Svensk ordbok

Ladda ner Svensk ordbok

Publicerad av Svenska Akademien


Användares rekommendation:

4/5

4
Från 61 användarbedömningar.


Ladda ner appen

Hoppa till: Ladda ner på Android | Installera på Windows | Ladda ner på iphone

Vad är bra!

1. Liksom den första upplagan från 2009 är denna andra upplaga utarbetad vid Institutionen för svenska språket, Göteborgs universitet.

2. Denna app är utgiven av Svenska Akademien och innehåller den andra upplagan av Svensk ordbok utgiven av Svenska Akademien (SO).

3. Den andra upplagan av SO, som innehåller närmare 65 000 uppslagsord, erbjuder sina användare en ingående beskrivning av ett urval av ord i modern svenska.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Svenska Akademien 61 4.45902 2.0.3 4+

Software Förhandsgranska

       

Hur man Hämta och installera Svensk ordbok på din Windows-datorLadda ner en app som Svensk ordbok på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. svensk turkisk ordbok svensk turkisk ordbok Ladda ner /5
0 betyg
2. thailandsk svensk ordbok thailandsk svensk ordbok Ladda ner /5
0 betyg
Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Svensk ordbok på din PC:

För tillfället, Svensk ordbok är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Svensk ordbok på din dator i 4 enkla steg nedan:Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

 1. Nox-app .
 2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

 1. klicka på Svensk ordbok. Installationsprocessen börjar.
 2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
 3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Svensk ordbok på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Svensk ordbok i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

 1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
 2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
 3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Svensk ordbok För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Svensk ordbok Beskrivning

Denna app är utgiven av Svenska Akademien och innehåller den andra upplagan av Svensk ordbok utgiven av Svenska Akademien (SO). Liksom den första upplagan från 2009 är denna andra upplaga utarbetad vid Institutionen för svenska språket, Göteborgs universitet. Den andra upplagan av SO, som innehåller närmare 65 000 uppslagsord, erbjuder sina användare en ingående beskrivning av ett urval av ord i modern svenska. Tyngdpunkten ligger på de förtecknade ordens betydelse/r och användning i kombination med historiska uppgifter. I första hand vänder sig ordboken till personer med svenska som modersmål och inlärare av svenska på avancerad nivå. I ordboksartiklarna finner man bl.a. följande typer av upplysningar om uppslagsorden: - stavning - böjning - ordklass - uttal - betydelsebeskrivning - formell kommentar - stilnivå och bruklighet - betydelserelationer - kollokationer - konstruktioner - språkexempel - idiom - ordhistoria - verbalsubstantiv - sentenser. Appen är utvecklad av Wang.se i samarbete med forskargruppen vid Göteborgs universitet.

Recensioner


 • Av Jökulmörk
  4

  Önskemål

  Stöd för mörkt läge. • Av Andy the blindie
  4

  Bugg för användare med skärmläsaren.

  Innan denna uppdatering kunde jag söka på ord som jag ville slå upp. Nu kommer jag inte åt sökfältet. Jag hittade med Apples skärmläsaren men jag kan inte aktivera det. Hoppas på en förbättring. För den här appen är riktigt bra • Av Klad_master
  4

  Väldigt bra!

  Den borde dock uppdateras med ord som t.ex. "hen" som inte finns eftersom allt är från 2009 (vad jag har förstått). Annars mycket bra app! • Av uppsalois
  5

  Plus för kollokationerna

  Jag älskar att ordboken uppdaterats med kollokationer för många av orden! • Av Natron175
  5

  Rekommenderar varmt

  Har använt appen i ett bra tag nu, och har aldrig haft några större problem med det. Enda jag kan säga är att ”dagens ord” är lite för alldagliga ofta men annars har jag inget illa alls att säga om det. Rekommenderar appen, glöm bara inte att söka efter ord i grundformen.


keyboard_arrow_up