Pippis Villa Villekulla

Pippis Villa Villekulla på PC

Publicerad av Filimundus AB


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Games
 • Senast uppdaterad: 2017-11-21
 • Filstorlek: 126.22 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Pippis Villa Villekulla på PC   Pippis Villa Villekulla på PC   Pippis Villa Villekulla på PC   Pippis Villa Villekulla på PC   Pippis Villa Villekulla på PC  

Hur man Hämta och installera Pippis Villa Villekulla på din Windows-dator

För tillfället, Pippis Villa Villekulla är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Pippis Villa Villekulla på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Pippis Villa Villekulla på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Pippis Villa Villekulla i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Pippis Villa Villekulla För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

65,00 kr På iTunes
Ladda ner Android

Pippis Villa Villekulla Beskrivning

Välkommen in till Pippis Villa Villekulla! Här finns inga regler - allt är tillåtet och bus belönas! - Klä på Pippi och hennes vänner alla möjliga sorters galna utstyrslar! - Baka dina egna knasiga kakor och servera dem till Pippi och hennes vänner – blev det gott? - Jonglera med finporslinet eller varför inte måla ett litet konstverk på väggen! - Gör din egen musik i köket eller dansa med sjömännen i vardagsrummet! - Vill du inte gå och lägga dig? Undrar vem som kan vara vaken längst?! - Vad händer på vinden måntro? Kom upp och lek kurrakömma på Pippis vis! - Sugen på att skapa knasiga svordomar? Bäst att gå in i garderoben och chocka Prussiluskan! - Varför ska det bara vara julafton och födelsedag en gång om året – i Villa Villekulla är varje dag speciell! I Villa Villekulla får man göra allt det där som man egentligen inte får göra. I varje rum i Villa Villekulla finns spel, aktiviteter och andra överraskningar så leta runt och upptäck alla skrymslen och vrår. - 20 olika spel och aktiviteter - Riktigt lång speltid! - Röster på svenska, tyska och engelska - Barnvänliga menyer - Inga köp inuti appen. - Passar för hela familjen!

Recensioner

 • Ljud

  Av åäpöndb
  Har precis köpt spelet till vår dotter men ljudet fungerar inte.. hur löser man detta????!!!!
 • Min lillkusins favvo!

  Av 🤪SL🥳
  Min lillkusin (Leo) han ÄLSKAR spelet! Det är verkligen värt pengarna och passar barn i åldern 2-7 men kan även vara roligt för mig (10år) rekommenderar det!
 • Otroligt kuligt

  Av coolingen som gillar pippi
  Jag spelade detta som barn det var otrolig roligt och tänkte nu att jag ska dela med mig om att jag tyckte det va roligt
 • Pippi

  Av Iafarmor
  Fantasilöst och alldeles för simpelt för att stimulera en fyraåring. Astrid skulle aldrig ställt upp på en så själlös Pippi
 • Bra app

  Av ALVA TUFFING
  KUL ATT LAGA PANNKAKOR!
 • Pippis ögon 😔

  Av Mandizen
  När jag spelade och började baka kakor och när Pippi åt en så blev hennes ögon helt vita😕. Fixa buggen
 • Inget fungerande ljud

  Av hevi19
  Besvikelse för barnen. 65 spänn på ingenting
 • Tråkigt att allt inte fungerar

  Av ElinaON
  Jag laddade ned den och köpte det. Vissa spel fungerar inte och går inte att starta om eller så heller, riktigt tråkigt och värdelöst spel. Lös buggarna!!!
 • Bugg!

  Av Bambibitt
  Köpte appen för mindre än 5 minuter sedan och det blev helt svart när vi la in det vi bakade i pippis ugn. Ljudet fungerade men skärmen blev svart. Besviken och lurad!
 • No u

  Av vigge___
  YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET