Sonos

Ladda ner Sonos

Publicerad av Sonos, Inc.


Användares rekommendation:

4/5

4
Från 28,436 användarbedömningar.


Ladda ner appen

Hoppa till: Ladda ner på Android | Installera på Windows | Ladda ner på iphone

Vad är bra!

1. Spara favoriter i Mitt Sonos för att komma åt musiken snabbare, ställ in väckningar så att du vaknar till din favoritkanal eller en särskild spellista, filtrera bort explicit innehåll och mycket mer.

2. Aktivera talförstärkning för att framhäva ljudet av den mänskliga rösten och göra dialogen tydligare, eller aktivera nattläget för att dämpa högljudda effekter när du inte vill störa andra personer i bostaden.

3. Lyssna på tusentals stationer på ditt system utan kostnad, inklusive direktsänd radio från hela världen, genrestationer, stationer som skapats av artister och specialproducerade program från Sonos.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Sonos, Inc. 28436 4.34037 13.3.3 4+

Software Förhandsgranska

           

Hur man Hämta och installera Sonos på din Windows-datorLadda ner en app som Sonos på Windows PC! Direktnedladdning nedan:

SN App Ladda ner Rating Utvecklare
1. cast to sonos cast to sonos Ladda ner /5
0 betyg
2. switch for sonos switch for sonos Ladda ner /5
0 betyg
3. Switch for Sonos Switch for Sonos Ladda ner 1/5
3 betyg
John Li
Alternativt, följ instruktionerna nedan för att använda Sonos på din PC:

För tillfället, Sonos är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera Sonos på din dator i 4 enkla steg nedan:Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:

 1. Nox-app .
 2. Bluestacks .

Jag rekommenderar Bluestacks.


Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

 1. klicka på Sonos. Installationsprocessen börjar.
 2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
 3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Steg 3: Hur man använder Sonos på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Sonos i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:

 1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
 2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
 3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Sonos För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Sonos Beskrivning

Den officiella appen för att installera och styra dina Sonos-produkter. Sonos är det förstklassiga trådlösa ljudsystemet som gör det enkelt att fylla hemmet med klockrent ljud från musik, hemmabio och mycket mer. Skräddarsy ditt system med högtalare, soundbars och komponenter som ansluts via Wi-Fi. Streama valfri låt, podd, ljudbok eller radiostation i vilket rum som helst eller förhöj upplevelsen av tv-serier, filmer och tv-spel. Det är enkelt att installera systemet. Få detaljerade anvisningar om installationen och hur du lägger till fler högtalare. Styr systemet från valfritt rum. Med Sonos-appen kan du styra alla dina högtalare, soundbars och komponenter. Justera volymen, gruppera produkter för att synkronisera uppspelningen eller spela upp olika saker i varje rum. Anslut dina favorittjänster. Sonos är mer än en app – det är en smart plattform som för samman hundratals streamingtjänster och styrningsalternativ, inklusive röstassistenter. Bläddra bland musik, poddar, radioprogram och ljudböcker på ett ställe. Få exklusiv tillgång till Sonos Radio. Lyssna på tusentals stationer på ditt system utan kostnad, inklusive direktsänd radio från hela världen, genrestationer, stationer som skapats av artister och specialproducerade program från Sonos. Förhöj hemmabioupplevelsen. Sonos soundbars har särskilda inställningar för tv-serier, filmer och tv-spel. Aktivera talförstärkning för att framhäva ljudet av den mänskliga rösten och göra dialogen tydligare, eller aktivera nattläget för att dämpa högljudda effekter när du inte vill störa andra personer i bostaden. Finjustera dina högtalare. Med Trueplay™ kan du justera högtalarna som ett studioproffs och optimera ljudet för just ditt rum. Justera inställningarna. Spara favoriter i Mitt Sonos för att komma åt musiken snabbare, ställ in väckningar så att du vaknar till din favoritkanal eller en särskild spellista, filtrera bort explicit innehåll och mycket mer.

Recensioner


 • Av john8401
  1

  Dålig koppling mellan produkterna

  Appen hittar ofta inte högtalarna. En dag den ena andra dagen den andra går inte att koppla till. Sämsta kundtjänst någonsin. Jag försökte få hjälp men de la på luren 2ggr utan att jag var otrevlig. Högtalarna är kanon bra men appen och supporten är helt usla. • Av Falo72
  1

  Långsam!

  Otroligt seg och långsam app. • Av egro77
  1

  Missnöjd

  ”Kan ej ansluta till Sonos” Hur många ggr har jag sett det felmeddelandet??? Ångrar att jag köpte Sonos • Av losjdid
  1

  Instabil

  Så svajig, mkt sämre än den äldre. Hittar inte mina enheter, står och laddar hur länge som helst. • Av 🤢🤢😪😵🤡
  4

  Siri

  Lägga till Siri så man kan fråga henne om man kan sätta på musik på sonos får då skulle det vara mycket bättre. MVH er bästa musikälskare


keyboard_arrow_up