Attributed String Creator Pro

Ladda ner Attributed String Creator Pro

Publicerad av BRIDGETECH SOLUTIONS LIMITED

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Developer Tools
  • Formellt Tillstånd: 109,00 kr
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 1.9.10
  • Filstorlek: 9.90 MB



Ladda ner ⇩

★ ★ ★ Attributed String Creator Pro Översikt

Attributed String Creator Pro på PC  

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC BRIDGETECH SOLUTIONS LIMITED 0 0 1.9.10 4+


8 detaljer om Attributed String Creator Pro

1. Attributed String Creator-funktioner: Livekodgenerering ● Ändra vad som helst i textredigeringsområdet och se det omedelbart återspeglas i koden iOS- och macOS-kompatibilitet ● Du kan växla mellan att producera kod för mobila appar eller Mac-applikationer Snygg, förnuftig och läsbar kod ● Alla typsnitt, färger och stilar är grupperade och deklarerade för att möjliggöra enkel modifiering Flertalet sätt att importera text ● Stöd för att öppna doc, docx, rtf och liknande textdokument, samt allt som kan klippas ut och klistras in Smart typsnittsstöd ● Även icke-standardtypsnitt (till exempel de som laddats ner från internet) kommer att namnges och deklareras korrekt i kodutmatningen.

2. Apputvecklare har försökt på olika sätt att producera rik typografi i sina appar tidigare, men de har alla sina brister: ● Skapa en png- eller jpg-fil av texten och visa den som en bild (Detta kommer inte att se skarpt ut, kommer inte att anpassa sig för olika skärmstorlekar och kan inte skapas dynamiskt) ● Använda flera etiketter för varje alternativ textstil (Detta är inte praktiskt om formateringen bara ändras på separata rader) ● Använda Interface Builders attributinspektör ● Använda en UIWebView och formatera texten med HTML (Detta fungerar bara som en ersättning för en UITextView.

3. Du kan till exempel inte använda denna teknik med en knapprubrik) ● Arbeta med Core Text (Detta är ett mer anpassningsbart textmanipuleringsramverk på en lägre nivå, men det är för komplicerat för att vara praktiskt om du inte specifikt behöver använda dess avancerade funktioner) Alla dessa arbetsmetoder finns på grund av svårigheten och den tid det tar att programmässigt deklarera Apples nativa form av rik text ... men nu är problemet löst.

4. EN TOPP 5-UTVECKLARVERKTYG I 39 LÄNDER Attributed String Creator tar bort allt arbete med programmering med NSAttributedStrings genom att automatiskt generera nativ Swift 5 eller Objective-C-kod från din formaterade text.

5. Skriv, klistra in eller importera valfri text i Attributed String Creator och den kommer att producera en snygg och lättläst motsvarighet till din text i form av en NSMutableAttributedString-deklaration.

6. Att ha riktigt formaterad, skarp, levande text kan göra en stor skillnad i hur användare uppfattar ditt arbete och kommer att hjälpa dina appar att sticka ut från mängden.

7. Kopiera detta till ditt Xcode-projekt och du kommer att ha en exakt reproduktion av din text som en variabel som du kan tilldela etiketter, textvyer, knappar, tabeller och allt annat som stöder det.

8. Det finns många fördelar med att använda attribuerade strängar i dina appar; estetiken i en app kan göra eller bryta den, så det är viktigt att dina appar ser ut på sitt bästa.

Hur man Hämta och installera Attributed String Creator Pro på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app Attributed String Creator Pro Get App or Alternatives ↓ 0 Reviews
0
BRIDGETECH SOLUTIONS LIMITED

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Attributed String Creator Pro på din PC:

För närvarande är Attributed String Creator Pro inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Attributed String Creator Pro på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på Attributed String Creator Pro. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Attributed String Creator Pro på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Attributed String Creator Pro i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Attributed String Creator Pro För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

109,00 kr På iTunes ↲

Bästa programvaran Developer Tools, som Attributed String Creator Pro



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up