Ingredienslexikon

Ingredienslexikon på PC

Publicerad av Trygg Mat


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Food & Drink
 • Senast uppdaterad: 2016-01-22
 • Filstorlek: 9.28 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 Ingredienslexikon på PC   Ingredienslexikon på PC   Ingredienslexikon på PC   Ingredienslexikon på PC   Ingredienslexikon på PC  

Hur man Hämta och installera Ingredienslexikon på din Windows-dator

För tillfället, Ingredienslexikon är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Ingredienslexikon på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder Ingredienslexikon på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Ingredienslexikon i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Ingredienslexikon För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

59,00 kr På iTunes
Ladda ner Android

Ingredienslexikon Beskrivning

Innehåller glutamat gluten? Ingredienslexikon ger dig svaret! Appen är helt baserad på boken Ingredienslexikon utgiven av Celiakiförbundet och Gothia Fortbildning. Appen använder förlagan som den officiella källan och omfattar samtliga 1098 livsmedel från 2012 års utgåva. Precis som i boken kan man genom appens omfattande lista snabbt och enkelt slå upp ingredienser, tillsatser och beteckningar som rör mat och livsmedel. Smart funktionalitet har lagts till: en sökfunktion hjälper dig att hitta det du letar efter, eller filtrerar listan enligt din anpassade profil. Till varje uppslagsord ges en förklaring och eventuell funktion. Du får också information om ingrediensen och om den innehåller gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein. Appen är säker och enkel; ingen information skickas vidare, profiler och sökningar görs endast i din telefon och det behövs inte någon internetuppkoppling för användning. Ingredienslexikon är utvecklad av företaget Trygg Mat i samarbete med Celiakiförbundet och Gothia Fortbildning.

Recensioner

 • Jättebra hjälp

  Av TintinsMatte
  Bra app, tack!
 • Bra guide!

  Av Elvni
  Nybliven glutenintolerant, fantastiskt bra att ha till hands när man är osäker. Tack!!!!!!
 • Bra app

  Av Lenawi
  Fungerar utmärkt. Praktiskt och nära tillhands för telefonen är ju alltid med. Lätt att söka och mycket överskådlig när du gör en egen profil.
 • Efterlängtad ingrediens-app!

  Av Lindis Handis
  Äntligen! En perfekt app som förenklar inköpen när man handlar mat eller när man är osäker på vad innehållet består av. Har en dotter som nyligen konstaterats glutenintolerant och har efterlyst en app som denna. Nu slipper jag ha med mig boken i affären och stå och leta upp ingredienserna i den. Mycket smidigt! Värt varenda krona! :)
 • Värt pengarna!

  Av Smirnöff
  Denna app innehåller verkligen ALLT gällande intoleranser och ingredienser. Bara att slå upp och kolla om man är osäker. 6 år som glutenintolerant och appen har redan lärt mig massa som jag missat tidigare. Värt pengarna!!
 • Äntligen

  Av Glutamat
  Tack! Kanon, verkligen efterlängtad app. Nu förenklas matinköpen för alla med intolerans mot gluten, laktos, etc.