7 уроков по методу Гивенталь

Ladda ner 7 уроков по методу Гивенталь

Publicerad av Deep IT Pro

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Education
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 1.4
  • Filstorlek: 10.24 MB



Ladda ner ⇩

★ ★ ★ 7 уроков по методу Гивенталь Översikt

7 уроков по методу Гивенталь på PC   7 уроков по методу Гивенталь på PC   7 уроков по методу Гивенталь på PC   7 уроков по методу Гивенталь på PC   7 уроков по методу Гивенталь på PC  

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Deep IT Pro 0 1.4 4+


11 detaljer om 7 уроков по методу Гивенталь

1. För att kunna svara på frågan "Hur säger man det på engelska???" måste de viktigaste grammatiska konstruktionerna i engelska och de mest använda orden som är nödvändiga för dig, inte finnas i ordböcker och referensverk, och ännu mer förvånande, inte ens i ditt HUVUD, utan på LÄPPARNA, TÄNDERNA och TUNGAN, det vill säga precis som det sker när du talar ryska.

2. För över 10 år sedan utvecklade Inna Givental en speciell metod som sedan dess har hjälpt tusentals människor att äntligen tala engelska! Vad är det som gör denna metod unik? Dess författare föreslår att man utvidgar sina kunskaper genom att utgå från det bekanta MODERSMÅLET (ryska) istället för det främmande (engelska).

3. Det betyder att om dina LÄPPAR + TÄNDER + TUNGA har denna uppsättning (300+3000+300), kommer den panikartade "Hur säger man det på engelska??!!!" sluta förfölja dig! För alla grammatiska konstruktioner har vi utvecklat motsvarigheter på ryska.

4. Det är till dessa konstruktioner på ryska som vi ställer frågan "Hur säger man det på engelska?", som inom ramen för vår metodik slutar låta panikartad och istället blir ett effektivt inlärningsverktyg.

5. Genom att behärska dessa 7 lektioner kommer du att kunna: - uppskatta alla fördelar med metoden och förstå hur pass lämplig den är för dig personligen; - enkelt säga följande på engelska: "Jag tycker att vår chef har goda avsikter, men av någon anledning blir situationen i vårt företag ofta sämre efter hans instruktioner.

6. Vad händer när du försöker föra en konversation på engelska under en affärs- eller personlig träff? Varje tanke stöter bara på en panikartad fråga "Hur säger man det på engelska???" Om denna fråga fortfarande plågar dig, trots att du har studerat engelska i skolan, på universitetet eller på kurser, då har du kommit till rätt ställe.

7. För att uppnå samma flytande tal på engelska måste du tydligt veta (så att det studsar från tänderna) Hur man säger det på engelska, det som utgör talet hos en genomsnittlig utbildad engelsktalande person.

8. De första 7 lektionerna från den berömda boken "Hur säger man det på engelska?" av Inna Givental, anpassade för interaktivt arbete med materialet.

9. - Precis! Och jag kan inte acceptera det, även om jag är tillräckligt förnuftig..." Lektionerna är anpassade för arbete på tunnelbanan och kontinuerlig självkontroll.

10. Det finns möjlighet att spela in och lyssna på ditt eget utförande av fraser från dessa övningar, vilket fantastiskt underlättar och påskyndar språkinlärningsprocessen.

11. Vi har sammanställt denna kommunikativa miniminivå till följande: 300 mest använda grammatiska konstruktioner + 300 idiom och fraser + 2500-3000 ord.

Hur man Hämta och installera 7 уроков по методу Гивенталь på din Windows-dator


Ladda ner en app som 7 уроков по методу Гивенталь på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. o7 o7 Ladda ner /5
0 betyg
2. cm7 cm7 Ladda ner /5
0 betyg
3. 7 zip 7 zip Ladda ner /5
0 betyg

Alternativt, Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app 7 уроков по методу Гивенталь Get App or Alternatives ↓ 0 Reviews
Deep IT Pro

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda 7 уроков по методу Гивенталь på din PC:

För närvarande är 7 уроков по методу Гивенталь inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder 7 уроков по методу Гивенталь på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på 7 уроков по методу Гивенталь. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder 7 уроков по методу Гивенталь på pc

Öppna programmet Emulator och skriv 7 уроков по методу Гивенталь i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda 7 уроков по методу Гивенталь För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Bästa programvaran Education, som 7 уроков по методу Гивенталь



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up