TrekRight: Camino Francés

Ladda ner TrekRight: Camino Francés

Publicerad av Eugene Mallay

den 2024-04-29

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Travel
  • Formellt Tillstånd: 75,00 kr
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 3.70
  • Filstorlek: 40.44 MB



Ladda ner ⇩
Användares rekommendation:

5/5

5
Från 3 användarbedömningar.

★ ★ ★ TrekRight Översikt

TrekRight: Camino Francés på PC   TrekRight: Camino Francés på PC   TrekRight: Camino Francés på PC   TrekRight: Camino Francés på PC   TrekRight: Camino Francés på PC  

Vad är TrekRight? TrekRight - Camino Francés är en mobilapplikation som är till hjälp för alla som går eller cyklar längs den historiska Camino de Santiago, särskilt Camino Francés och förlängningen från Santiago till Finisterre / Fisterra. Appen innehåller en omfattande referensguide, anpassningsbara rutter, interaktiva kartor, riktningar och en sektion-för-sektion-guide, dynamiska resa statistik, en intelligent kompass med en inbyggd gul pil som visar rätt riktning baserat på din nuvarande plats och vald rutt, och mer.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Eugene Mallay 3 4.66667 3.70 4+


11 detaljer om TrekRight: Camino Francés

1. TrekRight inkluderar en djupgående referens "Trekopedia" (samhällen, albergues, sevärdheter, tjänster, intressanta platser etc.), stöder anpassningsbara rutter, interaktiva kartor (inklusive detaljerade *offline* kartor), riktningar och guide avsnitt för avsnitt, dynamisk statistik för din nuvarande sektion, etapp och rutt, en intelligent kompass med en inbyggd gul pil som visar rätt riktning baserat på din nuvarande plats och valda rutt, och mer.

2. Kraftfull, flexibel karta som visar din nuvarande plats på din valda rutt tillsammans med markeringar som visar alla platser som ingår i Caminopedia (tryck bara på en markering för att öppna dess relaterade Caminopedia-post).

3. Två speciella kompassindikatorer finns tillgängliga - en pekar mot slutpunkten för din nuvarande sektion (vanligtvis nästa stad på rutten), och den andra pekar åt vilket håll du ska gå *nu*, med hänsyn till din nuvarande position och alla svängar i din rutt.

4. Om du närmar dig Puente la Reina kommer TrekRight att berätta hur långt du har kvar att gå, vilka sevärdheter som finns i närheten, var du kan hitta en vattenfontän, alternativ för var du kan övernatta, enkel åtkomst till interaktiva höjdprofilkartor och tydliga, detaljerade riktningar.

5. Förutom all standardkompassfunktionalitet pekar TrekRight's intelligenta kompass också i rätt riktning baserat på din nuvarande plats och din valda rutt, och uppdateras dynamiskt när du rör dig.

6. TrekRight - Camino Francés är en omfattande och otroligt praktisk mobilapp för alla som går eller cyklar på den historiska Camino de Santiago (specifikt Camino Francés och förlängningen från Santiago till Finisterre / Fisterra).

7. TrekRight gör det enkelt att planera din rutt (inklusive konfigurera de sektioner du vill följa), organisera den i etapper och granska avstånd och höjder (inklusive en praktisk interaktiv höjdprofil).

8. TrekRight's "Camino Encyclopedia" är fullpackad med omfattande interaktiv referensinformation, organiserad i samhällen, skydd, sevärdheter, tjänster, intressanta platser och ruttavsnitt.

9. När du har internetanslutning finns även onlinekartor tillgängliga som kan konfigureras för att visa gatukartor, satellitvy, terräng eller hybrid.

10. Platsbaserad information - TrekRight ger dig information anpassad till din nuvarande plats.

11. Allt kan sökas och filtreras, visas på en karta, anteckningar kan läggas till (allt från ett enkelt bokningsnummer till en kopierad text från en webbplats) och mer.

Hur man Hämta och installera TrekRight: Camino Francés på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app TrekRight Get App or Alternatives ↓ 3 Reviews
4.66667
Eugene Mallay

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda TrekRight: Camino Francés på din PC:

För närvarande är TrekRight: Camino Francés inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder TrekRight: Camino Francés på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på TrekRight: Camino Francés. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder TrekRight: Camino Francés på pc

Öppna programmet Emulator och skriv TrekRight: Camino Francés i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda TrekRight: Camino Francés För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

75,00 kr På iTunes ↲

TrekRight: Camino Francés funktioner och beskrivning

- Innehåller en omfattande referensguide, Caminopedia, med information om samhällen, albergues, attraktioner, tjänster, sevärdheter och ruttsektioner.

- Ger platsanpassad information som visar hur långt du har kvar till din destination, vilka attraktioner som finns i närheten, var du kan hitta en vattenfontän, alternativ för var du kan övernatta, interaktiva höjdprofilkartor och tydliga, detaljerade riktningar.

- Innehåller interaktiva offline-kartor som visar din nuvarande plats på din valda rutt och alla platser som ingår i Caminopedia.

- Har en intelligent kompass som pekar dig i rätt riktning baserat på din nuvarande plats och valda rutt.

- Gör det enkelt att planera din rutt, organisera den i etapper och granska avstånd och höjder.

- Innehåller uppdaterat innehåll och kan uppdateras direkt i appen utan att behöva ansluta till App Store.

- Innehåller detaljerade offline-kartor och allt innehåll lagras direkt på din telefon, vilket gör att ingen internetuppkoppling krävs.

Bästa programvaran Travel, som TrekRight: Camino Francés



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up