Lumos: Sun and Moon Tracker

Ladda ner Lumos: Sun and Moon Tracker

Publicerad av Luminous Labs den 2023-11-08

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Photo & Video
  • Formellt Tillstånd: 20,00 kr
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 2.2.3
  • Filstorlek: 37.50 MB



Ladda ner ⇩
Användares rekommendation:

4/5

4
Från 151 användarbedömningar.

★ ★ ★ Lumos Översikt

Lumos: Sun and Moon Tracker på PC   Lumos: Sun and Moon Tracker på PC   Lumos: Sun and Moon Tracker på PC   Lumos: Sun and Moon Tracker på PC   Lumos: Sun and Moon Tracker på PC  

Vad är Lumos? Lumos är en app som hjälper användare att spåra solens och månens positioner på vilken tidpunkt som helst, på vilken dag som helst och på vilken plats som helst. Appen är uppdelad i sex huvudmoduler som inkluderar en förstärkt verklighetsvy, kartvy, gatuvy, kalendervy, meddelandemodul och skugglängdvy. Med Lumos Pro kan användare också söka efter platser, spara platser för senare användning och ta anteckningar om en sparad plats.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Luminous Labs 151 4.45695 2.2.3 4+


11 detaljer om Lumos: Sun and Moon Tracker

1. • Den förstärkta verklighetsvyn använder sig av AR-teknik för att visuellt projicera solens och månens tidigare, nuvarande eller framtida positioner (och månfaser!) på din omgivning, vilket låter dig perfekt visualisera dina planer.

2. • Modulen för aviseringar låter dig anmäla dig för att få aviseringar om betydelsefulla sol- och månhändelser, inklusive: astronomisk, nautisk och civil gryning/skymning, blå timme, gyllene timme, soluppgång/nedgång, solmedel, månuppgång/nedgång, måntransit och månens perigeum/apogeum (kräver Lumos Pro).

3. • Kartvyn lägger solens och månens positioner för en given tid och plats över en karta över den platsen, vilket låter dig planera på distans.

4. • Street View-läget fungerar som AR-vyn, men utnyttjar Google Street View för att låta dig föreställa dig solens och månens positioner för avlägsna platser (kräver Lumos Pro).

5. Intuitiv men kraftfull, Lumos förutsäger noggrant solens och månens position vid vilken tidpunkt som helst, vilken dag som helst, var som helst.

6. OBS: Solens och månens positioner som beräknas av Lumos är noggranna till en liten bråkdel av en grad.

7. Du kan också använda det visuella kalibreringsverktyget för att justera projektionen med solens aktuella position.

8. • Skugglängdsvyn beräknar den exakta längden på skuggan som ett objekt kommer att kasta vid en given tid och dag, vilket låter dig se resultatet både visuellt och numeriskt.

9. • Kalendervyn visar en enkel lista över uppgångs-/nedgångstider och månfaser under året, vilket låter dig se helhetsbilden på en gång.

10. Om du ser felaktiga positioner, kalibrera gärna din enhets kompass och se till att du inte är nära några källor till elektromagnetisk störning (t.ex. mikrovågsugnar, datorer, bilmotorer, högspänningsledningar).

11. Men precis som med vilken förstärkt verklighetsapp som helst beror noggrannheten av projektionen på den underliggande hårdvaran.

Hur man Hämta och installera Lumos: Sun and Moon Tracker på din Windows-dator


Ladda ner en app som Lumos: Sun and Moon Tracker på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. lumos lumos Ladda ner /5
0 betyg
2. lumos reader lumos reader Ladda ner /5
0 betyg
3. mizan lumos mizan lumos Ladda ner /5
0 betyg

Alternativt, Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app Lumos Get App or Alternatives ↓ 151 Reviews
4.45695
Luminous Labs

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Lumos: Sun and Moon Tracker på din PC:

För närvarande är Lumos: Sun and Moon Tracker inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Lumos: Sun and Moon Tracker på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på Lumos: Sun and Moon Tracker. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Lumos: Sun and Moon Tracker på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Lumos: Sun and Moon Tracker i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Lumos: Sun and Moon Tracker För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

20,00 kr På iTunes ↲

Lumos: Sun and Moon Tracker funktioner och beskrivning

- Augmented reality-vyn projicerar solens och månens positioner (och månfaserna) visuellt på användarens omgivning, vilket gör det enkelt att visualisera planer.

- Kartvyn överlagrar solens och månens positioner för en given tid och plats på en karta över den platsen, vilket gör det möjligt att planera på distans.

- Gatuvyn fungerar som AR-vyn, men utnyttjar Google Street View för att låta användare visualisera solens och månens positioner för avlägsna platser (kräver Lumos Pro).

- Kalendervyn visar en enkel lista över uppgångs- och nedgångstider och månfaserna under året, vilket gör det möjligt att se den stora bilden på en gång. Tryck på en rad för att se den detaljerade ephemeris för den dagen.

- Meddelandemodulen låter användare anmäla sig till att få meddelanden för betydande sol- och månevenemang, inklusive astronomisk, nautisk och civil gryning/skymning, blå timme, gyllene timme, soluppgång/nedgång, solmedel, månuppgång/nedgång, måntransit och månperigee/apogee (kräver Lumos Pro).

- Skugglängdsvyn beräknar den exakta längden på skuggan som ett objekt kommer att kasta på en given tid och dag, vilket gör det möjligt att se resultatet både visuellt och numeriskt. Du kan också beräkna höjden på ett objekt om du känner till längden på dess skugga.

- Med Lumos Pro kan användare söka efter en plats efter namn eller manuellt ange koordinater, spara platser för senare användning eller offline-användning och ta anteckningar om en sparad plats.

- Observera att solens och månens positioner som beräknas av Lumos är noggranna till en liten bråkdel av en grad. Men som med alla förstärkt verklighetsapp är noggrannheten av projektionen beroende av den underliggande hårdvaran. Om du ser felaktiga positioner, kalibrera din enhets kompass och se till att du inte är nära några källor till elektromagnetisk störning (t.ex. mikrovågor, datorer, bilmotorer, högspänningsledningar). Telefonfodral som innehåller batterier är kända för att orsaka kompassstörningar. Du kan också använda det visuella kalibreringsverktyget för att justera projektionen med solens nuvarande position. Tveka inte att kontakta oss om du fortsätter att ha problem.

Recensioner


  • Av Mange62
    3

    One hour wrong

    Does not understand daylight savings time



  • Av itdobeelias
    5

    Grym

    Så cool app!



  • Av Sheger lover
    1

    Underaverage

    Good for nothing



  • Av Biobygget
    1

    Fel adress

    Den lägger ju in fel adress så måste man köpa Pro för att kunna lägga in rätt adress


Bästa programvaran Photo & Video, som Lumos: Sun and Moon Tracker



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up