Leverans med Wolt: Mat & annat

Ladda ner Leverans med Wolt: Mat & annat

Publicerad av Wolt


Användares rekommendation:

5/5

5
Från 4,222 användarbedömningar.


Ladda ner appen

Hoppa till: Ladda ner på Android | Installera på Windows | Ladda ner på iphone

Vad är bra!

1. Wolt finns just nu i över 145 städer, i Sverige, Japan, Tyskland, Israel, Finland, Norge, Danmark, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Ungern, Polen, Kroatien, Serbien, Georgien, Grekland, Slovakien, Slovenien, Cypern, Malta, Azerbajdzjan och Kazakstan.

2. Det är därför vi vill kunna erbjuda hemleverans av mat från dina favoritrestauranger eller något helt annat - helt utan krångel.

3. Wolt gör det enkelt att upptäcka och beställa god mat från dina favoritrestauranger, matvaror eller vad du än kan tänkas vara på jakt efter.

4. Vad du än är sugen på, kan du få det levererat! Välj en restaurang eller butik, välj vad du vill ha, svep för att beställa och låt oss fixa resten.

5. Har du för lite tid över till matlagning? Eller vill du mest stanna inne och låta din mat komma till dig? Vi känner igen det.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Wolt 4222 4.63429 3.6.2 12+

Software Förhandsgranska

       

Hur man Hämta och installera Leverans med Wolt: Mat & annat på din Windows-datorLadda ner en app som Leverans med Wolt: Mat & annat på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. world of warships legends iwaki typhoon world of warships legends iwaki typhoon Ladda ner /5
0 betyg
2. world of warships legends iwaki typhoon world of warships legends iwaki typhoon Ladda ner /5
0 betyg
3. world of warships legends the mighty mutsu world of warships legends the mighty mutsu Ladda ner /5
0 betyg
Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Leverans med Wolt: Mat & annat på din PC:

För tillfället, Leverans med Wolt: Mat & annat är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Leverans med Wolt: Mat & annat på din dator i 4 enkla steg nedan:Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

 1. Nox-app .
 2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

 1. klicka på Leverans med Wolt: Mat & annat. Installationsprocessen börjar.
 2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
 3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Leverans med Wolt: Mat & annat på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Leverans med Wolt: Mat & annat i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

 1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
 2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
 3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Leverans med Wolt: Mat & annat För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Leverans med Wolt: Mat & annat Beskrivning

Wolt gör det enkelt att upptäcka och beställa god mat från dina favoritrestauranger, matvaror eller vad du än kan tänkas vara på jakt efter. Vad du än är sugen på, kan du få det levererat! Välj en restaurang eller butik, välj vad du vill ha, svep för att beställa och låt oss fixa resten. Har du för lite tid över till matlagning? Eller vill du mest stanna inne och låta din mat komma till dig? Vi känner igen det. Det är därför vi vill kunna erbjuda hemleverans av mat från dina favoritrestauranger eller något helt annat - helt utan krångel. Om det mot förmodan skulle krångla, så finns vår kundsupport där för dig med svar på 30 sekunder. Du får statusuppdateringar på din leverans i realtid och kan följa din leverans hela vägen hem. Du får se tiden ticka mot noll, minut för minut. Om det inte är din grej att stirra på klockan för att hålla koll så är det helt okej. Vi skickar notiser så att du vet när din order närmar sig och är framme. Vi brukar vara ganska ödmjuka, men om det är något vi vill skryta om så är det vår kundsupport. Ett helt team av trevliga, snabba och proffsiga människor, redo att hjälpa dig, sitter redo i varenda ett av de 23+ länder vi finns i. Att få sin mat levererad ska vara så enkelt som möjligt. Därför kan du betala både smidigt och säkert med ditt kort, eller Apple Pay. Valet är helt upp till dig! Wolt finns just nu i över 145 städer, i Sverige, Japan, Tyskland, Israel, Finland, Norge, Danmark, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Ungern, Polen, Kroatien, Serbien, Georgien, Grekland, Slovakien, Slovenien, Cypern, Malta, Azerbajdzjan och Kazakstan. Och vi lägger till nya städer hela tiden!

Recensioner


 • Av Bolt 🚖
  5

  Wolt Rabattkod

  Använd rabattkoden 97O90 och få 50 kr att handla för 🎉 • Av Chatsdc
  5

  Bra!

  Det enda som man önskar är något bredare utbud, tex även desserter?! Ser framemot även nya restauranger! Snabb leverans, trevlig kundservice! • Av Fam Eklund
  1

  Så uselt så jag saknar ord

  Vi väntade i 1,5 timme och sedan såg det ut i appen som om maten var levererad. Men det var den inte, för kuriren hade gett maten till någon annan så vi fick ingen mat. Vi hade betalt över 600 kr i förväg och får vänta i fem dagar på återbetalning. Har aldrig varit med om någon uslare service i hela mitt liv🤬🤬🤬 • Av _alka
  1

  Inte bra

  Fått fel vid varje beställning. Otrevlig och dålig kundtjänst, inte alls tillmötesgående. • Av Hellu :)
  1

  SÄMSTA APPEN

  Blir ALLTID fel vid beställning! Sjukt dåligt!


keyboard_arrow_up