MeteoEarth

MeteoEarth på PC

Publicerad av MeteoGroup Deutschland GmbH


  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: svenska
  • Kategori: Weather
  • Senast uppdaterad: 2018-04-04
  • Filstorlek: 93.01 MB
  • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10

Software Förhandsgranska

 MeteoEarth på PC   MeteoEarth på PC   MeteoEarth på PC   MeteoEarth på PC   MeteoEarth på PC  

Hur man Hämta och installera MeteoEarth på din Windows-dator

För tillfället, MeteoEarth är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera MeteoEarth på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder MeteoEarth på pc

Öppna programmet Emulator och skriv MeteoEarth i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda MeteoEarth För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

MeteoEarth Beskrivning

Väderappen MeteoEarth är utvecklad från ett professionellt väderpresentationsverktyg som används av TV-presentatörer världen över och är framtagen av MeteoGroup – Europas ledande privata väderföretag. MeteoEarth gör att vädret får liv tack vare den avancerade speltekniken och den extraordinära grafiken. Upptäck vår fantastiska planet idag! • Utforska Jorden med hjälp av enkla finger-kommandon för att zooma in, ut och runt på 3D-globen. • Pausa, spela tillbaka och framåt i 24-timmarsprognosen. • Spara ett obegränsat antal favoritplatser. • Välj och kombinera flera lager med väderparametrar för att visa t.ex. molntäcke, nederbörd, vind och lufttryck. • Följ tropiska orkaner och tyfoner med vår Stormtracker. • Få tillgång till tusentals webbkameror som finns på flera populära platser runt om i världen. • Byt till klimatvyn och kolla in klimatet för olika platser på Jorden under olika årstider. • Koppla MeteoEarth till Apple TV – MeteoEarth och storbild är som gjorda för varandra! Vi erbjuder även en Premium-tjänst! Välj MeteoEarth Premium för en utökad 5-dygnsprognos med möjlighet att se vindförhållanden på olika altituder, ända upp till jetströmmen. Ett Premium-abonnemang räcker även till våra andra väderappar – WeatherPro och AlertsPro. Premium-abonnemanget ger dig också förbättrad användarupplevelse då den inte innehåller reklam. I gratisversionen av appen har vi inkluderat en del annonser för att kunna erbjuda appen till så många som möjligt. Dessutom möjliggör detta att våra utvecklare kan fortsätta att förbättra MeteoEarth, och att vårt support-team kan fortsätta att assistera dig vid eventuella frågor eller problem. För mer information, hittar du på www.meteoearth.com, genom att följa MeteoEarth på www.twitter.com/meteoearth eller genom att besöka vårt hjälpcenter https://meteogroup.zendesk.com.