Vinted: Second hand kläder

Ladda ner Vinted: Second hand kläder

Publicerad av Vinted Limited


Användares rekommendation:

5/5

5
Från 470 användarbedömningar.


Ladda ner appen

Hoppa till: Ladda ner på Android | Installera på Windows | Ladda ner på iphone

Vad är bra!

1. Oavsett om du säljer trendiga märkesvaror, barnleksaker, husdjursartiklar eller dekorativ heminredning är Vinted ett säkert kort - här finns plats för allt, så länge det är andrahand.

2. Sälj sakerna du inte längre använder till en bred skara köpare, och botanisera själv bland tusentals artiklar.

3. Här får du möjlighet att snabbt sälja dina artiklar till ett mångsidigt community av medlemmar som delar, diskuterar och köpslår med varandra.

4. Genom notifikationer får du snabbt reda på om någon gillar eller köper dina artiklar.

5. Tjäna pengar på det du inte längre behöver och hitta exakt det du söker.

6. Skräddarsy ditt feed genom att följa märken, garderober och trendsättande säljare - låt dig inspireras inför kommande köp helt enkelt.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Vinted Limited 470 4.65319 22.45.1 4+


Software Förhandsgranska

           

Hur man Hämta och installera Vinted: Second hand kläder på din Windows-dator

För tillfället, Vinted: Second hand kläder är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Vinted: Second hand kläder på din dator i 4 enkla steg nedan:Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

 1. Nox-app .
 2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

 1. klicka på Vinted: Second hand kläder. Installationsprocessen börjar.
 2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
 3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Vinted: Second hand kläder på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Vinted: Second hand kläder i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

 1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
 2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
 3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Vinted: Second hand kläder För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Vinted: Second hand kläder Beskrivning

Gå med i Vinted och fynda second-hand-mode. Vi är ett internationellt växande community som älskar att blåsa nytt liv i gamla saker. Damma av bortglömda plagg och rota fram inredning som legat undanstoppad alldeles för länge. Gör lysande affärer med andra medlemmar från Sverige och Polen - med integrerad frakt, och utan säljavgifter. Sälj sakerna du inte längre använder till en bred skara köpare, och botanisera själv bland tusentals artiklar. ENKELT ATT SÄLJA Tjäna en extra slant genom att sälja kläder, husdjursartiklar och heminredning på ett och samma ställe. Ladda upp ett par artiklar till att börja med och se ditt konto växa. • Rensa garderoben och tjäna tillbaka pengar. Skapa mer plats genom att sälja det du inte längre behöver. • Enkel uppladdning - knäpp av ett par foton och ladda upp dem tillsammans med pris och beskrivning. • Håll dig uppdaterad. Genom notifikationer får du snabbt reda på om någon gillar eller köper dina artiklar. • Behålla vartenda öre. Kom ihåg - Vinted tar inte ut några säljavgifter. • Njut av vår trygga, smidiga integrerade frakt och följ paketets resa i chattråden. • Ge dina gamla prylar nytt liv. Släpp sakerna du inte använder och låt dem vandra vidare till någon som verkligen uppskattar dem. • Sälj säkert. För över intäkterna till din bank via vårt trygga in-app betalningssystem. SHOPPA SMARTARE • Hitta unika och högkvalitativa märken till förmånliga priser. Vår plattform innehåller bred variation av olika märken - liksom varor som sålt slut i butik. • Gör fantastiska klipp. Fynda nygamla föremål, spara pengar och delta i en global rörelse som främjar hållbart mode. • Handla med frid i sinnet. Med vårt köparskydd återbetalas du när en artikel inte skickas, skadas i leveransen eller inte motsvarar beskrivningen. • Hitta exakt det du söker. Filtrera utifrån kategorier, märken, storlekar och priser. • Prisvärd och bekväm frakt. Få dina saker levererade utan krångel och betala mindre för frakten med hjälp av våra samarbetspartners. GÅ MED I VÅRT COMMUNITY Oavsett om du säljer trendiga märkesvaror, barnleksaker, husdjursartiklar eller dekorativ heminredning är Vinted ett säkert kort - här finns plats för allt, så länge det är andrahand. Här får du möjlighet att snabbt sälja dina artiklar till ett mångsidigt community av medlemmar som delar, diskuterar och köpslår med varandra. Skräddarsy ditt feed genom att följa märken, garderober och trendsättande säljare - låt dig inspireras inför kommande köp helt enkelt. Ladda hem appen redan idag, njut av flera nya funktioner och upptäck hur lätt det är att använda Vinted på ett sätt som passar just dig. Tjäna pengar på det du inte längre behöver och hitta exakt det du söker. Delta i en rörelse som jobbar för att göra hållbar konsumtion till ett förstahandsval i hela världen.

Recensioner


 • Av Thelmaaak
  5

  Amazing

  Very friendly and the dress was beautiful.✨5 stars! • Av Fia1970
  5

  Superbra!

  Jag gillar för Vinted för det finns ett stort utbud av olika klädesplagg till förmånliga priser. Att kunna sälja och köpa kläder secondhand så smidigt är även bra för miljön. Ett bra sätt att bli av med kläder man inte använder och känns bra att veta att någon annan kommer att använda dom. • Av Iwoper60
  5

  Dres welurowy

  Mycket bra och korrekt kommunikation med säljare, produkten stämmer överens med beskrivning, bra pris , snabbt och smidigt leverans. Allt var felfri därför ger jag säljaren bästa betyg. En nöjd kund 😊 • Av sadaf9
  1

  Misslyckades betalning

  Kan inte köpa på appen och finns inte heller tillräckligt hjälp och information • Av David_79
  5

  Bästa secondhand app

  Enkel att använda, superbilligt frakt, stort utbud, enkel och trygg betalning. Rekommenderas varmt!!


keyboard_arrow_up