Mommys New Baby & Big Sister

Ladda ner Mommys New Baby & Big Sister

Publicerad av Ninjafish Studios

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Games
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 1.9
  • Filstorlek: 104.58 MB



Ladda ner ⇩
Användares rekommendation:

4/5

4
Från 106 användarbedömningar.

★ ★ ★ Mommys New Baby & Big Sister Översikt

Mommys New Baby & Big Sister på PC   Mommys New Baby & Big Sister på PC   Mommys New Baby & Big Sister på PC   Mommys New Baby & Big Sister på PC   Mommys New Baby & Big Sister på PC  

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Ninjafish Studios 106 4.46225 1.9 4+


7 detaljer om Mommys New Baby & Big Sister

1. ***Över +2,3 miljoner nedladdningar!*** **Tillagt +12 nya nivåer med nya karaktärer, husdjur, prinsessor, smink och mer!!** Gå på två söta och roliga äventyr med en bröllopsberättelse och en söt baby-salong! Gör dig redo för bröllopet, städa upp och mycket mer! Sedan, spela en annan berättelse med mamma och familjen! Sminka dig, ta hand om bebisen, göra en prinsess-makeover och mycket mer! Bröllopssalongens funktioner: Nivå 1: Gå till köket och städa upp med kocken! Nivå 2: Hjälp till att göra i ordning, tvätta håret och mycket mer! Nivå 3: Åh nej! Valpen kom åt bröllopstårtan! Det är dags att städa efter valpen!! Sätt på valphalsbandet, tvätta valpen, torka av och mer! Nivå 4: Dags för en annan modekoknings-makeover.

2. Rakning, tvättning, tandborstning och mer! Nivå 7: Servitören behöver din hjälp att fixa upp röran! Nivå 8: Hjälp till att göra blommorna redo för den stora dagen! Nivå 9: Placera ringen på kudden, kamma håret, rengör skorna och mycket mer! Nivå 10: En regnbågsbröllopssalong! Se ditt bästa ut genom att fixa klänningen för bröllopet!! Mamma & Baby-salongens funktioner: Nivå 11: Ta hand om mamma hemma! Mata mamma goda kakor och lyssna på en barnsång.

3. Nivå 12: Detta är mamma-makeover! Borsta mammas hår, sätt på smycken och sminka! Nivå 13: Hjälp till att tvätta och fixa den trasiga minibussen! Nivå 14: Pappa och mamma behöver att du tar hand om dem.

4. Städa efter pappa, fixa hans skjorta och borsta håret! Nivå 15: Hjälp storasyster i Prinsess-regnbågs-makeoversalongen! Färga håret i regnbågens färger, sätt på accessoarer och en rolig prinsessoutfit.

5. Nivå 16: Hjälp till att byta blöjor, ge en napp, leka med mobiltelefonen, med en barnskallra och mer! *Nivå 17: Badtid för bebisen! Rengör den söta bebisen, lek med gummiankan, leksaksbåten och bubblorna! *Nivå 18: Babyvårdsrum.

6. Se ditt bästa ut!! Nivå 5: Hjälp den lilla prinsessan att sätta på sin sko, fixa klänningen, dammsuga och mer! Nivå 6: Hjälp till med en prins-makeover.

7. Ge mamma presenter, choklad och blommor.

Hur man Hämta och installera Mommys New Baby & Big Sister på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app Mommys New Baby & Big Sister Get App or Alternatives ↓ 106 Reviews
4.46225
Ninjafish Studios

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Mommys New Baby & Big Sister på din PC:

För närvarande är Mommys New Baby & Big Sister inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Mommys New Baby & Big Sister på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på Mommys New Baby & Big Sister. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Mommys New Baby & Big Sister på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Mommys New Baby & Big Sister i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Mommys New Baby & Big Sister För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Recensioner


  • Av Eckan77
    5

    Spel

    Kul



  • Av Sandracetin
    3

    ..

    Roligt



  • Av Amine👯
    5

    Arg Tjej

    Allt kostar pengar. Om ni fixar så det är gratis så går ni mycket mer kunder. Tänker alldrig spela era spel alla kostar pengar😡



  • Av Den som gillar spel
    2

    Besviken!

    Spelet är egentligen toppen men redan i första nivån måste man se på 15 sekunders filmer för att slutföra nivån, när man kommer till nivå 4 måste man betala för att komma vidare!! Onödigt! Älskar verkligen det här spelet egentligen men det är onödigt att köpa sig vidare, det finns bättre saker att spendera pengar på än spel, tycker jag iallafall. Spelet får 2 stjärnor för att det var kul och snyggt designat (?) och väldigt kul i början.



  • Av Catmoviestarplanet
    1

    DÅLIGT

    Jag raderade SPELET nyss den är helt tråkig om man bara ska klä henne och fixa bilen man måste ju klara hela spelet. Därför raderade jag den och jag laddade ner den igår den var verkligen tråkig ni borde fixa till spelet och göra den helt gratis om ni gör det kommer jag ge er 10 stjärnor och ladda ner den igen hejdåå


Bästa programvaran Games, som Mommys New Baby & Big Sister



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up