Witty Scholar - Inse logiska Vocab att skapa sammansatta ord tillsammans för att definiera det rätta svaret val!

Ladda ner Witty Scholar - Inse logiska Vocab att skapa sammansatta ord tillsammans för att definiera det rätta svaret val!

Publicerad av MigoApps, LLC den 2024-04-26

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Games
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 1.1
  • Filstorlek: 23.26 MB



Ladda ner ⇩
Användares rekommendation:

5/5

5
Från 3 användarbedömningar.

★ ★ ★ Witty Scholar Översikt

Witty Scholar - Inse logiska Vocab att skapa sammansatta ord tillsammans för att definiera det rätta svaret val! på PC   Witty Scholar - Inse logiska Vocab att skapa sammansatta ord tillsammans för att definiera det rätta svaret val! på PC   Witty Scholar - Inse logiska Vocab att skapa sammansatta ord tillsammans för att definiera det rätta svaret val! på PC   Witty Scholar - Inse logiska Vocab att skapa sammansatta ord tillsammans för att definiera det rätta svaret val! på PC   Witty Scholar - Inse logiska Vocab att skapa sammansatta ord tillsammans för att definiera det rätta svaret val! på PC  

Vad är Witty Scholar? - Appen heter "Bygga Ord" - Syftet med appen är att utmana och träna användarens hjärna genom att skapa nya ord baserat på en given ledtråd - Appen har flera nivåer som blir svårare ju längre man kommer - Användare kan använda tips för att få hjälp om de fastnar - Appen har en social media presence och en support email

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC MigoApps, LLC 3 5 1.1 4+


2 detaljer om Witty Scholar - Inse logiska Vocab att skapa sammansatta ord tillsammans för att definiera det rätta svaret val!

Utöva hjärnan och testa dina kunskaper om Bygga Ord!

Varje nivå innehåller ett Word Clue som du kommer att använda för att skapa ett nytt ord. Ordet Clue kommer antingen att vara den första delen eller andra delen av det nya ordet du försöker skapa. Du kommer att använda bokstäver nedanför ledtråd som hjälper dig att bygga din nya ord!

Spelet kommer att starta i lätt men kommer att få svårare som du framsteg! Om du fastnar tveka inte att använda dina tips för en omedelbar boost !!

Lycka & Have Fun !!

Tips: Du kommer att se några av de samma ord ledtrådar hela spelet ... det betyder bara att ordet kan bygga många nya ord!

Följ oss: migoapps.com

Support: [email protected]


Witty Scholar - Inse logisk Vocab att förfalska sammansatta ord tillsammans för att definiera det rätta svaret val!

Hur man Hämta och installera Witty Scholar - Inse logiska Vocab att skapa sammansatta ord tillsammans för att definiera det rätta svaret val! på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app Witty Scholar Get App or Alternatives ↓ 3 Reviews
5
MigoApps, LLC

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Witty Scholar - Inse logiska Vocab att skapa sammansatta ord tillsammans för att definiera det rätta svaret val! på din PC:

För närvarande är Witty Scholar - Inse logiska Vocab att skapa sammansatta ord tillsammans för att definiera det rätta svaret val! inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Witty Scholar - Inse logiska Vocab att skapa sammansatta ord tillsammans för att definiera det rätta svaret val! på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på Witty Scholar - Inse logiska Vocab att skapa sammansatta ord tillsammans för att definiera det rätta svaret val!. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Witty Scholar - Inse logiska Vocab att skapa sammansatta ord tillsammans för att definiera det rätta svaret val! på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Witty Scholar - Inse logiska Vocab att skapa sammansatta ord tillsammans för att definiera det rätta svaret val! i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Witty Scholar - Inse logiska Vocab att skapa sammansatta ord tillsammans för att definiera det rätta svaret val! För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Witty Scholar - Inse logiska Vocab att skapa sammansatta ord tillsammans för att definiera det rätta svaret val! funktioner och beskrivning

- Skapa nya ord baserat på en given ledtråd

- Bokstäver finns tillgängliga för att hjälpa användare att bygga ordet

- Tips finns tillgängliga för användare som behöver hjälp

- Nivåer blir svårare ju längre man kommer

- Appen har en social media presence och en support email för användare att kontakta vid problem eller frågor.

Bästa programvaran Games, som Witty Scholar - Inse logiska Vocab att skapa sammansatta ord tillsammans för att definiera det rätta svaret val!



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up