SeizAlarm: Seizure Detection

Ladda ner SeizAlarm: Seizure Detection

Publicerad av SeizAlarm, LLC

den 2023-09-13

  • ⓘ Kompatibilitet: Kräver Windows 11, Windows 10, Windows 7
  • Kategori: Medical
  • Formellt Tillstånd: Gratis
  • Språk: Svenska
  • Aktuell version: 5.57
  • Filstorlek: 28.18 MB



Ladda ner ⇩
Användares rekommendation:

4/5

4
Från 7 användarbedömningar.

★ ★ ★ SeizAlarm Översikt

SeizAlarm: Seizure Detection på PC   SeizAlarm: Seizure Detection på PC   SeizAlarm: Seizure Detection på PC   SeizAlarm: Seizure Detection på PC   SeizAlarm: Seizure Detection på PC  

Vad är SeizAlarm? SeizAlarm är en användarvänlig iPhone- och Apple Watch-app som är utformad för personer med epilepsi och andra anfallssjukdomar. Appen gör det möjligt för användare att snabbt och enkelt skicka hjälpmeddelanden till sina nödkontakter när de behöver hjälp. Appen har funktioner som anfallsdetektering, manuell hjälpmeddelande-sändning, tidsfördröjd hjälpmeddelande-sändning, GPS-spårning, robust loggning av anfall och stöd för flera nödkontakter.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC SeizAlarm, LLC 7 4 5.57 12+


11 detaljer om SeizAlarm: Seizure Detection

1. - SeizAlarm stöder också stöd för flera nödkontakter, så att fler än en person kan kontaktas när du behöver hjälp.

2. SeizAlarm är en användarvänlig iPhone- och Apple Watch-app som gör det möjligt för personer med epilepsi och andra anfallssjukdomar att larma sina nödkontakter när de behöver hjälp*.

3. - Det finns också en funktion för manuellt aktiverad tidsfördröjd hjälpbegäran (via knappen "Tidsfördröjd hjälp") som är användbar för personer som har lokaliserade anfall (aura) som kan övergå i generaliserade tonisk-kloniska anfall.

4. *Nya konton får en 2 veckors provperiod av "Alerts"-tjänsten som gör att användaren manuellt eller automatiskt (genom detektering av anfall-liknande rörelser) kan begära hjälp från nödkontakter.

5. När provperioden är slut måste användaren prenumerera på "Alerts"-tjänsten för att fortsätta ha möjlighet att begära hjälp.

6. Hjälp när du behöver det, för personer med epilepsi och andra anfallssjukdomar.

7. Om du har några frågor eller feedback, kontakta oss på: [email protected]. Vi vill göra SeizAlarm så bra som möjligt, så feedback från våra användare är mycket viktig för oss.

8. När ett potentiellt anfall upptäcks kommer nödkontakter automatiskt att kontaktas via flera kanaler (sms, telefonsamtal och e-post).

9. Detektering av anfall görs med hjälp av rörelsesensorerna på iPhone och/eller rörelsesensorerna eller pulsmätaren på Apple Watch.

10. Ju mer feedback vi får, desto bättre information har vi för att förbättra detektionen och minska falsklarm i framtida versioner.

11. Om du blir medvetslös på grund av ett anfall kommer en hjälpbegäran att skickas när timern når noll.

Hur man Hämta och installera SeizAlarm: Seizure Detection på din Windows-dator

Sök efter direkta PC-appar eller alternativ (direktnedladdning)


App Ladda ner Rating Maker
pc app SeizAlarm Get App or Alternatives ↓ 7 Reviews
4
SeizAlarm, LLC

Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda SeizAlarm: Seizure Detection på din PC:

För närvarande är SeizAlarm: Seizure Detection inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder SeizAlarm: Seizure Detection på din dator i dessa 5 enkla steg:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

  1. klicka på SeizAlarm: Seizure Detection. Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
  3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder SeizAlarm: Seizure Detection på pc

Öppna programmet Emulator och skriv SeizAlarm: Seizure Detection i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda SeizAlarm: Seizure Detection För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

SeizAlarm: Seizure Detection funktioner och beskrivning

- Anfallsdetektering: Appen använder rörelsesensorer på iPhone och/eller rörelsesensorer eller pulssensor på Apple Watch för att detektera potentiella anfall. Känslighetskontroller gör det möjligt att anpassa inställningarna efter användarens behov. När ett potentiellt anfall detekteras, skickas automatiskt hjälpmeddelanden till nödkontakter via flera kanaler (textmeddelande, telefonsamtal och e-post).

- Manuell hjälpmeddelande-sändning: Användare kan också manuellt skicka hjälpmeddelanden till sina nödkontakter.

- Tidsfördröjd hjälpmeddelande-sändning: Appen har en funktion för tidsfördröjd hjälpmeddelande-sändning som är användbar för personer med lokala anfall (aura) som kan utvecklas till generaliserade tonisk-kloniska anfall. Användare kan anpassa tidsfördröjningen i inställningarna. När en anfallsvarning initieras visas en nedräkning som kan förlängas genom att trycka på en knapp. Om användaren blir medvetslös på grund av ett anfall skickas ett hjälpmeddelande när nedräkningen når noll.

- GPS-spårning: När ett hjälpmeddelande skickas till nödkontakterna inkluderar meddelandet GPS-koordinater (om tillgängligt) så att nödkontakterna vet exakt var användaren befinner sig.

- Robust loggning av anfall: Användare kan logga sina anfall och se en översikt över tidigare händelser. Rapporter kan också exporteras och delas med läkare.

- Stöd för flera nödkontakter: Appen stödjer flera nödkontakter så att fler personer kan kontaktas när användaren behöver hjälp.

- Valbar ljudsignal och/eller anpassat röstmeddelande som spelas upp när ett hjälpmeddelande skickas.

- Stöd för internationella telefonnummer för nödkontakter.

- Appen erbjuder en 2-veckors provperiod för "Alerts"-tjänsten som gör det möjligt för användare att manuellt eller automatiskt (via anfallsdetektering) begära hjälp från nödkontakter. Efter provperioden måste användaren prenumerera på "Alerts"-tjänsten för att fortsätta ha möjlighet att begära hjälp. "Alerts"-tjänsten kostar $14,99/månad eller $149,99/år och förnyas automatiskt om inte användaren avslutar prenumerationen.

- Appen har en integritetspolicy och en användarlicensavtal som användare kan läsa igenom.

Bästa programvaran Medical, som SeizAlarm: Seizure Detection



Fler appar från utvecklaren

keyboard_arrow_up