Frukt och grönsaksspel för bäbisar och småbarn på engelska - Gratis app för barn med minnesspel, frågesport och bildbok så de lär sig sina första ord

Ladda ner Frukt och grönsaksspel för bäbisar och småbarn på engelska - Gratis app för barn med minnesspel, frågesport och bildbok så de lär sig sina första ord

Publicerad av Kidstatic Apps ApS

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Education
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 1.1
  • Filstorlek: 34.74 MB



Ladda ner ⇩

★ ★ ★ Frukt och grönsaksspel för bäbisar och småbarn på engelska Översikt

Frukt och grönsaksspel för bäbisar och småbarn på engelska - Gratis app för barn med minnesspel, frågesport och bildbok så de lär sig sina första ord på PC   Frukt och grönsaksspel för bäbisar och småbarn på engelska - Gratis app för barn med minnesspel, frågesport och bildbok så de lär sig sina första ord på PC   Frukt och grönsaksspel för bäbisar och småbarn på engelska - Gratis app för barn med minnesspel, frågesport och bildbok så de lär sig sina första ord på PC   Frukt och grönsaksspel för bäbisar och småbarn på engelska - Gratis app för barn med minnesspel, frågesport och bildbok så de lär sig sina första ord på PC  

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Kidstatic Apps ApS 0 0 1.1 4+


11 detaljer om Frukt och grönsaksspel för bäbisar och småbarn på engelska - Gratis app för barn med minnesspel, frågesport och bildbok så de lär sig sina första ord

1. För icke-engelsktalande kan appen användas för att lära ditt barn namnen på de vanligaste frukterna eller grönsakerna och därmed få en bra start på att lära sig engelska som andraspråk (ESL).

2. Appen är gjord för barn för att hjälpa dem att upptäcka och lära sig namnen och bilderna med hjälp av interaktiva flashkort.

3. Appen använder riktiga bilder vilket är mycket lättare för ditt barn att relatera till jämfört med teckningar eller animerade bilder.

4. Vi rekommenderar att du sitter bredvid ditt barn för att förbättra inlärningsupplevelsen eller underhållningen ännu mer.

5. Kidstatic strävar efter att leverera utbildningsappar och spel för småbarn och barn på ett enkelt och intuitivt sätt.

6. Hjälp ditt barn att lära sig namnen på olika frukter och grönsaker som de stöter på i sin vardag med hjälp av en interaktiv bilderbok på engelska och andra språk.

7. Det kan också vara fördelaktigt för barn med autism eller Aspergers syndrom.

8. Den är optimerad för både iPhone och iPad och har testats på både småbarn, barn och föräldrar.

9. Har du några frågor eller idéer för förbättringar? Skicka ett mail till [email protected]. Vi vill erbjuda den bästa interaktiva inlärningsappen som finns.

10. Vi utökar kontinuerligt utbudet av teman för inlärningsappar och spel för barn.

11. Appen är speciellt utformad med småbarn eller spädbarn i åtanke med enkel och intuitiv navigering mellan de olika bilderna.

Hur man Hämta och installera Frukt och grönsaksspel för bäbisar och småbarn på engelska - Gratis app för barn med minnesspel, frågesport och bildbok så de lär sig sina första ord på din Windows-dator


Ladda ner en app som Frukt och grönsaksspel för bäbisar och småbarn på engelska - Gratis app för barn med minnesspel, frågesport och bildbok så de lär sig sina första ord på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. Learn Fruits & Vegetables for Kids Free Learn Fruits & Vegetables for Kids Free Ladda ner 4.4/5
224 betyg
DamTech Designs
2. Sweet Fruits Match Mania Sweet Fruits Match Mania Ladda ner 4.6/5
216 betyg
Martin Freitag
3. Fruits & Berries Free Fruits & Berries Free Ladda ner 4.2/5
123 betyg
crazy owl

Alternativt, Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app Frukt och grönsaksspel för bäbisar och småbarn på engelska Get App or Alternatives ↓ 0 Reviews
0
Kidstatic Apps ApS

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Frukt och grönsaksspel för bäbisar och småbarn på engelska - Gratis app för barn med minnesspel, frågesport och bildbok så de lär sig sina första ord på din PC:

För närvarande är Frukt och grönsaksspel för bäbisar och småbarn på engelska - Gratis app för barn med minnesspel, frågesport och bildbok så de lär sig sina första ord inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Frukt och grönsaksspel för bäbisar och småbarn på engelska - Gratis app för barn med minnesspel, frågesport och bildbok så de lär sig sina första ord på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på Frukt och grönsaksspel för bäbisar och småbarn på engelska - Gratis app för barn med minnesspel, frågesport och bildbok så de lär sig sina första ord. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Frukt och grönsaksspel för bäbisar och småbarn på engelska - Gratis app för barn med minnesspel, frågesport och bildbok så de lär sig sina första ord på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Frukt och grönsaksspel för bäbisar och småbarn på engelska - Gratis app för barn med minnesspel, frågesport och bildbok så de lär sig sina första ord i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Frukt och grönsaksspel för bäbisar och småbarn på engelska - Gratis app för barn med minnesspel, frågesport och bildbok så de lär sig sina första ord För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Bästa programvaran Education, som Frukt och grönsaksspel för bäbisar och småbarn på engelska - Gratis app för barn med minnesspel, frågesport och bildbok så de lär sig sina första ord



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up