Berlin Metro by Zuti

Ladda ner Berlin Metro by Zuti

Publicerad av Visual IT Ltd

den 2024-04-25

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Travel
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 4.0
  • Filstorlek: 15.01 MB



Ladda ner ⇩
Användares rekommendation:

5/5

5
Från 1 användarbedömningar.

★ ★ ★ Berlin Metro by Zuti Översikt

Berlin Metro by Zuti på PC   Berlin Metro by Zuti på PC   Berlin Metro by Zuti på PC   Berlin Metro by Zuti på PC   Berlin Metro by Zuti på PC  

Vad är Berlin Metro by Zuti? Berlin Metro - Map and route planner by Zuti är en app som gör det enkelt att resa runt i Berlin med hjälp av S-Bahn, U-Bahn och spårvagn. Appen innehåller en professionellt ritad karta och ruttplanerare med många unika funktioner.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Visual IT Ltd 1 5 4.0 4+


11 detaljer om Berlin Metro by Zuti

1. För endast 35 euro kan du resa direkt från Shönefeld Flughafen (flygplats) och åka var som helst i staden (natt eller dag) med S-Bahn (främst ovan jord), U-Bahn (främst under jord) och någon av spårvagnstjänsterna (främst i östra delen av staden) i 5 dagar utan att spendera en annan cent.

2. ● ÖVERSIKT ● Berlin Metro - Karta och ruttplanerare av Zuti gör det enkelt att resa i och runt Berlin med S-Bahn (främst ovan jord), U-Bahn (främst under jord) och någon av spårvagnstjänsterna.

3. ● TRAVEL EXPLORER ● Den unika "Travel Explorer"-funktionen ger en översikt över restider med kollektivtrafik eller till fots och avstånd i miles eller kilometer från valfri plats på kartan.

4. Resetips - Det finns mycket att se och göra i Berlin och vi tycker att det snabbt blir den europeiska staden att besöka, men om du verkligen vill få ut det mesta av det, se till att skaffa dig ett "Berlin Welcome" resekort på flygplatsen och tillsammans med den här appen är du redo att resa var som helst i staden.

5. Denna unika karta är ritad av proffs och är den enda kartan som finns tillgänglig med både U-Bahn, S-Bahn och alla spårvagnstjänster på en karta.

6. ● En annan unik funktion är "Travel Explorer" som ger en översikt över restider och avstånd till valfri plats på kartan.

7. Stationerna är rena, moderna och mycket enkla att navigera (även om du inte talar tyska), särskilt eftersom de fungerar på ett förtroendesystem och därför inte har några biljettspärrar som håller dig uppe (Transport for London, var vänlig notera detta).

8. Ingen annan applikation gör det så enkelt att ta sig runt och låter dig fatta resebeslut baserat på faktiska avstånd och uppskattade restider till fots.

9. Unikt för denna app visar kartan också vägen för den gamla Berlinmuren så att du bättre kan förstå hur staden en gång var delad.

10. Till exempel, är det snabbare att använda tunnelbanan från Brandenburger Tor till Mohrenstrasse eller är det snabbare till fots? (Tips, den snabbaste rutten håller dig i form).

11. Berlin är en fantastisk stad för kollektivtrafik och om detta är ditt första besök kommer du att få en riktig behandling.

Hur man Hämta och installera Berlin Metro by Zuti på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app Berlin Metro by Zuti Get App or Alternatives ↓ 1 Reviews
5
Visual IT Ltd

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Berlin Metro by Zuti på din PC:

För närvarande är Berlin Metro by Zuti inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Berlin Metro by Zuti på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på Berlin Metro by Zuti. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Berlin Metro by Zuti på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Berlin Metro by Zuti i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Berlin Metro by Zuti För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Berlin Metro by Zuti funktioner och beskrivning

- Färgglad och tydlig karta med stora geografiska funktioner och sevärdheter. Kartan visar också vägen för den gamla Berlinmuren så att du kan förstå hur staden en gång var uppdelad.

- Visa kartan, sök efter sevärdheter, planera din resa, etc. utan internetanslutning.

- "Travel Explorer" -funktionen ger en översikt över restider och avstånd till vilken plats som helst på kartan, både med transport och till fots.

- Rutttext med steg-för-steg-instruktioner så att du enkelt kan hitta plattformen och tåget eller spårvagnen du behöver.

- Hitta enkelt din närmaste transportstopp.

- "Take me home" -funktionen.

- Ingen internetanslutning krävs för kartan och ruttplaneringen, vilket sparar på batteriet och fungerar perfekt under jorden eller på flygplan.

Bästa programvaran Travel, som Berlin Metro by Zuti



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up