MammaMage 2.0

MammaMage 2.0 på PC

Publicerad av Katarina Woxnerud


 • Formellt Tillstånd: Gratis
 • Språk: svenska
 • Kategori: Health & Fitness
 • Senast uppdaterad: 2020-12-08
 • Filstorlek: 26.46 MB
 • Kompatibilitet: Kräver Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 och Windows 10
 • Ladda ner ⇩

Software Förhandsgranska

 MammaMage 2.0 på PC   MammaMage 2.0 på PC   MammaMage 2.0 på PC   MammaMage 2.0 på PC   MammaMage 2.0 på PC  

Hur man Hämta och installera MammaMage 2.0 på din Windows-dator

För tillfället, MammaMage 2.0 är inte tillgänglig för data överför på computern. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-program på datorn. Vi hjälper dig att ladda ner och installera MammaMage 2.0 på din dator i 4 enkla steg nedan:


Steg 1: Hämta en Android App emulator

Till att börja med kan du välja mellan någon av programmen nedan:
i. Nox-app .
ii. Bluestacks .
Jag rekommenderar Bluestacks.
Minimikrav: En aktiv internetanslutning krävs under hela installationsprocessen. Obs! Windows XP Service Pack 3 eller Higher OS (Vista, Win 7,8) krävs. Om du för närvarande kör Windows Service Pack 2, hämta / installera Windows XP Service Pack 3 Free genom att söka på nätet.;


Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.
Hittat, klicka på det. Installationsprocessen börjar.
Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.


Steg 3: Hur man använder MammaMage 2.0 på pc

Öppna programmet Emulator och skriv MammaMage 2.0 i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det. Klicka på Install-knappen och din applikation börjar Installera. Gör så här om du vill använda appen:
Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda MammaMage 2.0 För PC nu!

Ladda ner för Andriod samt Iphone

35,00 kr På iTunes
Ladda ner Android

MammaMage 2.0 Beskrivning

Stabil och stark mamma – oavsett barnens ålder Uppdaterad version av den populära appen MammaMage som har legat topp tre av de mest säljande apparna på svenska AppStore flera år i rad. Ny version med mer träning för hela kroppen. Du som laddar ned MammaMage första gången, det här är appen för dig. Du som redan har MammaMage men vill ha fler program eller uppdaterat innehåll, det här är också appen för dig. STARTPROGRAM När du laddar ned appen får du MammaMageövningar: Övningar för magen, bäckenbotten, andningen. Prestationslös hemträning utan redskap. Lätt start för att hitta aktiveringen. 
Varje nivå innebär lite mer utmaning. 
Mellan varje nivå utför du ett självtest. Efter 20 minuter kan du registrera ett nytt träningspass. ÖVNINGAR Visas med filmer eller foton. Timer som håller tiden. Påminnelsefunktion för träningen. Längre övningsbeskrivning för den som önskar mer info. Möjlighet till favoritmärkning av övningar, skapa eget pass FLER PROGRAM Köp inuti appen som: *MammaStyrka: övningar som stärker säte, rygg, ben, axlar och annat. Egen kroppsbelastning eller lätta gummiband. *Bäckenbotten och andning: fokus på styrka och avspänning i bäckenbotten, kombinerat med andningsövningar liksom rörlighet i höftleden. *MammaMage fortsättning: fler övningar som är mer komplexa som tar dig vidare. LÄR DIG MER OM MAMMAMAGE
 Läs mer på mammamage.se. Gilla oss på Instagram och Facebook för senaste uppdateringar. ANVÄNDARE: #Fantastiskt redskap, den här hade jag velat ha till mitt första barn också! #Äntligen. Övningar som hjälper mig. #Känns ovant att träna så lätt först, men när övningarna utförs rätt så är de verkligen jobbiga. #Jättebra med självtest efter varje nivå, så man vet att man har blivit starkare. #Jag känner mig mer stabil. #Appen har hjälpt mig komma igång med mer motion och träning. #Jag känner mig starkare i vardagen och orkar mer. #Otrolig hjälp med bra struktur. Utvecklare: Woxnerud (innehåll) och NME (teknisk lösning och programmering) Programtekniska frågor, support program och teknik: markus@molnify.com

Recensioner

 • BIG no!

  Av nsnsifjwbqia
  Inte värd pengarna - köp ej
 • Bra övningar, dålig app

  Av MmammaL
  Jag kan inte gå vidare och köpa fler nivåer. Det är ingen ljudsignal när man ska sluta sista gången för en övning. Appen håller inte mobilen vaken så tidtagningen stoppas om skärmen släcks. Jag skulle också vilja kunna ha musik på i bakgrunden men annat ljud från mobilen pausas när övningen är igång.
 • Simpel app

  Av ginamguss
  För att vara en betalapp känns den väldigt simpel. Övningarna är bra men det tekniska känns ofärdigt. Tex släcka skärmen och tidtagningen glöms då bort. Beskrivningarna till övningarna kunde gärna varit mer utförliga och tex berätta mer om hur/vart övningen ska kännas/ta. Det är inte konsekvent beskrivet hur lång den aktiva fasen resp vilan för varje reps ska vara.
 • Cannot open the app

  Av Lillejoni
  The app is buggning. I haven’t even been able to open the app, it just keeps loading
 • Mamma mage 2.0

  Av J_angan
  Bra övningar men själva appen är väldigt buggig. Den håller inte telefonen vaken utan släcker ner och då tappas tidtagningen. Tonen för start och stopp av övningar fungerar inte hela tiden. Ljud på filmerna saknas.
 • Too many bugs

  Av Gol6719
  It has many bugs, I cannot buy and continue the other levels.
 • Besviken

  Av Anenym
  Jag trodde att man bara behövde betala en gång för appen, men efter att ha köpt appen visade det sig att alla man måste köpa alla andra program också.
 • Önskar det vore helt ljudlöst

  Av Mensvärk
  Synd att man inte kan stänga av ljuden för start och paus i övningarna. det gör att jag inte kan passa på att göra övningar när bebisen sover, för att den riskerar att väckas.
 • Gamla bättre

  Av Bomullstuss88
  Den gamla appen var betydligt bättre. Denna buggar extremt mycket
 • Mycket sämre än tidigare version

  Av Sanna Elisabet
  Jag tycker den gamla appen var betydligt bättre. Både tydligare och med fler relevanta övningar. Jag ville egentligen bara nollställa den gamla och såg då rådet på er Facebook-sida att man skulle avinstallera och installera om den igen men när jag försökte det hittade jag den inte – hur laddar jag ner den igen?