Crazy Camping Day

Ladda ner Crazy Camping Day

Publicerad av TabTale LTD

den 2024-04-27

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Games
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 1.7
  • Filstorlek: 93.94 MB



Ladda ner ⇩
Användares rekommendation:

3/5

3
Från 2 användarbedömningar.

★ ★ ★ Crazy Camping Day Översikt

Crazy Camping Day på PC   Crazy Camping Day på PC   Crazy Camping Day på PC   Crazy Camping Day på PC   Crazy Camping Day på PC  

Vad är Crazy Camping Day? Camping Craziness är en app som tar dig med på en galen campingresa med familjen Brown. Hjälp dem att övervinna utmaningar och hitta sin väg till campingplatsen genom att spela roliga spel och lösa pussel. Appen innehåller också interaktiva aktiviteter som att ta hand om hunden Rex, fixa den trasiga bilen, bygga ett tält att sova i och mycket mer.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC TabTale LTD 2 3 1.7 4+


1 detaljer om Crazy Camping Day

~~> Gör dig redo för den galnaste campingresan någonsin, fullpackad med galna aktiviteter och vansinnigt roliga spel! ~~> Övervinn massor av utmaningar och hjälp familjen Brown att hitta vägen till campingplatsen! ~~> Ta hand om familjehunden Rex, fixa den trasiga bilen, bygg ett tält att sova i och mycket mer! Campinggalenskap! Möt familjen Brown - Timmy, Olivia, John, Margaret och Rex! Browns vill att du ska följa med dem på deras campingresa! Men varning - den här campingresan kan vara lite galnare än en vanlig familjeresa! Hjälp Browns när de stöter på oväntade överraskningar - skadade valpar, trasiga bilar och vänliga poliser! Njut av roliga pussel och spela gömda föremålsspel på campingplatsen! Så packa en väska och spänn fast, det kommer att bli ett oförglömligt äventyr! Funktioner: > Skapa ditt eget körkort! Glöm inte att se till att det är giltigt;) > Hjälp Browns att packa för sin campingresa! > Ta hand om valpen Rex med fantastiska verktyg som röntgenmaskin, pincett och mer! > Mata Brown-barnen - Timmy och Olivia! Välj bland massor av läckra snacks! > Lyssna på rolig musik i bilen! > Fixa och tanka den trasiga bilen med verktyg från verkstaden! > Blanda din egen unika tesmak! Håll dig varm, det är kallt där ute! > Gör en lägereld och rosta smaskiga marshmallows! > Hjälp campare att hitta förlorade föremål på besökscentret! > Städa upp den stökiga campingplatsen! > Samla totempålsbitar när du slutför aktiviteter och avancerar nivåer! > Extra roliga färgläggningssidor för erfarna campare! > Ta en bild med familjen Brown för att för alltid minnas din galna resa! OCH mycket, mycket mer! (Allvarligt, den här appen är fullpackad med roliga och interaktiva aktiviteter!) Regler för familjecamping: 1) Ingen bråk i baksätet! 2) Nej, vi är inte framme än! Så sluta fråga! 3) Kasta inte skräp ut genom fönstret! (Det är nedskräpning och mamma och pappa har inte råd med böter!) 4) Nej, vi kommer inte stanna varje gång vi ser en hamburgarrestaurang ... (Du åt precis pommes för en timme sedan!) 5) Lyssna på musik med hörlurar, men SJUNG INTE med högt! (Mamma har ont i huvudet!) OM TabTale Med över 1,5 miljarder nedladdningar och ökande har TabTale etablerat sig som skaparen av banbrytande virtuella äventyr som barn och föräldrar älskar. TabTales appar väcker barns fantasi och inspirerar dem att tänka kreativt samtidigt som de har roligt! Besök oss: https://www.tabtale.com/ Gilla oss: https://www.facebook.com/TabTale Följ oss: @TabTale Titta på oss: https://www.youtube.com/Tabtale

Hur man Hämta och installera Crazy Camping Day på din Windows-dator


Ladda ner en app som Crazy Camping Day på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. Crazy Dentist - Fun games Crazy Dentist - Fun games Ladda ner 4.4/5
221 betyg
eday io
2. crazy video maker 2 - video editor & movie maker crazy video maker 2 - video editor & movie maker Ladda ner 4.3/5
221 betyg
Multimedia Cafe
3. Crazy Market Crazy Market Ladda ner 3.7/5
180 betyg
Game Atelier

Alternativt, Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app Crazy Camping Day Get App or Alternatives ↓ 2 Reviews
3
TabTale LTD

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Crazy Camping Day på din PC:

För närvarande är Crazy Camping Day inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Crazy Camping Day på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på Crazy Camping Day. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Crazy Camping Day på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Crazy Camping Day i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Crazy Camping Day För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Crazy Camping Day funktioner och beskrivning

- Skapa din egen körkort

- Hjälp Browns att packa för campingresan

- Ta hand om hunden Rex med verktyg som röntgenmaskin och pincett

- Mata Brown-barnen Timmy och Olivia med massor av goda snacks

- Lyssna på rolig musik i bilen

- Fixa och tanka den trasiga bilen med verktyg som en riktig mekaniker

- Blanda ditt eget unika te

- Gör en lägereld och rosta marshmallows

- Hjälp campare att hitta förlorade föremål på besökscentret

- Städa upp den röriga campingplatsen

- Samla totempålebitar när du slutför aktiviteter och avancerar nivåer

- Extra roliga färgläggningsidor för avancerade campare

- Ta en bild med Brown-familjen för att för alltid minnas din galna resa

Appen är gratis att spela, men vissa föremål i spelet kan kräva betalning. Föräldrar kan begränsa köp i appen genom att inaktivera dem på enheten. Appen kan innehålla annonser för TabTale och vissa tredje parter som kommer att omdirigera användare till våra webbplatser, appar eller tredjepartswebbplatser. Din integritet är viktig för oss, och appen kan samla in begränsad användardata av TabTale eller dess noggrant utvalda leverantörer för begränsade ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy. Genom att ladda ner, uppdatera eller använda appen samtycker du till denna insamling och användning av begränsad enhetsinformation för annonsvisning och rapportering och accepterar våra användarvillkor.

Recensioner


  • Av Trezan2011
    1

    Forces you to pay

    Appalling how the game lets a child play five levels and then forces you to pay a lot to be able to play the rest. In app purchases is one thing this is another level.



  • Av Trezan2011
    1

    Forces you to pay

    Appalling how the game lets a child play five levels and then forces you to pay a lot to be able to play the rest. In app purchases is one thing this is another level.


Bästa programvaran Games, som Crazy Camping Day



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up