H&M – vi älskar mode

H&M – vi älskar mode på PC

Publicerad av H&M


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Shopping
 • Senast uppdaterad: 2021-04-16
 • Filstorlek: 144.26 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 H&M – vi älskar mode på PC   H&M – vi älskar mode på PC   H&M – vi älskar mode på PC   H&M – vi älskar mode på PC  

Hur man Hämta och installera H&M – vi älskar mode på din Windows-dator

För tillfället, H&M – vi älskar mode är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera H&M – vi älskar mode på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder H&M – vi älskar mode på pc

Öppna programmet Emulator och skriv H&M – vi älskar mode i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda H&M – vi älskar mode För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes
Ladda ner Android

H&M – vi älskar mode Beskrivning

Från inspiration till shopping på ett klick, när som helst, var som helst och allt på ett ställe — H&M-appen. Få notiser direkt, spåra dina beställningar, använd dina egna foton för att hitta liknande produkter i lager och hämta inspiration från våra användare över hela världen! Föreställ dig att du skrollar igenom vårt flöde och upplever det i verkligheten på samma gång. Låter det spännande? Fortsätt läsa! Tänk dig att du hittar en produkt i vår app och vill veta om den finns i någon av våra butiker — använd funktionen FIND IN STORE! Denna funktion visar dig alla tillgängliga storlekar och färger och i vilken butik produkten finns. Vår app är också användbar när du redan är inne i en av våra butiker. Du kanske inte hittar din storlek eller vill veta om en produkt finns i fler storlekar och färger? Skanna prislappen — funktionen SCAN & FIND ger dig svar! Har du sett något du gillar och blev inspirerad av? I VISUAL SEARCH kan du ta eller ladda upp egna foton på det du gillar. VISUAL SEARCH känner igen mönster, färger och former och ger dig en lista med matchande eller liknande H&M-produkter. Spara de produkter du gillar mest i din favoritlista — klicka bara på HJÄRTIKONEN. Gör H&M-appen till ditt eget shoppingverktyg — aktivera IN-STORE MODE när du besöker en av våra butiker. Ta reda på vilka av dina favoritmarkerade produkter som finns i butiken du besöker, eller i andra butiker i närheten. Håll dig uppdaterad om modevärlden genom att aktivera PUSH-NOTISER! Få snabbt reda på när en ny designerkollektion släpps, ta del av specialerbjudanden och bli inbjuden till event! Missa inget — ladda ner H&M-appen nu! När du laddar ner H&M-appen behandlar vi dina uppgifter i enlighet med H&M:s integritetsmeddelande. För mer information, gå till hm.com.

Recensioner

 • Fungerar inte

  Av alex7407
  Har både uppdaterat och tagit bort och laddat ner appen massor av gånger men det fungerar ändå inte sedan någon månad att ”like” produkter. Synd för smidigt sätt at hålla koll på sina favoriter. Går inte öppna alls
 • Från smidigt till komplicerad

  Av Sofie98765443
  Så dålig denna appen har blivit efter senaste uppdateringen. Tidigare var kläderna uppdelade per avdelning/storlek men nu får man alla kläder, från bebis till tonåring när man klickar på ex toppar. Man måste sedan i sin tur filtrera på storlekar och varje gång man byter klädesplagg, ex från topp till klänning får man filtrera igen?!! Appen var så smidig att använda och lätt att handla via tidigare men nu tar allt sådan tid att hitta rätt att jag har gett upp och skippat HM helt.
 • DEN SUGER

  Av GregArmy
  h&m suger mer än min
 • Crashes on open

  Av Anoop4real
  I just updated the app today and it started crashing after the launch screen
 • Problem?

  Av KarlssonSofia
  Är det problem just nu med appen? Den stänger bara ner sig?
 • Går ej att öppna appen

  Av Joannannnan
  Uppdaterade nyss, går inte att öppna appen alls. Kraschar gång på gång
 • Krashar

  Av Lilla Dora
  Går inte att öppna appen i två dagar nu!
 • Kraschar

  Av Te-Påse
  Har precis laddat ner appen, men den går inte att öppna 😳
 • Appen kraschar

  Av Geléhallon 💕
  Kommer inte ens in i appen längre, den kraschar hela tiden. Fixa detta asap. Går ej att använda sina bonuscheckar i butiken om man inte använder appen......
 • Hello

  Av Mads🛹👟
  I literally love H&M you have so beautiful clothes and accessories, It’s all from crop tops too sweet shirts