كنق التطعيس - هجوله و تطعيس

Ladda ner كنق التطعيس - هجوله و تطعيس

Publicerad av UMX STUDIO FOR TECHNOLOGY

den 2024-03-23

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Games
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 17.0.1
  • Filstorlek: 2.44 GB



Ladda ner ⇩
Användares rekommendation:

5/5

5
Från 18 användarbedömningar.

★ ★ ★ كنق التطعيس Översikt

كنق التطعيس - هجوله و تطعيس på PC   كنق التطعيس - هجوله و تطعيس på PC   كنق التطعيس - هجوله و تطعيس på PC   كنق التطعيس - هجوله و تطعيس på PC   كنق التطعيس - هجوله و تطعيس på PC  

Vad är كنق التطعيس? - En gratis online- och offline-spel för bilentusiaster som gillar att modifiera och anpassa bilar för terrängkörning och camping. - Över 80 bilar att välja mellan, inklusive pickuper, SUV:er, 4x4 och terrängfordon, med möjlighet att modifiera och uppgradera varje del av bilen. - Olika spellägen, inklusive tävlingar, terrängkörning, flaggjakt, och mera. - Möjlighet att anpassa bilens utseende, inklusive färg, dekaler, och tillbehör. - En stark gemenskap med över 6 miljoner spelare, inklusive en allmän chatt och röstchatt, möjlighet att skapa egna klubbar, och möjlighet att ge "likes" till andra spelares bilar och profiler.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC UMX STUDIO FOR TECHNOLOGY 18 4.83333 17.0.1 4+


11 detaljer om كنق التطعيس - هجوله و تطعيس

1. Så snart din kod aktiveras får du gratis nycklar och pengar! För att bli en av våra utmärkta medlemmar som får speciella förmåner som teknisk support och turneringsstöd, avsluta spelet och bjud in många vänner! Auktion - Alla kan delta i auktionen, där du kan bjuda på unika bilplåtar.

2. Vi ville höja realismen genom att lägga till unika bilar som du kan köpa på auktion! Är du redo för alla dessa utmaningar och nöjen? Karta och atmosfär - Du kan välja mellan stora ökenområden, floder, motorvägar, landsvägar eller ringvägar.

3. Gratis online- och offline-spel för älskare av terrängkörning och bilmodifiering och camping!!! Bilar - Över 80 bilar, inklusive pickuper, SUV:ar, 4x4 och terrängfordon, möjlighet att modifiera och uppgradera varje del, förbättra bilens prestanda från motor till turbo, växelspak, luftfilter och kväve.

4. Dela en bild på vilken bil som helst från ditt garage via huvudmenyn och skicka din kod till så många spelare som möjligt för att aktivera "Dela och vinn" -funktionen.

5. Starkt samhälle - Kommunicera med över 6 miljoner spelare genom allmän chatt eller röstchatt på en speciell server som finns tillgänglig när som helst och var som helst.

6. Du kan skapa en egen klubb med medlemmar som du väljer (fokusera på antalet segrar vid valet) eller alltid vara bland de bästa på topplistan.

7. Upptäck mer inuti spelet, vi vill att du ska njuta av och fascineras av motorljuden och de realistiska bilarna! Speltyper - Motstånd är en av våra mest populära spellägen som vi är säkra på att du kommer att gilla.

8. Öppen terräng ger dig friheten att utforska terrängen med en krok, hitta en skatt i öknen eller dra ut dina vänner ur knipor.

9. Även externa modifieringar som främre och bakre stötfångare, grill, däck, takdelar, motorhuv och antenner, samt design- och kreativa ändringar som färg, toning, klistermärken och flaggor.

10. Du kan också ge spelare "gilla" på deras garage/konto om du gillar dem eller vill stödja dem.

11. "Klubbmästerskapet" är en tuff tävling mellan terrängklubbarnas jättar, som King of Offroad, med stöd från kända medlemmar.

Hur man Hämta och installera كنق التطعيس - هجوله و تطعيس på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app كنق التطعيس Get App or Alternatives ↓ 18 Reviews
4.83333
UMX STUDIO FOR TECHNOLOGY

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda كنق التطعيس - هجوله و تطعيس på din PC:

För närvarande är كنق التطعيس - هجوله و تطعيس inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder كنق التطعيس - هجوله و تطعيس på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på كنق التطعيس - هجوله و تطعيس. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder كنق التطعيس - هجوله و تطعيس på pc

Öppna programmet Emulator och skriv كنق التطعيس - هجوله و تطعيس i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda كنق التطعيس - هجوله و تطعيس För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

كنق التطعيس - هجوله و تطعيس funktioner och beskrivning

- Över 80 bilar att välja mellan, med möjlighet att modifiera och uppgradera varje del av bilen, inklusive motor, turbo, växellåda, luftfilter, och tillbehör som stötfångare, grill, däck, takräcke, huvar, och antenner.

- Olika spellägen, inklusive tävlingar, terrängkörning, flaggjakt, och mera.

- Möjlighet att anpassa bilens utseende, inklusive färg, dekaler, och tillbehör som hattar och kläder.

- En stark gemenskap med över 6 miljoner spelare, inklusive en allmän chatt och röstchatt, möjlighet att skapa egna klubbar, och möjlighet att ge "likes" till andra spelares bilar och profiler.

- Möjlighet att delta i auktioner för att köpa och sälja unika bilar och tillbehör.

- Dagliga utmaningar för att tjäna erfarenhetspoäng, pengar och nycklar.

- Dagliga belöningar för att logga in, inklusive hastighetsförstärkare, nycklar, erfarenhetspoäng och externa delar.

- Möjlighet att anpassa din avatar med kläder, hattar och husdjur.

- En topplista för att visa de bästa spelarna och deras bilar.

- En prenumerationstjänst som ger tillgång till ytterligare funktioner, inklusive röstchatt, exklusiva bilar, borttagning av annonser, och en privat server.

Bästa programvaran Games, som كنق التطعيس - هجوله و تطعيس



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up