Cividale del Friuli

Ladda ner Cividale del Friuli

Publicerad av Dipartimento di Matematica e Informatica - Universita' degli Studi di Udine

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Travel
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 1.6
  • Filstorlek: 10.64 MB



Ladda ner ⇩

★ ★ ★ Cividale del Friuli Översikt

Cividale del Friuli på PC   Cividale del Friuli på PC   Cividale del Friuli på PC   Cividale del Friuli på PC   Cividale del Friuli på PC  

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Dipartimento di Matematica e Informatica - Universita' degli Studi di Udine 0 1.6 4+


7 detaljer om Cividale del Friuli

1. Tack vare finansiering från regionen Friuli Venezia Giulia enligt regional lag av den 11 augusti 2011, nr 11, artikel 2, paragraferna 43 och följande, har det varit möjligt att genomföra detta viktiga projekt med Cividale del Friuli kommun, ConfCommercio - Handelsföreningen, turism, yrken och små och medelstora företag i provinsen Udine, Terziaria CAT UDINE srl och aktiva aktörer inom handel, restaurang, boende och service i kommunen.

2. Detta gäller för "Cividale del Friuli" - Cividales naturliga köpcentrum - som utgör en del av en bredare territoriell förvaltningsplan som innefattar åtgärder för socioekonomisk utveckling av området i förhållande till bevarande- och värderingsåtgärder för det kulturella och monumentala arvet.

3. De övergripande målen för projektet "Cividale del Friuli" är att stärka och skapa åtgärder för att vitalisera stadskärnan, både kommersiellt och turistiskt, så att den blir en ytterligare katalysator för området och möjliggör spridning av stadskärnans image, inte bara på turistnivå utan även kommersiellt.

4. Skapandet av en georeferenserad kartläggning av handelsverksamheter och turistintressen var en av de främsta åtgärderna som det naturliga köpcentrumet "Cividale del Friuli" hade som mål: den var avsedd att generera ett tekniskt avancerat kommunikationssystem dedikerat till att främja, värdera och ge större synlighet åt staden Cividale del Friuli och dess turist- och handelsarv, vilket denna app är det första resultatet av.

5. Webbplatsen, appen och den georeferenserade kartläggningen av kulturella, turistiska och kommersiella verksamheter i Cividale del Friuli har utvecklats av forskningslaboratoriet SASWEB (Semantic, Adaptive, and Social Web - ) vid Matematik- och datavetenskapliga institutionen vid Universitetet i Udine.

6. En naturlig köpcentrum representerar ett system av samordnade och integrerade verksamheter som drivs av en gemensam politik för utveckling och främjande av området, en handelsnätverk bestående av verksamheter som är belägna inom samma område.

7. Detta koncept kan därför utvidgas med innehåll relaterat till den historiska och kulturella kontexten där det utvecklas.

Hur man Hämta och installera Cividale del Friuli på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app Cividale del Friuli Get App or Alternatives ↓ 0 Reviews
Dipartimento di Matematica e Informatica - Universita' degli Studi di Udine

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Cividale del Friuli på din PC:

För närvarande är Cividale del Friuli inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Cividale del Friuli på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på Cividale del Friuli. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Cividale del Friuli på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Cividale del Friuli i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Cividale del Friuli För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Bästa programvaran Travel, som Cividale del Friuli



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up