お伽の王子様と誘惑マリアージュ【無料恋愛ゲーム】

Ladda ner お伽の王子様と誘惑マリアージュ【無料恋愛ゲーム】

Publicerad av Arithmetic den 2024-05-01

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Games
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 1.4.7
  • Filstorlek: 14.09 MB



Ladda ner ⇩

★ ★ ★ お伽の王子様と誘惑マリアージュ【無料恋愛ゲーム】 Översikt

お伽の王子様と誘惑マリアージュ【無料恋愛ゲーム】 på PC   お伽の王子様と誘惑マリアージュ【無料恋愛ゲーム】 på PC   お伽の王子様と誘惑マリアージュ【無料恋愛ゲーム】 på PC   お伽の王子様と誘惑マリアージュ【無料恋愛ゲーム】 på PC   お伽の王子様と誘惑マリアージュ【無料恋愛ゲーム】 på PC  

Vad är お伽の王子様と誘惑マリアージュ【無料恋愛ゲーム】? "お伽の王子様と誘惑マリアージュ" är en stor kärleksspelapp där spelaren spelar som en vanlig OL som plötsligt transporteras till en sagovärld där hon blir drottning och måste välja en av sju prinsar som sin make. Varje prins representerar en karaktär från en klassisk saga och har sin egen personlighet och historia. Appen innehåller också en daglig horoskopfunktion.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Arithmetic 0 0 1.4.7 12+


11 detaljer om お伽の王子様と誘惑マリアージュ【無料恋愛ゲーム】

1. Hans läppar kommer närmare utan att du märker det och löser upp ditt hjärta... ■ Luca (Rödluvans prins) "Jag sa att jag blev kär vid första ögonkastet, jag vill inte ge dig till någon annan prins." Vad är den starka prinsens sanna ansikte när han närmar sig dig vid första ögonkastet? Han är lik en varg, men hans beröring är mjuk.

2. Utan att förstå vad som händer blir du tvingad att välja en av prinsarna som kung i sagovärlden! [De sagoprinsar som dyker upp] Sju snygga prinsar dyker upp i prinsessan och förföriska äktenskapet i sagolandet! ■ Albert (Askungens prins) "Får jag önska att jag alltid får vara vid din sida?" En snäll och perfekt prins, men vad är hans sanna ansikte? Han närmar sig dig mjukt och din vaksamhet försvinner.

3. Från hans vanligtvis lugna person kommer en passionerad kyss, och du... ■ Ferris (Törnrosas prins) "Glöm inte, från det ögonblick jag såg dig för första gången, tillhör du mig." Han bryr sig inte om vad du tycker! Vad är den överdrivet självsäkra prinsens sanna ansikte? Han tvivlar inte på att du väljer honom.

4. Följ med den vita kaninen till Underlandet - till drottningen av sagolandet! Förbjuden kärlek med sju prinsar från sagovärlden äntligen avslöjad! "Du sa att det var kärlek vid första ögonkastet, eller hur? Jag kommer inte att ge dig till någon annan prins." För att rädda sagolandet som en prins i sagovärlden måste du öppna den förbjudna dörren - och möta den chockerande slutet som väntar dig... Du är en vanlig kontorsanställd.

5. Du blir mer och mer förälskad i den motsägelsefulla situationen... ■ Leonhardt (Skönheten och odjurets prins) "Rör mig inte för mycket, jag kan misstolka det..." Vad är den tystlåtne och coola prinsens sanna ansikte? Trots att du först undvek honom, ökar antalet leenden ju mer ni blir vänner.

6. Trots att du bestämt dig för att aldrig ta hans hand... ■ Elio (Snövitens prins) "Vad vill du att jag ska göra med dig, prinsessa? Det är okej, jag kan älska dig mer." Vad är den kvinnokunnige prinsens sanna ansikte? Han viskar söta ord till alla kvinnor, men han visar en allvarlig sida bara för dig.

7. Jag blir verkligen... sugen på att plåga dig." Vad är den elaka och manipulerande prinsens sanna ansikte? Du kan inte fly även om han är påträngande.

8. Och precis när du gör det, faller du ner i en mörk avgrund... Och när du vaknar är du i ett slott?! Dessutom blir du drottning i sagovärlden och det dyker upp sju prinsar som potentiella fästmän.

9. När den otåliga kaninen tar tag i ett dokument som låg där och springer iväg, följer du efter den och lämnar kontoret.

10. En dag, när du var trött efter att ha arbetat hårt fram till deadline, börjar du se illusionen av en talande kanin.

11. Är den överraskande kyssen äkta? Eller... ■ Silvio (Prinsen av det blå landet) "Bra reaktion, prinsessa.

Hur man Hämta och installera お伽の王子様と誘惑マリアージュ【無料恋愛ゲーム】 på din Windows-dator


Ladda ner en app som お伽の王子様と誘惑マリアージュ【無料恋愛ゲーム】 på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. e e Ladda ner /5
0 betyg
2. 0 0 Ladda ner /5
0 betyg
3. 2 2 Ladda ner /5
0 betyg

Alternativt, Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app お伽の王子様と誘惑マリアージュ【無料恋愛ゲーム】 Get App or Alternatives ↓ 0 Reviews
0
Arithmetic

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda お伽の王子様と誘惑マリアージュ【無料恋愛ゲーム】 på din PC:

För närvarande är お伽の王子様と誘惑マリアージュ【無料恋愛ゲーム】 inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder お伽の王子様と誘惑マリアージュ【無料恋愛ゲーム】 på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på お伽の王子様と誘惑マリアージュ【無料恋愛ゲーム】. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder お伽の王子様と誘惑マリアージュ【無料恋愛ゲーム】 på pc

Öppna programmet Emulator och skriv お伽の王子様と誘惑マリアージュ【無料恋愛ゲーム】 i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda お伽の王子様と誘惑マリアージュ【無料恋愛ゲーム】 För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

お伽の王子様と誘惑マリアージュ【無料恋愛ゲーム】 funktioner och beskrivning

- Spelaren spelar som en vanlig OL som transporteras till en sagovärld där hon blir drottning och måste välja en av sju prinsar som sin make.

- Varje prins representerar en karaktär från en klassisk saga och har sin egen personlighet och historia.

- Appen innehåller en daglig horoskopfunktion där spelaren kan se sitt dagliga stjärntecken och läsa om sin lycka, arbete och kärlek.

- Spelaren kan använda scenariobiljetter för att fortsätta historien och avslöja mer om varje prins karaktär och historia.

- Appen innehåller också en avatarfunktion där spelaren kan klä upp sin karaktär och visa upp henne som en prinsessa.

- Appen innehåller många evenemang och aktiviteter för spelaren att delta i.

- Spelaren kan få speciella meddelanden från prinsarna på sin födelsedag.

Bästa programvaran Games, som お伽の王子様と誘惑マリアージュ【無料恋愛ゲーム】



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up