna för över 100 anatomiska strukturer, inklusive: ben, foramina och framträdande anatomiska drag.

5. Därför kan användaren orientera 3D-skallen i vilken position som helst och zooma in på vilken plats som helst för att utforska anatomiska strukturer.

6. BoneBox™ Skull Viewer är lämplig för användare på alla nivåer, från gymnasieelever till medicinska yrkesverksamma.

7. iSO-FORM är ett team av prisbelönta medicinska konstnärer, programmerare och innovatörer som tror att vi står på gränsen till en ny era av lärande, där användaren inte bara memoriserar fakta, utan upptäcker dem genom engagerande interaktion och utforskning.

8. • Pennverktyg: Att rita med det flerfärgade pennverktyget gör att användaren kan rita direkt på ytan av 3D-skallen för användning i kliniken eller klassrummet.

9. Eleverna kan sedan rotera skallen i 3D för att få en bättre förståelse för den pinnens plats på modellen.

10. BoneBox™ Skull Viewer är kompatibel med New iPad och iPad 2.

11. • Vyer: Genom att välja menyn "Vyer" kan användaren interagera med sagittala, koronala och transversella sektioner av skallen.

Hur man Hämta och installera BoneBox™ - Skull Viewer på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app BoneBox Get App or Alternatives ↓ 1 Reviews
5
iSO-FORM, LLC

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda BoneBox™ - Skull Viewer på din PC:

För närvarande är BoneBox™ - Skull Viewer inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder BoneBox™ - Skull Viewer på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på BoneBox™ - Skull Viewer. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder BoneBox™ - Skull Viewer på pc

Öppna programmet Emulator och skriv BoneBox™ - Skull Viewer i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda BoneBox™ - Skull Viewer För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

BoneBox™ - Skull Viewer funktioner och beskrivning

- Views: Användaren kan interagera med sagittala, koronala och transversella sektioner av skallen. Färgkodade modeller visar tydligt vilka ben som utgör skallen.

- Pins: Genom att aktivera färgkodade pins kan användaren studera namnen och platserna för över 100 anatomiska strukturer, inklusive ben, foramina och framträdande anatomiska drag. Pins och etiketter förblir på skärmen och i exakt anatomisk position under all användarinteraktion i realtid.

- Pennverktyg: Genom att rita med det flerfärgade pennverktyget kan användaren rita direkt på ytan av 3D-skallen för användning i kliniken eller klassrummet.

- Quizzing: BoneBox™ Skull Viewer är ett utmärkt verktyg för anatomiundervisning. Lärare kan placera färgkodade pins var som helst på skallen och skriva en fråga på etiketten för den pinnen. Eleverna kan sedan rotera skallen i 3D för att få en bättre förståelse för den pinnens plats på modellen.

- Kompatibilitet: Appen är kompatibel med iPad 2 och New iPad, men inte med första generationens iPad.

- Om iSO-FORM: iSO-FORM är ett team av prisbelönta medicinska konstnärer, programmerare och innovatörer som tror att vi står inför en ny era av lärande, där användaren inte bara memoriserar fakta, utan upptäcker dem genom engagerande interaktion och utforskning.

Bästa programvaran Medical, som BoneBox™ - Skull Viewer



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up