Garmin Connect™

Ladda ner Garmin Connect™

Publicerad av Garmin


Användares rekommendation:

4/5

4
Från 2,730 användarbedömningar.


Ladda ner appen

Hoppa till: Ladda ner på Android | Installera på Windows | Ladda ner på iphone

Vad är bra!

1. När den paras ihop med en kompatibel(1) Garmin-enhet är aktivitetsspårning bara början på vad Garmin Connect™ kan göra för dig.

2. Oavsett om du tränar inför en tävling eller om du räknar steg så ger den dig den information och inspiration som du behöver för att överträffa gårdagen.

Ladda ner kompatibel APK på PC


Ladda ner Apk Utvecklare Rating Score Aktuell version Vuxen rankning
↓ Ladda ner Apk för PC Garmin 2730 4.12125 4.48 4+


Software Förhandsgranska

               

Hur man Hämta och installera Garmin Connect™ på din Windows-dator

För närvarande är Garmin Connect™ inte tillgängligt för direkt nedladdning på en dator. Du kan dock använda emulatorer för att köra Android-appar som denna på en dator.Lär dig hur du använder Garmin Connect™ på din dator i dessa 5 enkla steg: • Steg 1: Ladda ner en Android-app emulator
  Vi har listat de bästa nedan:
  1. Nox-app .
  2. Bluestacks .

  Vi rekommenderar Bluestacks på grund av dess popularitet och massor av online tutorials.

 • Steg 2: Installera Software Emulator på din Windows-dator
  Gå till mappen Nedladdningar på din dator eller var du än lagrar nedladdade filer.
  1. Klicka på emulator appen (Bluestacks eller Nox). Installationsprocessen börjar.
  2. Acceptera licensavtalet och följ instruktionerna på skärmen. programvaran kommer att installeras.

 • Steg 3: Så här använder du Garmin Connect™ på din dator:
  1. Öppna emulatorn på din dator och sök efter Garmin Connect™.
  2. Klicka på "Garmin Connect™" » "Installera" för att installera appen.
  3. För att använda Garmin Connect™-appen, öppna din emulator » "Alla appar".

Ladda ner för Andriod samt Iphone

Gratis På iTunes ↲

Garmin Connect™ Beskrivning

Garmin Connect™ är din kompletta källa till hälso- och träningsdata. Oavsett om du tränar inför en tävling eller om du räknar steg så ger den dig den information och inspiration som du behöver för att överträffa gårdagen. När den paras ihop med en kompatibel(1) Garmin-enhet är aktivitetsspårning bara början på vad Garmin Connect™ kan göra för dig. Du kan skapa nya träningspass, bygga banor och till och med utmana dina vänner att tävla, allt i appen. Garmin Connect™ full av användbara funktioner, däribland möjligheten att - se dagens hälsodata i lysande detalj på din personliga sida Min dag, - analysera dina aktiviteter och tillhörande statistik, (2) - skapa anpassade träningspass och banor, - synkronisera med andra appar, t.ex. Apple Health, MyFitnessPal och Strava, - granska personliga rekord för steg, avstånd och tempo, – få prestationsutmärkelser, - se hur du står dig mot andra Connect-användare med Insights, - få support för Garmin-enheter och deras funktioner. Är du redo att göra som miljoner andra användare som promenerar, springer, cyklar, vandrar och strävar efter att ta sig längre än igår? Ta reda på mer om Garmin-enheter och hur de fungerar med hjälp av appen Garmin Connect™ på Garmin.com. (1) Se kompatibla enheter på Garmin.com/BLE (2) Noggrannhet hos aktivitetsspårning: Garmin.com/en-US/legal/atdisclaimer Obs! Kontinuerlig användning av GPS i bakgrunden kan förkorta batteritiden avsevärt.

Recensioner


 • Av kviyvykvykgykvykyk
  1

  Ingen kontakt mellan klocka-Connect

  Trots att klockan är uppkopplad i golfappen så är den inte uppkopplad mot Connect , detta började för några dagar sen och går inte att lösa trots omstarter av klocka/mobil. • Av tantsvart
  2

  Felmeddelande - går inte ändra inställningar

  Sedan senaste uppdateringen får jag meddelandet ”Fel på nätverksanslutning ” när jag försöker ändra inställningar för mina klockor. Samma i app och via nätet. I övrigt bra app, men det här måste fixas asap.


keyboard_arrow_up