ePassi

ePassi på PC

Publicerad av ePassi Payments Oy


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Shopping
 • Senast uppdaterad: 2020-06-03
 • Filstorlek: 52.18 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 ePassi på PC   ePassi på PC   ePassi på PC   ePassi på PC   ePassi på PC  

Hur man Hämta och installera ePassi på din Windows-dator

För tillfället, ePassi är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera ePassi på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder ePassi på pc

Öppna programmet Emulator och skriv ePassi i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda ePassi För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

ePassi Beskrivning

Använd ePassi i din iPhone! ePassi erbjuder en modern digital betalning av personalförmåner. Efter installation, öppna appen och logga in med ditt användar-ID (mobilnummer) och lösenord. Efter inloggning kan du enkelt genomföra betalningar och se ditt aktuella saldo. Du kan även söka bland leverantörer som accepterar betalning med ePassi appen och lägga till dem bland dina favoriter. Betalningen gör du på plats hos leverantören. Logga in i appen, välj leverantören, välj antingen det förinställda beloppet för tjänsten eller ange eget belopp att betala. Efter bekräftad betalning erhåller du ett kvitto i din app. Visa kvittot för kassapersonalen, sedan är du redo att använda tjänsten!

Recensioner

 • Riktigt dålig app

  Av minus för mycket
  Ingen översiktlig information Många gamla sidor där boka direktlänkning ej fungerar eller där information saknas Ej användarvänlig Strul med lösenordsåterställning då jag blev skickad till helfinska sidan. Går ej att använda telefonnummer som direktlänk för uppringning Begränsad information och ej mobilanpassade app för kartsök Konstigt att det inte går att göra något bättre för så många användare! 😞
 • Usel

  Av husu801
  Fungerar öht inte alls. Riktigt kass
 • Konto

  Av ndllfnrmm
  Hur gör man ett konto ens?
 • Obegriplig

  Av Jannelukas
  Allt igenom obegriplig hemsida och app.
 • Sämst

  Av McNord
  Det kostar mer för företagen när folk använder sig av ePassi, de drar 10% av transaktionen. Dessutom är tjänsten värdelös för för man måste i princip betala på plats 😂
 • Värdelös

  Av Hulakarin
  Totalt värdelös app (och hemsida). Sökfunktionen är extremt trubbig då man bara kan få upp en lista/karta med ALLT på samma plats. I min kommun finns 442 leverantörer, varav de flesta är helt ointressanta för mig. Obegripligt att det inte finns filter i sökfunktionen. Jag skulle vilja tex kunna söka på ”massage i Örebro län”. Och i dessa tider borde det särskilt finnas filtret ”på distans”! Dessutom finns företag listade som inte finns längre.
 • Nej nu...

  Av Grepen
  Man borde kunna ställa ganska höga krav på en app som hanterar betalningar för en stor del av befolkningen. Här är det nästan svårt att veta vart man ska börja när det gäller brister. Men håll tillgodo med ett axplock: i senaste versionen av appen utlovas ”Du kan nu fyll på mer eget saldo i appen! Också bugfixar och små förbättringar.” Lägg märke till felstavningen i App Store som väl sätter ribban lite, men än värre är att själva funktionen att ”fylla på mer” lyser med sin frånvaro i appen. Har man tur och lyckas hitta sin leverantör kanske man blir glad och tänker - vad bra att jag kan betala med ePassi-appen så slipper jag gå till leverantören och betala på plats… men icke. Följande text står att läsa i appen om man väljer Betala med appen: ”Du måste betala på plats hos leverantören och visa ditt kvitto för kassapersonalen inom 15 minuter från köptillfället”. Suck.
 • Minus för google maps

  Av UppdragKokos
  Vill kunna värna om min integritet vilket google inte vill. Minus.
 • Apassi

  Av Eddie dahlin
  En av de sämsta användarvänligare applikationer vi sett så vi har bytt till annan app för våra 3500 användare
 • Funkar som den ska

  Av Nex :)
  Förstår inte tidigare recensioner. Supersmidigt att slippa skicka kvitton mm till arbetsgivaren. Fungerar som den ska.