Microsoft Dynamics 365

Ladda ner Microsoft Dynamics 365

Publicerad av Microsoft Corporation


Användares rekommendation:

3/5

3
Från 68 användarbedömningar.


Ladda ner appen

Hoppa till: Ladda ner på Android | Installera på Windows | Ladda ner på iphone

Vad är bra!

1. Med Dynamics 365 får säljare, handläggare och arbetsledare de bästa verktygen för att hantera sina data, och uppdatera poster och status både online och offline.

2. Var alltid förberedd inför alla avtalade tider och uppdatera dina anteckningar, uppgifter och bilagor – tillsammans med relevanta tjänste- och försäljningsposter – när informationen fortfarande är färsk.

3. Tack vare den enkla installationen behöver du bara konfigurera appen en gång och kan sedan distribuera den överallt – till mobilen, den stationära datorn eller surfplattan.

4. Microsoft Dynamics 365 är en företagslösning som för upptagna yrkesmänniskor som behöver ha kontakt med kunder och samtidigt hålla sig produktiva var de än är.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Microsoft Corporation 68 2.85294 13.21103.30 4+

Software Förhandsgranska

Hur man Hämta och installera Microsoft Dynamics 365 på din Windows-datorLadda ner en app som Microsoft Dynamics 365 på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. Microsoft Dynamics 365 Microsoft Dynamics 365 Ladda ner 3/5
48 betyg
Microsoft Corporation
2. microsoft dynamics 365 microsoft dynamics 365 Ladda ner /5
0 betyg
3. Microsoft Dynamics 365 Layout Microsoft Dynamics 365 Layout Ladda ner 5/5
0 betyg
Microsoft Corporation
Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Microsoft Dynamics 365 på din PC:

För tillfället, Microsoft Dynamics 365 är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Microsoft Dynamics 365 på din dator i 4 enkla steg nedan:Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

 1. Nox-app .
 2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

 1. klicka på Microsoft Dynamics 365. Installationsprocessen börjar.
 2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
 3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Microsoft Dynamics 365 på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Microsoft Dynamics 365 i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

 1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
 2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
 3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Microsoft Dynamics 365 För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Microsoft Dynamics 365 Beskrivning

Microsoft Dynamics 365 är en företagslösning som för upptagna yrkesmänniskor som behöver ha kontakt med kunder och samtidigt hålla sig produktiva var de än är. Var alltid förberedd inför alla avtalade tider och uppdatera dina anteckningar, uppgifter och bilagor – tillsammans med relevanta tjänste- och försäljningsposter – när informationen fortfarande är färsk. Med Dynamics 365 får säljare, handläggare och arbetsledare de bästa verktygen för att hantera sina data, och uppdatera poster och status både online och offline. Tack vare den enkla installationen behöver du bara konfigurera appen en gång och kan sedan distribuera den överallt – till mobilen, den stationära datorn eller surfplattan. Funktioner · Nytt utseende och ny känsla med kompakta layouter och staplade element, optimerat för att snabbt ge en översikt över viktig information · En helt ny arbetsyta – en personanpassad åtgärdshubb där du snabbt kommer åt de vanligaste uppgifterna, förslagen och registren · Förbättrad anteckningsfunktion med direkt åtkomst till kamera och andra enhetsfunktioner · Offlineåtkomst med synkronisering, så att du kan vara produktiv var du än är · Tillgång till aktiviteter, konton, kontakter och leads från en lättanvänd startsida · Guidad sammanhangsberoende affärsprocess · Följ upp hur det går för KPI-indikatorer med hjälp av diagram · Kom åt dina personliga vyer med listor och rutnät så att du kan se data som är viktigast för dig

Recensioner


 • Av Henrik Trolin
  1

  Inte nöjd

  Stelt, passar inte våran affärsmodell • Av Omvägar
  1

  Krånglig

  Krånglig, ologisk och rörig. Många klick innan man kommer dit man ska. • Av Mr Maximus72
  1

  To complicated

  A classic product with classic issues. It does not give me any value, to complicated and I could do better of with excel. • Av Millbergs Johan
  5

  V9, vilken skillnad

  Med V9 av Dynamics 365 CE får appen en riktigt lyft. Unified interface fungerar riktigt bra i mobilappen


keyboard_arrow_up